Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen ay rom değiştirmeye karar verdim yine. Sizin kanalı arıyorum arıyorum bulamıyorum. Bulamadım sanıp üzülmüştüm :) Neyse dünden bu yana bir kaç rom denedim. Gözüm hep Pixel Experience üzerindeydi. Ancak telefonun şarjı bir gecede %17 azalıyor. Standart kullanımda da pek iyi gittiği...
Merhaba arkadaşlar, bugüne kadar yaz aylarıdır olur falan dedim ama artık alttan alacak durumu kalmadı çok aşırı ısınma sorunu var cihazın. 7.7.20 son global developerdayım ama önceki sürümlerde farklı değildi. Şuan 5 dakika neye bakarsam bakayım cihaz ısınıyor aşırı derecede. Oyun falan yüklü...
Daha yeni özellikler yerine sadeleştirilmiş, hız, pil performansı ve stabilite sağlanması amaçlanmış diyorlar MIUI 9 geliştiricileri. İlk zamanlarındaki sadeliğini kaybetti gerçekten MIUI umarım güzel bir versiyon olur.
Teşşekürler hepinize. MIUI 9 için hazırlanıyorum :) Googledan gelip konuyu gören olursa diye burayada yazayım temiz kurulumu;
Buradan en son sürüm MiFlash'ı indirdim: Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Eski sürümlerde...
Merhaba arkadaşlar telefonum şuan MIUI 8 Global Beta 7.6.29 (Android 7.0) sürümünde ve ZCX TWRP 3.0.2-X flashlanmış durumda.
Temiz bir hale getirmek istiyorum telefonumu. ZCX TWRP'yi kaldırmak ve bootloader kilidini kapamak istiyorum. Yine Global Beta'da kalacağım ama. Nasıl yapabilirim?
Hocam halletmistim ama foruma gelip yazamadim. Kusura bakmayin. Yinede ilginiz icin cok tesekkurler.
Bu arada Lineage OS'un ram yonetinu ve pil tuketimi gercekten cok iyi. Ama MİUİ'nin stabilligi kesinlikle yok. Baya takiliyor MİUİ'ye gore telefon.
Bu yuzden temiz sekilde Beta MİUİ 8 kurulumu...
Çok sağolun hocam :) Simdi bana su Lineage OS'u en kolay nasil ihracat kurabilecegimi anlatan bir konu/rehber lazim :D Gorunen o ki direk beceremiyormusum.
Başta Zenex ve Lopus hocam olmak üzere herkese teşekkürler. Sorunum çözüldü. Olurda denk gelen olursa diye konuya buraya da yazayım.
Hemen eski Windows'umu bile silmeden yanına yeni bir Windows kurdum. Bu Windows'da Lopus hocamın önceki mesajlarda gönderdiği MiFlash tool'u sorunsuz olarak...
Peki hocam ilgi alakanız için çok teşekkür ederim. Baya heyecan yaptım. Foruma veya size yanlış bir durum oluştuysa çok özür dilerim şimdiden. Yarın size ulaşmaya çalışırım o zaman özel mesaj yoluyla. Şimdi PC'ye takılı bırakmaktan başka bir şansım yok. %70 şarzı vardı, ekran açık olmadan ne...
Peki başka bir yöntem var mı hocam? Forumda bir arkadaşın telefonu pcye takılı tutun pili bitiyor belli bir süre sonra kırmızı ledi yanıp. Daha sonra 15 dakika şarj edin açılır yazmış. Sizce denemekte fayda var mı?
Hocam kusura bakmayın çok rahatsız ettim sizi ama müsaitseniz team viewer ile birde siz bakar mısınız. yoksa format atıcam pc me. Elimdeki iki pcde aynı hatayı veriyor :(