kemalcik kullanıcısının son içeriği

1. kemalcik

Yardım Pixel 5 WiFi ve Şebeke çekmiyor

Merhaba buğün TurkTelekoma eSim almak için gidecektim ve eSimi aktiv etmek istedim fakat eSim devreye alınca direk fizizki sim ve wifi gitti , no service yazıyor ve wifi açılmıyor. Tahminimce modem dosyası vs dlash etmek gerekli , cihazı hardreset attım sıfırladım fakat işe yaramadı , bu konuda...
  2. kemalcik

Soru Pixel 6 cihaza imei atılabilirmi ?

Merhaba şuan da google pixel 5 kullanıyorum ve güncel olan Pixel 6 modeline geçiş yapmak istiyorum , pixel 6 modellerine imei kaydı yapılabiliyormu ?
  3. kemalcik

Yardım Instagram beyaz kalp beğenme

İyi günler MI 8 SE xiaomi.eu 12.5 rom kullanıyorum . Instagram mesajı beğenme beyaz kalp çıkmıyor güncel sürüm oysaki . Klavyede var ama, samsung a11 cihazda var , rom kaynaklımı acaba , ve nasıl ekleyebilirim ? (Not: son sürüm emojiler yüklü)
  4. kemalcik

Rom Mi 8 Se Miui 13 Rom

MI 8 SE için MIUI 13 android 11 China rom'dur Google servisleri eklendi Bug : Okuma modu ,USB-debuging , renk ayarı, otomatik parlaklık , arka kamera max çözünürlük 1080p , ön kamera 720p video kaydı çalişiyor . En azından benim bulduklarım ROM: ROM_MI8SE_MIUI13_GMS Sistem genişletme...
  5. kemalcik

Yardım Mi Galery yedekleme çalışmıyor

Son bir kaç gündür Mi Galery uygulaması fotoğrafları buluta yedeklemiyor , normalde otomatik yapiyordu yedeklemeyi öyle calişmayinca manuel yaptim yine olmadı . Sorun bendemi yoksa başkalarindada varmı , yoksa Xiaomi serverlarinda sorunmu var . İnternette araştirdim galerinin cache'ni sil vs...
  6. kemalcik

Yardım Mi 9 Se twrp baştan başlıyor

MI 9 SE cihazıma twrp yükledim fakat her reboot to recovery yaptığımda ayarlar kaydedilmiyor ve başlangıç ekranı tekrar karşıma çıkıyor . Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  7. kemalcik

Yardım Mi 8 SE ekran acılmıyor pc algılıyor

MI 8 SE cihazima gsi rom kuruyordum , reboot yaptıktan sonra ekran kapandı , güç tuşu basınca tepki vermiyor . Fakat Pc algılıyor (Galiba EDL modunda )
  8. kemalcik

Soru Rom imza korumasını nasıl kaldırabilirim ?

APK yüklerken signature hatası ile karşılaşıyorum , araştırdım ve romda imza koruması varmış onu kaldırmak gerekiyor , services.jar içinde bir şey değişmeli ama ne olduğunu tam anlamadım , yardımcı olursanız sevinirim
  9. kemalcik

Rom MiuiCC v12.5 21.12.8 A11 port rom

Android 11 tabanlı eu romdur . Denemeniz için paylaşiyorum. MiuiCC 21.12.8 A11 Download mi 8 se
Üst Alt