Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar lütfen çok acil askerde olan arkadaşımın yurtdışı telefonu çalındı redmi 7 serisi.eski bir telefonumun imel ini kullanıyor mi hesabı mevcut imel den veya mi hesabından telefonu bulabilirsiniz
Maalesef cihaz faturası bende değil cihazıda atım zaten artık lazım olmaz diye peki imel işlemini evde bilgisayardan da kendi başımıza yapa bilirmiyiz bu konu hakkında bir bilginiz varmı hocam. Şimdi gidip gene 200tl verecgim gene imel başka telefona atar
2,5yıl önce imel atım bu güne kadar sorunu yoktu bu akşam bana mesaj geldi cihazın imel'li başka bir cihaza klonlanmış ne yapmam lazım (not:telefon rootlu dur ) askerim dışarıyada çıkamıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Daha detaylı ne kadar olacak zaten telefonun hakkında bölümünü SS ekranını atım
Telefon Xiaomi mi note 10pro
Mıuı 12.1.3 GÜNCELLEMESİNDEN sonra şebeke kesintisi oluyor ara sırada
Filgranları Kullanma sebebim şu (iki cihaz aynı değişen bir şey yok aynı noktada fotoğraf cektiğimizde Mİ NOTE 10 YAZAN NET CEKİM YAPMIYOR)
"AMA SHOT ON Mİ NOTE 10 AYNI NOKTADAN 50X NET BİR ŞEKİLDE CEKİM SAĞLIYOR
1621101600
İki lensi de temizledim mi note10 yeni aldım tertemiz sıfır cihaz SHOT...