Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon sürekli kendini restartlıyor hiç bir şekilde kullanamıyorum.
1633945298
Telefonu 2 ay önce servise yolladım bir problem yok diyip geri gönderdiler ondan sonra arada sırada bu restartlar oluyordu fakat bugün hiç durmadan sürekli restartlar başladı şuan telefon açılmıyor.Bazen ana ekran...
Selamlar iyi forumlar herkese.Uzun zamandır bu problemi yaşıyorum whatsappı silip yüklememe rağmen aynı hatayı alıyorum.Daha önce yaşayan ya da bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Başlıktada belirttiğim gibi telefon kamerasından çektiğim fotoğraflar whatsapptan birine göndermek...
Merhaba type c kulaklık dönüştürücü arıyorum ama sanırım her model uymuyormuş.Daha önce kulaklık dönüştürücü alan ya da mi9 için orjinal ürün önerisi yapabilicek varmı?
Bugün gelen miui 12 güncellemesini yaptım ve ekran altında beyaz bir çizgi oluştu.Bu çizgiyi nasıl kaldırabilirim? Ayarları kurcaladım epey ama her hangi bir şey bulamadım bununla ilgili.