Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TWRP ana ekrana gelin İnstall kısmına tıklayın daha sonra Supersu klasörüne girin ve SuperSu_İnstaller.zip dosyasını flashlayın. Eğer başarılı bir şekilde biterse telefonu yeniden başlatın.
Tebrikler telefonunuz artık rootlu
hocam yukarıdakini mi uygulamam gerekiyor yoksa twrp kısmından...
Hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederim şuanda yapabildim. Silmeden verilerimi kurtardım.
Hocam son olarak en son magisk silmiştim nasıl tekrar kurabilirm?
hocam boot img dosyasını deodex zip içerisinden alıp o şekilde mi yüklemem gerekiyor?
twrp üzerinden boot dosyasını alıp hangi dizine atmam gerekiyor ?
Hocam ben bu romdaydım ama magisk yanlışlıkla sildim daha sonra twrp üzerinden install root yaptım ama telefon açılmıyor redmi ekranında kalıyor acaba bir çözümü var mıdır telefonu sıfırlamadan?
Arkadaşlar bu romda iken ilk başta netflix google play üzerinden yükleyebiliyorum ve kullanıyorum ama daha sonra google play sertifika sorunu çıkıyor ve netflix'e girdiğimde biraz izledikten sonra yeniden telefon başlıyor. Bu problemi yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdır? bu romda sertifika...
Hocam sorunu çözdüm mü? Bende de daha önce deodex 10 geçtiğim zaman hafızayı görmüyordu. Tarayıcıdan birşey indiremiyordum. Tekrar android 10 Endonezya döndüm. Siz hafıza problemini çözdünüz mü?