Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bunu ben denedim. Official romu ben kuramadım. Adb sideload da hata veriyor. Twrp ile unoffical direk kuruluyor ama miui 12.5 fw flashlanması lazım. Adb'nin de farklı sürümlerini denedim lineageos dökümanlarına da baktım. Offical olması da şart değil aslında unoffical sürüm de sorunsuz...
Ben denedim hocam. Cihaz baya hızlandı. Wifi,Bt,Hotspot,Sim,Parmak izi,Kamera,Fener çalışıyor. Herhangi bir sorun göremedim. Sadece twrp şifrelemesi sorunlu android 13 kaynaklı. Magisk ile modlu miui launcher denedim fakat sistem twrp'ye düşüyor. Miui kamerası yüklersenizde ön kamera(fotoğraf...
Hocam twrp çalışıyor. Onekey inject uzun sürüyor ama sonuç olarak kalıcı olarak çalışıyor. Dil ayarında sorun mevcut her açılışta çince olarak açılıyor. Şuan sadece twrp kurulumu ve kalıcılığını test ettim. Sorun yok.
haktanerk hocamında dediği gibi benimde bildiğim kadarıyla kullanılmaması gerekli.
Tüketici hakem heyetine detaylıca süreci yazın. Para iadesi yaparlar diye tahmin ediyorum. Servisle daha fazla uğraşmayın, boşa vaktiniz gider.
Huawei cihazı adaptör hızlı şarj ediyorsa sorun yok. Kablo da sorun var gibi duruyor. Ama yazılımsal veya soket bölümünde de bir sorun olabilir. Hızlı şarj destekli bir usb kablo ile orjinal adaptöre takıp deneyin. Eğer olmuyorsa yazılım atın. Yine olmuyorsa soket arızalıdır. Adaptör arızalı...
Son kısmı ironi değil :)
Valla şöyle teknik servis işi bulsam diyorum bazen. Telefon gelir iki yalan sallarım yollarım. En temiz yalan müşteri hatası favorilerimdendir.
Gm telefonum varken, sim okuma sorunu oldu. Servise verdim kızak yerini bozmuş olabilirsiniz dediler. Aynen dedim ben zaten...
Evofone teknik servisini tebrik etmek lazım, ben burda yanlış bir durum göremedim. Olması gereken yapılmış. :)
Boşuna demiyoruz garantisiz alın diye. :)
Hocam sadece tv plus da mı sorun var?
Bende superonline şifrem vs var. Asus modeme bağlamayı düşünüyordum. Tv plus kullanmadığım için benim açımdan önemli değil yani interneti diğer modemden almam lazım.