Kenan 3413 kullanıcısının son içeriği

1. Kenan 3413

Soru Telefon Çalındı. Mi Hesabından Bulabilir Miyiz?

Yok olmadı Wifi ağına veya şebekeye bağlı olması gerek çalan kişi şimdiye kadar sıfırlamıştır telefonu
  2. Kenan 3413

İnşallah bir deneyim bakalım nasıl olacak çok sağolun Allah razı olsun inşallah
  3. Kenan 3413

Evet acıktı içinde sim kart yok yanlız
  4. Kenan 3413

Arkadaşlar lütfen çok acil askerde olan arkadaşımın yurtdışı telefonu çalındı redmi 7 serisi.eski bir telefonumun imel ini kullanıyor mi hesabı mevcut imel den veya mi hesabından telefonu bulabilirsiniz
  5. Kenan 3413

Yardım Güncelleme takılı kalıyor

Açık nasıl yapacağım bu gün güncelleme geldi ama recovery modunda kaldı açtım güncelleme olmadı
  6. Kenan 3413

Denedim ama sonuç aynı gene hattı bile değiştirdim wifi ile denedim ama aynı
  7. Kenan 3413

Telefona güncelleme geldi ama güncellemeyle çalışıyorum olmuyor hep sıfırda kalıyor sebebi nedir acaba ?
  8. Kenan 3413

Yardım Xiaomi resmi note7 imel klonlandı

Maalesef cihaz faturası bende değil cihazıda atım zaten artık lazım olmaz diye peki imel işlemini evde bilgisayardan da kendi başımıza yapa bilirmiyiz bu konu hakkında bir bilginiz varmı hocam. Şimdi gidip gene 200tl verecgim gene imel başka telefona atar
  9. Kenan 3413

Yardım Xiaomi resmi note7 imel klonlandı

2,5yıl önce imel atım bu güne kadar sorunu yoktu bu akşam bana mesaj geldi cihazın imel'li başka bir cihaza klonlanmış ne yapmam lazım (not:telefon rootlu dur ) askerim dışarıyada çıkamıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  10. Kenan 3413

Yardım Güncellemeden Sonra Şebeke Sorunu

Daha detaylı ne kadar olacak zaten telefonun hakkında bölümünü SS ekranını atım Telefon Xiaomi mi note 10pro Mıuı 12.1.3 GÜNCELLEMESİNDEN sonra şebeke kesintisi oluyor ara sırada
  11. Kenan 3413

Yardım Güncellemeden Sonra Şebeke Sorunu

MIUI 12.1.3 Güncellemesinden sonra şebeke gidip gelmeye başladı
  12. Kenan 3413

Yardım Ağda Kayıtlı Değil

Merhaba arkadaşlar Xiaomi mi note 8 IMEI li gitti PC var nasıl Imei atabilirim telefoncu en düşük 200 diyor kilit açık değil.
  13. Kenan 3413

Yardım 50x kamera sorunu

İkisine de baktım hiç bir sorun bulamadım yazılım aynı gösteriyor 1.2.1.3.0
  14. Kenan 3413

Yardım 50x kamera sorunu

Filgranları Kullanma sebebim şu (iki cihaz aynı değişen bir şey yok aynı noktada fotoğraf cektiğimizde Mİ NOTE 10 YAZAN NET CEKİM YAPMIYOR) "AMA SHOT ON Mİ NOTE 10 AYNI NOKTADAN 50X NET BİR ŞEKİLDE CEKİM SAĞLIYOR 1621101600 İki lensi de temizledim mi note10 yeni aldım tertemiz sıfır cihaz SHOT...
Üst Alt