Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 9 cihazım fastboot mod kaldı durup dururken tekrar rom yüklemek istiyorum lakin driver yüklüyorum cihazı tanımıyor aygıt yöneticisinde android soru işareti var site üzerinden doğru driverler indirdim kurdum manuel kurulum yapmaya çalışıyorum bulunamadı diye hata veriyor acaba fiziksel...
selamunaleykum hurda bi mi 8 se ayağı kaldırdık daha önceleri kim kullandıysa mi hesap açmış cihazı sıfırladık.mi hesap var kilitli nasıl silebiliriz yolu varmıdır herhangibi yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
Selamünaleyküm Arkadaşımın mi 8 se cihazı mevcut ilk sorunumuz cihaz usb portu sadece şarj işlemi yapıyor veri aktarımı ve pc görmüyor farklı usbler denedik daha öncesi şarj bordu değişmiş elimizdeki tek bilgi farklı kablo bilgisayar denedik sonuç aynı ikinci sorum cihaz mi logosunda kısır döngü...
Merhabalar mtz uzantılı temaları yükleyemiyorum mtz tester işe yaramıyor kalıcı olarak nasıl yükleyebilirim.Herhangibi rehber bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Selamünaleyküm Xiaomi 13 direnç kaydı yapılmış veyahut kayda hazır sıfır cihaz arıyorum siyah harici renkler olabilir beyaz yeşil nereden alabilirim güvenilir yer varmı bildiginiz aldığınız yardımcı olursaniz çok makbule geçer