kemalozturk kullanıcısının son içeriği

1. kemalozturk

Soru [ROM][13][grus] LineageOS 20 for Xiaomi Mi 9 SE [UNOFFICIAL]

Hocam bunu ben denedim. Official romu ben kuramadım. Adb sideload da hata veriyor. Twrp ile unoffical direk kuruluyor ama miui 12.5 fw flashlanması lazım. Adb'nin de farklı sürümlerini denedim lineageos dökümanlarına da baktım. Offical olması da şart değil aslında unoffical sürüm de sorunsuz...
  2. kemalozturk

Soru [ROM][13][grus] LineageOS 20 for Xiaomi Mi 9 SE [UNOFFICIAL]

Ben denedim hocam. Cihaz baya hızlandı. Wifi,Bt,Hotspot,Sim,Parmak izi,Kamera,Fener çalışıyor. Herhangi bir sorun göremedim. Sadece twrp şifrelemesi sorunlu android 13 kaynaklı. Magisk ile modlu miui launcher denedim fakat sistem twrp'ye düşüyor. Miui kamerası yüklersenizde ön kamera(fotoğraf...
  3. kemalozturk

Yardım Mi 11 Lite IMEI sonrası kamera sorunu

Hocam paylaşım için teşekkürler. Miui 13.0.8 sürümünde test ettim, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  4. kemalozturk

Recovery Mi 11 TWRP 3.6.0 - v219.30 Tek Tuş Yükleme Aracı [21.12.18]

Hocam twrp çalışıyor. Onekey inject uzun sürüyor ama sonuç olarak kalıcı olarak çalışıyor. Dil ayarında sorun mevcut her açılışta çince olarak açılıyor. Şuan sadece twrp kurulumu ve kalıcılığını test ettim. Sorun yok.
  5. kemalozturk

Yardım Band20 Hk.

jja builder kullanmanız gerekiyor. Forum kuralları gereği maalesef daha fazla yardımcı olamıyorum.
  6. kemalozturk

Çözüldü Delta Servis Haksız Garanti Dışı Bırakma

haktanerk hocamında dediği gibi benimde bildiğim kadarıyla kullanılmaması gerekli. Tüketici hakem heyetine detaylıca süreci yazın. Para iadesi yaparlar diye tahmin ediyorum. Servisle daha fazla uğraşmayın, boşa vaktiniz gider.
  7. kemalozturk

Çözüldü Delta Servis Haksız Garanti Dışı Bırakma

Direk tüketici hakem heyetine gidin ve kesinlikle yaptırmayın. Biz boşuna garantisiz alın demiyoruz neyse olan olmuş geçmiş olsun.
  8. kemalozturk

Yardım Anakart Çip Hasarı - Yedek Parça Yok

Gm ürünlerinden kesinlikle uzak durunuz. Başınız ağrır.
  9. kemalozturk

Yardım ..Nano sıvı jel, ekran koruyucu

Günaydın hocam. Kılcal çizikle kurtardığınıza dua edin. Ekran koruyucu bulmaya çalışın, iyi veya kötü farketmez hiç olmamasından iyidir.
  10. kemalozturk

Yardım MI9 SE kendi adaptörüyle şarj edemiyorum

Huawei cihazı adaptör hızlı şarj ediyorsa sorun yok. Kablo da sorun var gibi duruyor. Ama yazılımsal veya soket bölümünde de bir sorun olabilir. Hızlı şarj destekli bir usb kablo ile orjinal adaptöre takıp deneyin. Eğer olmuyorsa yazılım atın. Yine olmuyorsa soket arızalıdır. Adaptör arızalı...
  11. kemalozturk

Yardım ..Nano sıvı jel, ekran koruyucu

Hocam 2 ay sonra buraya ekran kırıldı diye konu açmazsınız umarım. Bu kadar etkili olsaydı kimse ekran koruyucu almaz, nano jel uygulatırdı.
  12. kemalozturk

Sohbet Evofone Teknik Servis Ayıbı

Son kısmı ironi değil :) Valla şöyle teknik servis işi bulsam diyorum bazen. Telefon gelir iki yalan sallarım yollarım. En temiz yalan müşteri hatası favorilerimdendir. Gm telefonum varken, sim okuma sorunu oldu. Servise verdim kızak yerini bozmuş olabilirsiniz dediler. Aynen dedim ben zaten...
  13. kemalozturk

Sohbet Evofone Teknik Servis Ayıbı

Evofone teknik servisini tebrik etmek lazım, ben burda yanlış bir durum göremedim. Olması gereken yapılmış. :) Boşuna demiyoruz garantisiz alın diye. :)
  14. kemalozturk

Çözüldü Xiaomi wifi 4a router yardım.

Ax modemler çıksın öyle denicem hocam sağolun. Tabi fiyatları biraz tuzlu ucuza bulması da var.
  15. kemalozturk

Çözüldü Xiaomi wifi 4a router yardım.

Hocam sadece tv plus da mı sorun var? Bende superonline şifrem vs var. Asus modeme bağlamayı düşünüyordum. Tv plus kullanmadığım için benim açımdan önemli değil yani interneti diğer modemden almam lazım.
Üst Alt