Kegrine kullanıcısının son içeriği

1. K

Çözüldü Çin cihaz Bootloader kilidi açma

O bağlantı düzeltilmiş olabilir hocam. Aylar oldu o yöntem çıkalı çalıştığını sanmıyorum daha da, denemedim.
  2. K

Soru Server Kaydı ve Güvenli Şekilde Bankacılık Uygulamalarını Kullanma

Rom değişimlerinde kayıt siliniyor mu? Xiaomi 14 Pro almayı düşünüyorum kayıtsız ve ben çok rom değiştiririm root atarim. Bana problem olur mu acaba bilen var mı?
  3. K

Yardım Hyperos çin romu

Çin romu kullanıyorum aktif şekilde neredeyse 1 senedir. Batı uygulamalarında ambargo uygulamışlar, bildirimler gelmiyor. Türkçe dil zaten yok Çince Arapça ve İngilizce var. Yapay zeka dediğiniz Mi Ai da hala Çince şu an, İngilizcesi bile yok ya da ben bulamadım. Bunlara rağmen geçmek...
  4. K

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Convert yapmayı denerler, Çin cihazı Global cihaza çevrilebilir diye biliyorum. Ama gerçekten değer mi sizce bu cihaz için? Zaten cihazı kaydederken convert yapıyorlar diye biliyorum, H.kadioglu hocam daha iyi bilir. Yazılım kayıt yaptırmayı deneyin fake romdan kurtulmak istiyorsanız hemde...
  5. K

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Türkiye numarasıyla Çin hesabı alabiliyorsunuz. Xiaomi 13 serisi izin istiyor mu bilmiyorum ama benim bildiğim gerek yok. hesabı açtığınız gibi kilit açma başvurusu yapmayı deneyin. https://cn.account.xiaomi.com/pass/register?sid=unlockApi&_locale=en_CN +86nin üzerine tıklayıp +90 Türkiye...
  6. K

12 ailesine izin bile istemeye gerek yok diye biliyorum. Türkiye numarasıyla çin hesabı alabiliyorsunuz açın hesabı bağlamayı deneyin direkt. Açılması lazım. 1746430279 Eğer Çin hesabı açıp global mi uygulamasından izin alabilen varsa bana ulaşabilir mi? Yeni bir yol var gibi duruyor deneme...
  7. K

Açılmaz. Tek çözümü var fake romdan kurtulmanın o da ya yazılım kayıt ya da yetkili hesapla Çin rom atma işlemi olur. Yetkili hesapla Çin telefona sadece Çin rom atılıyor diye biliyorum. Dil İngilizce olur sadece ve WhatsApp Instagram vs. bildirimleri göstermiyor. Ambargo koymuşlar batı...
  8. K

O cihazı acamazsiniz. Xiaomi tarafından kapatıldı 13 ailesinin unlock sunucuları. Açılacak gibi de durmuyor, bypass ya da başka bir tool yok gibi şu anlık. Para isteyene de kulak asmayin.
  9. K

Yardım Bootloader 45 sayfalık konu karışıklığını temize çekme

Note 13 ailesinin sunucular kapalı acamazsiniz. Xiaomi engelledi bizzat. Hesap açsanız da sistem güncelleniyor daha sonra tekrar deneyin der. Yakın zamanda da açılmayacak gibi duruyor. Note 13 ailesinden sadece gold kod adlı cihaz açılabiliyor Çin ya da Global ise eğer. zircon yani 13 Pro Plus...
  10. K

Çözüldü Xiaomi Çin hesabı için güvenilir numara alma sitesi

O makinenin sunucular kapalı acamazsiniz. Xiaomi engelledi. Hesap açsanız da sistem güncelleniyor daha sonra tekrar deneyin der. Fake rom var sizde, çıkmanın tek yolu yetkili hesapla Çin rom atmak. Çin romdan başka rom atılmaz Çin cihaza. Cihaz İngilizce olur, WhatsApp falan kullanırken bildirim...
  11. K

Herhangi bir bypass yok bu iş için. Zamanınızı boşa harcamayın. Hesabın 30 günlük olmasını bekleyin. Telefonun modeli nedir?
  12. K

Daha kimse o hesaplarda 30 gunu doldurup kilit acma basvurusu yapmadi. Bilemeyiz ne isteyecegini. Hesabi actiktan sonra hesaba girerken sizden cindeki verilerin disari aktarilmasi icin izin istiyor, onay veriyorsunuz. Insanlar da diyorlar ki madem hesap artik ulke disina cikti o zaman global mi...
  13. K

Whatsapp konusunda simdilik dual appsten klonlayarak klona numaranizi girerek kullanabilirsiniz. Ben oyle yapiyorum. Sahsen ben paket adina Engel koyduklarini dusunuyorum. Malum Meta da tum modlari avladigi icin deneyemiyorum baska bir paket adiyla.
  14. K

Ozet olarak bahsettigi gibi 5 seviye bir mi community hesabi ve kimlik dogrulamasi istiyor, Cinli olmadiginizi varsayiyorum. Mi 13ten sonraki cihazlarda durum boyle diye biliyorum, yalanda olmasin emin degilim. Bu konuda bahsedildi bunlar. Ucretli auth toollari ise yarar mi bilmem. Keske global...
  15. K

HyperOS Galeri AI Neden yok?

Bende calismadi bu. AI kisminda sadece silme Ve gokyuzu var. Ne olacak bu Xiaomi ile isler bilmiyorum.
Üst Alt