Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar miui 12 mi 8 lite için çıktı biliyorsunuz forumda paylaşılan linki indirdim fakat zıp failed hatası veriyor yardım eder misiniz %10 civarında veriyor hatayı telefon yeniden basliyor
Arkadaşlar internette gezinirken telefon durduk yere yeniden başladı peşpeşe mi ekranı 3 kere gidip geldi sonra açıldı bunun nedeni nedir mi 8 lite telefon
Merhaba arkadaşlar İnternetten film izleyeceğim airdots bağlayıp izlemek istiyorum fakat bağlayinca İnternet yavaşlıyor ve film donuyor bağlantıyı kestigimde sıkıntısız devam ediyor bu nasıl mümkün olabilir ne yapmalıyım
Arkadaşlar az önce maç izliyim dedim ses çıkmıyor video kasıyor YouTube da deniyim dedim aynı şekilde kasıyor ses çıkmıyor yardım eder misiniz sebebi nedir
1575821264
Şimdi baktım galeride ki videolarda aynı şekilde
MIUI 11 güncellemesi yükleyip hard reset attım MIUI 10 da Android sistem fazla yiyordu 4-5 saat ekran süresi alıyordum şimdi durum fotodaki gibi full wifi sosyal medya dolaştım oyun yok Twitter YouTube ağırlıklı sizce nasıl ? Bu arada odamda şebeke çekmiyor