kemli kullanıcısının son içeriği

1. kemli

Yardım Poco x3 nfc kamera

Yeni arayüzü yükletmek istiyorum. Bir telefoncu arladaşım yapılabilir dedi. Bilgisi olan varmı? HyperOS M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. kemli

Çünkü arka kameram hiç netleştirme yapmıyor. x1 veya daha büyük zoomlarda görüntü hiç bir şekilde netleşmiyor ama x0,6 çekimlerde gayet net çıkıyor. 12.5.7.0 dan sonra gelen güncelleme ile bu sorun oluştu. Bende o yüzden 12.5.7.0 geri yüklemek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi...
  3. kemli

Arkadaşlar sormak istediğim aşağıdaki resimde özellikleri yüklü olan x3 nfc telefona v12.5.7.0 miui yükleyebilirmiyim ve yol gösterirseniz sevinirim. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. kemli

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Sizin yazdığınız bu rom da fotoğrafta zoom yapınca netlik bozuluyormu deneyebilirmisiniz Bende 14.02 yüklü 12.05 ten sonra bozuldu Resim örnekleri 1. Resim x1 2. Resim x0,6 çekildi M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. kemli

Soru Foto ve video

Sevgili dostlar, sadece bendemi var yazacağım sorun ya fotoğraf çekerken x1 de görüntü bulanık, x2 bulanık hem fotoda hemde video çekimlerinde. Ama x 0,6 ile net çekim alıyorum. MIUI 12.05'e kadar o kadar net çekimler yapılıyorduki istediğin kadar zoom yap görüntü bozulmuyordu ama MIUI 12.05 ten...
  6. kemli

Sohbet +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü

Hocam ayrıca sizden nfc x3 kamera çekimleri çok çok kötü 2 sene önceydi sanırım bir güncelleme geldi ondan sonra kamera zoom layıp netleştirme yapmıyor x1 veya x2 ile çektiğim resimler berbat ötesi ama x 0.6 ile çektimmi fena değil M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. kemli

Teşekkür wderim dostum sanırım telefondan göremiyoruz öylemi M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. kemli

Hocam benim 50 yaş üstü madalyam olması gerekiyor ama telefondan göremiyoruz galiba madalyaları M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. kemli

HyperOS POCO X3 Pro Turbo 🚀 HyperOS 2.0.107.0 A15

Poco x3 nfc içşnde uygunmudur. Yada bu kurulumu yapacak kimse varmı? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. kemli

Soru Kayıt Desteği

Bizimde ihtiyacımız olduğunda sizi her zaman arayabilmek için dm sen numaranızı atarmısınız? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. kemli

Eyvallah kardeş, daha basit bir yolu yokmu acaba.? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. kemli

Aynı durum tüm ayarlara baktım ama nafile. Hiç yardım gelmezmi bu konuya hocam 1. Resim 2x ile çekim 2. Resim 1x ile çekim 3. Resim 0.6x ile çekim Ne yapmalıyım reaim çekimini düzeltmek için lütfen yardım olacak biri yokmu bu konuda M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. kemli

Hayır netlemiyor M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. kemli

Video Fotoğraf ve video

Gerçekten ilk 3 sene mğkemmel ötesi çekimleri vardı 4 kattan zoom yapar zemindeki insanı net alırdım. 2 yıl önce bir güncelleme almıştımama hangisini haturlamıyorum ondan sonra olan oldu M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. kemli

Video Fotoğraf ve video

İki kere sıfırladım cihazı, olmadı Hangi rom u tavsiye edersiniz M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt