kenan32 kullanıcısının son içeriği

1. kenan32

Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

TWRP ana ekrana gelin İnstall kısmına tıklayın daha sonra Supersu klasörüne girin ve SuperSu_İnstaller.zip dosyasını flashlayın. Eğer başarılı bir şekilde biterse telefonu yeniden başlatın. Tebrikler telefonunuz artık rootlu hocam yukarıdakini mi uygulamam gerekiyor yoksa twrp kısmından...
  2. kenan32

Hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederim şuanda yapabildim. Silmeden verilerimi kurtardım. Hocam son olarak en son magisk silmiştim nasıl tekrar kurabilirm?
  3. kenan32

hocam boot img dosyasını deodex zip içerisinden alıp o şekilde mi yüklemem gerekiyor? twrp üzerinden boot dosyasını alıp hangi dizine atmam gerekiyor ?
  4. kenan32

Hocam ben bu romdaydım ama magisk yanlışlıkla sildim daha sonra twrp üzerinden install root yaptım ama telefon açılmıyor redmi ekranında kalıyor acaba bir çözümü var mıdır telefonu sıfırlamadan?
  5. kenan32

tmmdır hocam ararken fix buldum ve denedim artık sertifikalı oldu şuanda netflix görünüyor. Teşekkür ederim. Hayırlı Akşamlar.
  6. kenan32

hocam safetnet kontrolünü geçemiyorum ctsprofile yazan kısım da - var. bundan dolayı olmuyor
  7. kenan32

Arkadaşlar bu romda iken ilk başta netflix google play üzerinden yükleyebiliyorum ve kullanıyorum ama daha sonra google play sertifika sorunu çıkıyor ve netflix'e girdiğimde biraz izledikten sonra yeniden telefon başlıyor. Bu problemi yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdır? bu romda sertifika...
  8. kenan32

Rom Mod_Global_by rvtom

Hocam şuanda deodex android 10 dan geçmeyi düşünüyorum greeshan roma tavsiye eder misiniz? kendinizce artı eksileriniz var mıdır acaba?
  9. kenan32

Rom Mod_Global_by rvtom

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-12-repack-by-greeshan.93571/ Hocam söylediğiniz greeshan rom yukarıdaki midir?
  10. kenan32

Tema Yükleniyor Açılış Animasyonu

Hocam eskisine dönmek için modülü silmek yeterli midir?
  11. kenan32

Tema Yükleniyor Açılış Animasyonu

Hocam Note 8 Pro için yükleyebilir miyiz?
  12. kenan32

Tema Bios Açılış Animasyonu

Hoca Note 8 pro için hangi linki indirmeliyim?
  13. kenan32

Yardım Tamirci arıyorum

Ne kadara hallettiler hocam?
  14. kenan32

MIUI 12 Sistem dahili hafızayı görmüyor?!

Hocam sorunu çözdüm mü?
  15. kenan32

MIUI 12 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

Hocam sorunu çözdüm mü? Bende de daha önce deodex 10 geçtiğim zaman hafızayı görmüyordu. Tarayıcıdan birşey indiremiyordum. Tekrar android 10 Endonezya döndüm. Siz hafıza problemini çözdünüz mü?
Üst Alt