kemalwebnet kullanıcısının son içeriği

1. K

İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

Diğer forumda da bu ekran koruyucuyu savunuyorsunuz. Ya 1 mm i bilmiyorsunuz yada siz bir robot aracılığı ile taktınız bu ekran koruyucuyu. 1 mm hatalı takıldı diye kırılan ekran koruyucu 50 TL olamaz. 10 TL olur maksimum. Kesinlikle parasını hak etmiyor. Üstelik kenardan kırılmadı ortadan...
  2. K

Haber Global olmayan cihazlar sorun büyük!

Xiaomi kendi topuğuna sıktı.
  3. K

İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

Ben aldım 2. gün ortadan çatladı. Koltukta otururken yere düştü. Şans belki de ama bence çok sağlam değil. Sağdan soldan 1-2 mm ekranda daralıyor. Yani tam oturmuyor.
  4. K

İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

Yalnız bende öyle sanıyordum. Benimki de ikinci gün kırıldı. Beş para etmez bir ürün. Nillkin den başkası yalan. 1537205756 Bende bu kılıfı ve ekran koruyucuyu aldım. Molfin kaliteli markadır (kılıfta) deneyelim bakalım. Xiaomi 8 için kılıf kapak için Mofi xiaomi 8 se durumda silikon xiaomi mi...
  5. K

Online Shop Luxury Clear View Smart Mirror Case For Xiaomi mi8 mi 8 SE Cover Leather Flip Case For Xiaomi mi 8 mi8 SE Stand Phone Cases Capa | Aliexpress Mobile Bu kılıflardan kullanan var mı? Sağlıklı çalışıyor mu acaba?
  6. K

Rehber Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi)

Bilgisayara global rom indireceksiniz, mi flash ile fastboot modunda yükleyeceksiniz.
  7. K

Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Evet hallettim, üzerine 9.6.4 te kurdum. Güzel oldu. Tekrar teşekkür ederim.
  8. K

Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Tamamdır bunu mi flash ile yükleyip ota ile devam ederim. Teşekkürler.
  9. K

Mi Flash Tool ile galiba, fastboot için rom linki hangisidir. Konu başındaki link uygun mudur? Ya da 9.6.4 fastboot için rom linki verir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
  10. K

Merhabalar, BL kilidimi bugün açtım. MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/SE - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Buradan romu indirdim. Normal update menüsünden romu seçtiğimde çin romu üzerine kurmuyor. Recovery e geçtiğimde install zip seçeneği yok. Çin romundan Global roma nasıl...
  11. K

Rehber Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi)

Mi 8 BL kilidini bu akşam kaldıracağım. Kilit kalkınca cihaz çin romu ile mi açılacak yoksa otomatik global rom ile mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. K

İpucu BL Kilidini 120 Saat Kısaltma

Bl kilidinin süresini 120 saat kısaltan bir yöntem kesfetmisler. Çin romu üzerine beta miui 10 yüklüyorlar ve sayacı kontrol ettiklerinde 120 saat sürenin kısaldığını söylüyorlar. Ben henüz denemedim, tatildeyim eve döndüğümde deneyeceğim. Deneyen olursa sonucu paylaşırsa bilgilenmiş oluruz...
  13. K

Bundan bende düşünüyorum ama kaba durabilir gibi geldi.
  14. K

Yardım Mi 4 Sim yuvası ve soket tamiri yapan varmı?

Merhabalar, İstanbul' da misiniz? Mi4c ara ara sim kartları görmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Üst Alt