Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam benim mesajımdaki adımları yaparsanız gösterir.
Cihaza şifre koyunca o şifreyi twrpye girmeden dahili depolamadaki veriler şifreli bir şekilde gözükür.
Dalvik,cache,data,system,storage bunlari formatladiktan sonra twrpyi yeniden başlatın ve pcye takın dahili depolamaya zipi atın ve kurun...
hocam eğer qcn yedeğini alıp editleyip restore ederseniz 4g çekimi kapanmıyor. (band20 gidiyor ama yine)
dual writer ile bu işlem yapıldığında 4g bandları sıfırlanıyor. (2g de etkilenebilir, test etmedim)
bu işlemi yapacak olan arkadaşlarımız editleyerek yapsınlar.
henüz bir gelişme yok maalesef.
dual writer ile imei atılınca band20 gidiyor.
qcn dosyasını editleyerek restore edilince de gidiyor.
imei atılmamış cihazda qxdm professional ile band değerlerine bakim dedim okuma hatası verdi. elimiz kolumuz bağlı yani.
Cihazı yeniden başlatmadan önce uçak modunu açıp kapatmayı bir deneyin. Aslında bahsettiğiniz sorun yazılımsal olarak giderilebilecek sorunlar ama ne zaman çözülür bilemiyorum.
nvram editi ben denedim hocam. cihazda yüklü olan bandlar aktifleşiyor, yüklü olmayanlar aktifleşmiyor. qcn dosyasını tam yedekleyemiyor. xiaominin forumundan istekte mi bulunsak topluca belki sesimizi duyurabiliriz?
yöntemin başarısız olması kötü oldu.
evet hocam imei tamiri yapılınca global bandlar china bandlara dönüyor. efs yedeği almanızı tavsiye ediyoruz. yardım etmek isterseniz yedeği BilirKisi hocama atabilirsiniz. umarım efs yedeklerinden bu sorun çözülür.
1567267184
64 ve 128 de fark yok hocam.
eğer bu sorun çözülürse diğer xiaomi cihazlar için de aynı yöntem uygulanabilir hocam. isterseniz bir site kurarız kodlamasını yaparım nodejs olarak :)
yaptım ama başka bir cihazın kilidini 1ay geçmeden aynı hesapla açtığım için 1ay süre verdi ayın 6sında biteceğini düşünüyorum tekrar denicem ne kadar süre verir bilemiyorum. eğer olmazsa bim'e gidip yeni hat alcam öyle halledicem bu sorunu.