kemli kullanıcısının son içeriği

1. kemli

Soru Sd bellek hk.

Poco x3 NFC 128/6 Telefona 128 GB lik ek ad bellke koydum birincisinde telefon ile bicimlendirdim ikincide bilgisarda bicimlendirdim ama her ikisinindede telefonu ma takip kullanmaya basladim gayet iyi kayit yapiyor v.s. bir kere telefonu acip kapatmam gerekti tekrar actigimda bellek tekrar...
  2. kemli

Çözüldü Poco X3 NFC Almak istiyorum

Arkadaşlar poco X3 NFC almak istiyorum içinizde kullananlar varsa lütfen hem+, hemde - lerini yazabilirseniz cok sevinirim. Saygilar hepinize Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. kemli

Yardım İmei problem mi, ikinci hat çalışmazmış

Sevgili mi dostlar, 2016 dan beri mi max ile başlayan aşkımız cihazımın kırılması sonucunda redmi note8 aldim sıfır(spottan). Şimdi dedilerki 4 ay sonra bu cihazın tek imei ile çalışacak zira fabrika bu legal yollardan gelen cihazlara sadece 1 hat kullanma izni veriyor dediler. Ama şu anda cift...
  4. kemli

Soru System luncher

En son 18mayıs2020 tarihinde gelen güncelleme ile telefonum açıktı fakat ikonlar çıkmıyordu aranabiliyordum ama arama ikonu veya rehber çıkmadığı için arama yapamıyordum. Bende durumu format atmadan giderebilmek için ayarlardan bölgeyi değiştirip hindistan yaptım düzeldi ama instegram facebook...
  5. kemli

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

mi wifi 300 mbps pro router MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. kemli

Sohbet elimde bulunan kılıfları bedava vermek istiyorum

redmi note3 var direk mi note3 yok MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. kemli

Sohbet +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü

skorpi hocam yaz aylarının araya girmesi hasebiyle zaman zaman takipte kalamadık ama okullar başladı, siz mi max 3 kullanıyordunuz. hala kullanıyormusunuz ve kullanıcı olarak rica etsem en beğendiniz yönleri nedir mi max be mi max2 ye göre tabi. Teşekkür ederim. MI MAX cihazımdan Tapatalk...
  8. kemli

bakın arkadaşlar hangisi isterseniz MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. kemli

hangisine talipseniz söyleyin akşama resimlerini yükleyeceğim oradan daha rahat karar verirsiniz MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. kemli

arkdaşlar elimde xiaomi redmi note 4, note 3 ve samsung C7 sıfır kullanılmamış kılıflar var taliplilerine bedava vermek istiyorum. saygılar MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. kemli

Alış 2. el mi max alış veya takas

benim mi a2 lite telefonumu mi max ile takas etmek yada 2.el olarak satın almak istiyorum. a2 lite telefonumun açma kapama düğmesi zor çalışıyor sebebini bilmiyorum sıfır aldığımızda öyle değildi sonradan olmuş oğlum kullanıyor. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. kemli

Diğer Skorpi neden Mi Max 2 den Mi Max 3’e geçti?

mi max miui10 aldı, max2 almadımı? [emoji50]. Ben aldığınızı zannediyordum.[emoji26] MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. kemli

Sohbet +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü

ne demek üstadım, siz verirsiniz de bizim kabul etmemiz ne mümkün, nezaketinizden ötürü çok teşekkür ederim. hepinizi seviyorum. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. kemli

Tema Mıuı Türkiye teması v10

evet temalardan indirdiklerimde problem yok fakat bunda problem yapti ne yapmam geeek MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt