Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu an telefonumda açık olup aktif olarak kullandığım mi hesabını silip aynı telefon numarasıyla sıfırdan bi mi hesabı açabilir miyim? Ya da açmadan telefonu kullanabilir miyim? Mi hesabını tamamen silip sıfırdan bir mi hesabı ile telefonu kullanmak istiyorum bu mümkün müdür? Telefonum yd olup...
Forumda bir java programı vardı sildiğimiz sistem uygulamalarını tekrar yükleyebileceğimiz bir program bulamıyorum şu an bilen atabilir mi ? Sistem başlatıcı sürekli durduruldu hatası veriyordu sildim tekrar yükledim mor renkli olan yüklendi önceki turuncu renkliydi çok kötü oldu eskisini de...
Bootloader kilidi açmak için 1 hafta süre veriyor önceden MiToolV2 ile hemen açabiliyorduk bu yöntem hala çalışıyor mu yoksa bir hafta mecbur bekleyecek miyiz
Mi 10T mikrofon sorunu var kronik olarak mikrofon takınca bile sesi kulaklık mikrofonundan değil telefonun kendi mikrofonundan alıyor bunu kulaklıklığın mikrofonundan alacak şekilde nasıl ayarlarız
Dolap uygulamasından ban yedim ve ip ban atmışlar başka hesapla bile giriş yapamıyorum. Daha önce başına gelip çözüm yolu bulan var mı ? Bu konu da bilgisi olan biri yardım edebilir mi. Cihazım rootlu.
10T cihazım var parmak izine ekran açmak dışında başka fonksiyonlar atayabilir miyiz ekran görüntüsü alma ya da ekran kaydı alma gibi başka bir cihazda görmüştüm de herhangi bir modül ile yapma imkanımız var mıdır
Son bir haftadır YouTube'da video izleyemiyorum uygulama içerisinde bir kaç dakika oynatıp sonra video yüklenmiyor. YouTube pro kullanıyorum, vanced denedim yine aynı sadece chrome üzerinden açınca izleyebiliyorum sorun romda olabilir mi?
Cihaz rootlu
Snapchat de bana atılan snapler donuyor ama genele paylaşılanlar normal ilk bir saniye oynayıp sonra donuyor görüntü ama arkada ses var ve snap oynamaya devam ediyor silip yeniden yükledim ama düzelmedi neden olabilir bilgisi olan var mı
11T Pro veya 12T Proya direnç işlemi olmadan imei atılıyor mu? Kimi arkadaşlar imkansız diyor kimisi de atılır diyor bilgili biri soruyu cevaplayabilir mi?
TWRP üzerinden rom yükleyemiyorum \'/date\' bağlanamıyor (devices or resource busy) hatası veriyor cmd üzerinden de yükleyemiyorum çünkü telefonu görmüyor yardımcı olur musunuz
Romu yüklüyor dili bölgeyi seçip ileri diyince ağ kısmını da atla deyince yükleniyor ekranında kalıyor öylece