Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 9 pro telefonuma hint rom attım. Öncesinden Mi Phone Assistant uygulaması ile bilgisayarıma telefonun 25 GB lık tüm yedeğini aldım. Kurulum sonrası tekrar yedeğimi uygulama ile geri yüklemek istediğimde sadece galeri, telefon ayarları, kişileri ve sms lerin geri geldi. Hiç bir...
Redmi note 9 pro
MIUI 12.0.1
Android 11 RKQ1
Hint rom atmıştım
Dün gelen 12.0.1 android 11 güncellemesi sonrası telefonum kafayı yedi tam anlamıyla. Aşırı bir kasma, donma ve bir çok uygulama da tam çalışmama sorunları mevcut. Cıhaz durduk yere ısınıyor ve şarj tüketiyor. (Şarj olma hızı da...
Herkese kolay gelsin.
Redmi Note 9 Pro Yurt dışı (kaçak) cihaza Rom ve Root atma mümkün mü acaba? OEM kilidini açtım ve Mi hesabımı girdim. Haftaya İMEİ atılacak. Rom ve Root arasındaki farkı bir türlü anlayamadım, k.bakmayın :( Orijinal Xiaomi arama ayarları ve arama kaydetme özelliklerini...
Merhabalar
Farklı bir uygulama kullanırken WhatsApp dan gelen bildirimler o anda kullanmış olduğum uygulamanın üzerinde yarım ekran olarak beliriyor.
Bunu kapatmak için ne yapmam gerekiyor acaba?