Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco x3 NFC 128/6 Telefona 128 GB lik ek ad bellke koydum birincisinde telefon ile bicimlendirdim ikincide bilgisarda bicimlendirdim ama her ikisinindede telefonu ma takip kullanmaya basladim gayet iyi kayit yapiyor v.s. bir kere telefonu acip kapatmam gerekti tekrar actigimda bellek tekrar...
Sevgili mi dostlar, 2016 dan beri mi max ile başlayan aşkımız cihazımın kırılması sonucunda redmi note8 aldim sıfır(spottan). Şimdi dedilerki 4 ay sonra bu cihazın tek imei ile çalışacak zira fabrika bu legal yollardan gelen cihazlara sadece 1 hat kullanma izni veriyor dediler. Ama şu anda cift...
En son 18mayıs2020 tarihinde gelen güncelleme ile telefonum açıktı fakat ikonlar çıkmıyordu aranabiliyordum ama arama ikonu veya rehber çıkmadığı için arama yapamıyordum. Bende durumu format atmadan giderebilmek için ayarlardan bölgeyi değiştirip hindistan yaptım düzeldi ama instegram facebook...
skorpi hocam yaz aylarının araya girmesi hasebiyle zaman zaman takipte kalamadık ama okullar başladı, siz mi max 3 kullanıyordunuz. hala kullanıyormusunuz ve kullanıcı olarak rica etsem en beğendiniz yönleri nedir mi max be mi max2 ye göre tabi.
Teşekkür ederim.
MI MAX cihazımdan Tapatalk...
arkdaşlar elimde xiaomi redmi note 4, note 3 ve samsung C7 sıfır kullanılmamış kılıflar var taliplilerine bedava vermek istiyorum. saygılar
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim mi a2 lite telefonumu mi max ile takas etmek yada 2.el olarak satın almak istiyorum.
a2 lite telefonumun açma kapama düğmesi zor çalışıyor sebebini bilmiyorum sıfır aldığımızda öyle değildi sonradan olmuş oğlum kullanıyor.
ne demek üstadım, siz verirsiniz de bizim kabul etmemiz ne mümkün, nezaketinizden ötürü çok teşekkür ederim. hepinizi seviyorum.