Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazımda ki twrp 3.3.0 sürümü. Telefonuma rom atmak istiyorum ama twrp güncel değil. Bi sıkıntı yaratır mı? Yaratırsa güncel twrp linki alabilir miyim yapılışı ile birlikte ?
Arkadaşlar telefonum yurtdışı olduğu ve IMEI kayıtlı olduğu için aldığındam beri güncelleme yapamadım. Ama artık güncellemek istiyorum bana bu konuda yardımcı olucak varmı acaba ? Çok bilgili değilim birinin yardımı olucak şekilde yapabilirim sanırım.
merhaba arkadaslar mi8 cihazımda ziraat mobil temassız odeme acmaya calıstıgımda guvenlıgınız sebebıyle bu cıhazınızda Nfc ozellıgını kulanmanıza ızın verılmemektedir diyor , mobıl temassız odemeyı nasıl cozerım bu sorunu herhangı bır ayar dan mı yoksa ziraat dan kaynaklı bir sorun olmadığını...
Merhaba arkadaşlar.
Telefonum başlıkta da belirttiğim gibi Mi 8. Telefonu alalı 6-7 ay oluyor. Telefon sürümü miui10.0.2.0 ve Android 8.1.0.
Telefon çekmiyor ve mobil ağ kullanılamıyor hatası alıyorum.Bi çok kez hattımı çıkarıp taktım ama fayda etmedi. Telefonu ilk aldığım zamanlar 1.hatta da...