kemal25. kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Driver hatası yüklenmiyor?

birde öyle deneyim teşekkürler
  2. K

Yardım Driver hatası yüklenmiyor?

Redmi note 9 cihazım fastboot mod kaldı durup dururken tekrar rom yüklemek istiyorum lakin driver yüklüyorum cihazı tanımıyor aygıt yöneticisinde android soru işareti var site üzerinden doğru driverler indirdim kurdum manuel kurulum yapmaya çalışıyorum bulunamadı diye hata veriyor acaba fiziksel...
  3. K

Rehber [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası

mıuı 12.5 de çalışmıyor daha dogrusu duzelmiyor
  4. K

Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

bu romda sensör ve potre modu yeşil sorunu var
  5. K

Yardım mi hesap kaldırma

selamunaleykum hurda bi mi 8 se ayağı kaldırdık daha önceleri kim kullandıysa mi hesap açmış cihazı sıfırladık.mi hesap var kilitli nasıl silebiliriz yolu varmıdır herhangibi yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
  6. K

Çözüldü mi 8 se usb ve rom sorunu

Selamünaleyküm Arkadaşımın mi 8 se cihazı mevcut ilk sorunumuz cihaz usb portu sadece şarj işlemi yapıyor veri aktarımı ve pc görmüyor farklı usbler denedik daha öncesi şarj bordu değişmiş elimizdeki tek bilgi farklı kablo bilgisayar denedik sonuç aynı ikinci sorum cihaz mi logosunda kısır döngü...
  7. K

Yardım HyperOS tema yükleme

cihazım root yok rootsuz olmuyor mu birde dediginiz uygulama hangisi oluyor
  8. K

Yardım HyperOS tema yükleme

Merhabalar mtz uzantılı temaları yükleyemiyorum mtz tester işe yaramıyor kalıcı olarak nasıl yükleyebilirim.Herhangibi rehber bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  9. K

Tema İOS 17 Pro TR (Güncelleme)

hyperos kullanabilirmiyiz
  10. K

Uygulama HyperOS Sistem Uygulamaları 24.02.2025

Hava durumu widget ve saat widget kullanmak istedim sizin uygulamalar yüklenmedi hata verdi Xiaomi 13 hyperos cihazım
  11. K

Yardım Xiaomi 13 tavsiye

Selamünaleyküm Xiaomi 13 direnç kaydı yapılmış veyahut kayda hazır sıfır cihaz arıyorum siyah harici renkler olabilir beyaz yeşil nereden alabilirim güvenilir yer varmı bildiginiz aldığınız yardımcı olursaniz çok makbule geçer
  12. K

Rehber Xiaomi 13 (Fuxi) Tek Tuş TWRP Yükleme Aracı

Miui 14 uyumlumu
  13. K

Yardım İmei repair

Yeni telefon olduğu için muhtemelen fazla bilgisi kimsenin zamanla olur birşeyler öğreniriz
  14. K

Yardım İmei repair

Selamün aleyküm xiaomi 13 aldım direnç işlemi yapıldı bootloader kilidi açılmasını bekliyorum imei repair yapabilirmiyim veya yapabilecek usta varmı ücret karşılığında yardımcı olursanız sevinirim
Üst Alt