kemalozturk kullanıcısının son içeriği

1. kemalozturk

Yardım Mi 9SE Band20 ve 2G Çözüm Denemesi Yardımınız Gerekiyor

Gerek kalmadı yedeklere sorunu çözemedik maalesef
  2. kemalozturk

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Hocam benim mesajımdaki adımları yaparsanız gösterir. Cihaza şifre koyunca o şifreyi twrpye girmeden dahili depolamadaki veriler şifreli bir şekilde gözükür. Dalvik,cache,data,system,storage bunlari formatladiktan sonra twrpyi yeniden başlatın ve pcye takın dahili depolamaya zipi atın ve kurun...
  3. kemalozturk

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Kurulumu doğru yapmadığınız için çeşitli hatalar alıyorsunuz. - Dalvik - Önbellek, Cache - Sistem - Veri - Dahili depolama Bu beşini sıfırlamanız lazım dahili depolamayı sıfırlamadan kurulum yaparsanız hatalarla karşılaşabilirsiniz (Ben karşılaştım) Dahili depolama formatlamadan kurulum...
  4. kemalozturk

hocam eğer qcn yedeğini alıp editleyip restore ederseniz 4g çekimi kapanmıyor. (band20 gidiyor ama yine) dual writer ile bu işlem yapıldığında 4g bandları sıfırlanıyor. (2g de etkilenebilir, test etmedim) bu işlemi yapacak olan arkadaşlarımız editleyerek yapsınlar.
  5. kemalozturk

henüz bir gelişme yok maalesef. dual writer ile imei atılınca band20 gidiyor. qcn dosyasını editleyerek restore edilince de gidiyor. imei atılmamış cihazda qxdm professional ile band değerlerine bakim dedim okuma hatası verdi. elimiz kolumuz bağlı yani.
  6. kemalozturk

Yardım Sim kart hakkında

Cihazı yeniden başlatmadan önce uçak modunu açıp kapatmayı bir deneyin. Aslında bahsettiğiniz sorun yazılımsal olarak giderilebilecek sorunlar ama ne zaman çözülür bilemiyorum.
  7. kemalozturk

Çözüldü Başlatıcı Başlatılamıyor

güncellemeyi kaldırın yeni güncelleme gelene kadar bekleyin.
  8. kemalozturk

Soru Redmi 5 plus unutuldu!

cihaz eu beta da güncelleme almaya devam ediyor.
  9. kemalozturk

bunu ben denedim 4g hiç çekmiyorsa bandları aktif ediyor fakat global bandlar aktif olmuyor.
  10. kemalozturk

nvram editi ben denedim hocam. cihazda yüklü olan bandlar aktifleşiyor, yüklü olmayanlar aktifleşmiyor. qcn dosyasını tam yedekleyemiyor. xiaominin forumundan istekte mi bulunsak topluca belki sesimizi duyurabiliriz? yöntemin başarısız olması kötü oldu.
  11. kemalozturk

evet hocam imei tamiri yapılınca global bandlar china bandlara dönüyor. efs yedeği almanızı tavsiye ediyoruz. yardım etmek isterseniz yedeği BilirKisi hocama atabilirsiniz. umarım efs yedeklerinden bu sorun çözülür. 1567267184 64 ve 128 de fark yok hocam.
  12. kemalozturk

Yardım Ekran içinde Ekran sorunu(pip)

bu sorun uzun bir süredir mevcut xiaomi çözmüyor maalesef. geçici çözüm sanal tuşları etkinleştirmek veya hızlı top'u kullanmak.
  13. kemalozturk

eğer bu sorun çözülürse diğer xiaomi cihazlar için de aynı yöntem uygulanabilir hocam. isterseniz bir site kurarız kodlamasını yaparım nodejs olarak :)
  14. kemalozturk

yaptım ama başka bir cihazın kilidini 1ay geçmeden aynı hesapla açtığım için 1ay süre verdi ayın 6sında biteceğini düşünüyorum tekrar denicem ne kadar süre verir bilemiyorum. eğer olmazsa bim'e gidip yeni hat alcam öyle halledicem bu sorunu.
Üst Alt