kelesemre kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Ekran görüntüsü karanlık

Miui 12 güncellemesi ile aldığım ekran görüntüleri karanlık çıkmaya başladı yardım mi 8 lite
  2. K

Çözüldü Mi 8 lite Install Update zip failed

Merhabalar miui 12 mi 8 lite için çıktı biliyorsunuz forumda paylaşılan linki indirdim fakat zıp failed hatası veriyor yardım eder misiniz %10 civarında veriyor hatayı telefon yeniden basliyor
  3. K

Yardım Durduk yere yeniden başladı

Arkadaşlar internette gezinirken telefon durduk yere yeniden başladı peşpeşe mi ekranı 3 kere gidip geldi sonra açıldı bunun nedeni nedir mi 8 lite telefon
  4. K

Yardım Airdots ve internet ilişkisi

Merhaba arkadaşlar İnternetten film izleyeceğim airdots bağlayıp izlemek istiyorum fakat bağlayinca İnternet yavaşlıyor ve film donuyor bağlantıyı kestigimde sıkıntısız devam ediyor bu nasıl mümkün olabilir ne yapmalıyım
  5. K

Yardım Tema Bildirim çubuğu sorunu

Selam hangi Temayı indirirsem indireyim bildirim çubuğu değişmiyor yardımcı olur musunuz ?
  6. K

Yardım Videolar kasıyor ses çıkmiyor

Arkadaşlar az önce maç izliyim dedim ses çıkmıyor video kasıyor YouTube da deniyim dedim aynı şekilde kasıyor ses çıkmıyor yardım eder misiniz sebebi nedir 1575821264 Şimdi baktım galeride ki videolarda aynı şekilde
  7. K

Yardım Bildirim çubuğu değişmiyor

Tema uygulayinca bildirim çubuğu değişmiyor neden
  8. K

Soru Fastboot şarj

Arkadaşlar Fastboot moduna alıp 5 dk bağlı falan kalıyorum cihazı açtığımda yüzde 7 falan şarj gitmiş şekilde görüyorum sorun nedir
  9. K

Yardım mi ekranında takılı kaldı mi9t

Miui 9 a dönmeyi düşünüyorum korkuyorum açıkçası
  10. K

Yardım Android Sistemi Fazla Pil Tüketimi

Benimse şarjım iyi oldu android sistem düştü
  11. K

İnceleme MIUI 11 mi 8 lite pil durumu

İyi hocam oyun varsa yoksa idare eder
  12. K

Pil ve performans kısmına gelin pil kullanımı deyin oradan ekranı seçin
  13. K

Oyun varmı hocam inşallah bu çizgide ilerler miui 11
  14. K

MIUI 11 güncellemesi yükleyip hard reset attım MIUI 10 da Android sistem fazla yiyordu 4-5 saat ekran süresi alıyordum şimdi durum fotodaki gibi full wifi sosyal medya dolaştım oyun yok Twitter YouTube ağırlıklı sizce nasıl ? Bu arada odamda şebeke çekmiyor
Üst Alt