Keles1234 kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru Mi10t Pro hangi magisk modülleri kullanıyorsunuz?

Hangi modülleri kullanıyorsunuz magisk modülde mi10t Pro için paylaşalım bizde yararlanalim
  2. K

Yardım NOTE 9 PRO NFC

SELAM ALEYKÜM ARKADAŞLAR YANLIŞLIKLA NFC MODÜLÜNÜ KOPARDIM NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM NOTE 9 PRO NFC MODÜLÜNÜ YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  3. K

Soru Kamera çalışmıyor

iyi günler arkadaşlar miui 12 eu rom yüklü. play store sertifikalı yapmak için magisk edxposed kurcaladık sonra böyle oldu nedir sıkıntı acaba .
  4. K

Yardım CUSTOM ROM PARMAK İZİ SENSÖRÜ SÜREKLİ AKTİF

MERHABA ARKADAŞLAR CUSTOM ROM YÜKLÜYORUM PARMAK İZİ SENSÖRÜ SÜREKLİ AKTİF "ENTER" TUŞU GİBİ ELİN DEĞDİĞİNDE O AN EKRANDA NE VARSA ONU TIKLIYOR BU SORUNU NASIL HALLEDEBİLİRİZ
  5. K

Yardım Kernel değiştirme hakkında yardım istiyorum

Merhaba arkadaşlar benim cihazım redmi s2 pixel.... Diye custom rom kurdum üstüne de Fox kernel kurdum şimdi başka bir kernel kurmak istiyorum qwerty diye direk twrp ile üzerine mı flaş edecem yoksa önceki kerneli kaldırma gibi bir durummu olacak.
  6. K

Mod Dolby Atmos+Viper4AndroidFX+JamesDSP Kurma [MIUI 10 Pie]

Viper twrp ile kuruluyor sonra cihaz açılıp Dolby kurulup yeniden başlatılıyor
  7. K

Rehber Redmi Note 7 Root Yapma Rehberi

hocam elinize sağlık son sürüm için olurmu bu root
  8. K

Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcılar Kulübü

Sağol hocam boş bir zamanda deniyecem peki garantilik durumda eski haline döndürebilirmiyiz
  9. K

Peki benim sürüme uygun mu
  10. K

Yok hocam yazmıyor
  11. K

Benim cihaz sürümü bu ben root atmak istiyorum. Hangi yolu izlemeliyim. Link falan atarmısınız ve benim sürüm uygunmudur roota
  12. K

Rom Mi Mix 2 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Cahillik başa bela hocam kusura bakmayın
  13. K

Rehber Xiaomi Mi Mix 2 Root Ve TWRP Recovery Yükleme Rehberi

MIUI 10 yüklü son versiyon bu yol ile rootluyabilirmiym
Üst Alt