Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galiba direkt Band 20 tamiri gerekli bunun için. Telefon destekliyor Band 20 ama gormuyor. Benim kendim yapabileceğim bir şey olmadığına kanaat getirdim ben .d
Önce evde denemiştim şimdi de dışarda denedim bu sefer 3750li sayılar çıktı. 4.5g sorunu da devam ediyor. Demek ki görmüyor dediğiniz gibi Band 20
1644247095
Hocam root nasıl yaptınız peki nereden yardım aldınız ben bilmiyorum da pek. Link falan atsanız oradan bakıp yapsam
Anladim sizin cihaz rootlu heralde değil mi hocam. Nasıl yaptınız link falan atabilir misiniz ben pek bilmiyorum da. Bu Signal guruyu da kullanamiyorum root yok diye
Anladim teşekkür ederim
1644230695
Tam olarak dediğiniz gibi 3g stabil ama yavaş. Vodafone kullanıyorum 4.5gde ise zaman zaman çekmiyor. Yani şebeke çekiyor gözüküyor hep 4-5 çubuk çekiyor yani. Ama sorun mobil veride. Siz nasil cozdunuz peki bu sorunu? Biri bana Vodafone Band 20 çok kullandığı...
Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bu attığım ekran görüntüsünde açık olduğu anlamına mı geliyor. Araştırdığımda pcye bağlanarak yapılıyormuş, daha önceden yapmışlar mi bu işlemi?
2400e aldım maks 1 yıllık dedi. Alırken imei hakkında da imei sorunu olursa kasayı açmadan yapılır bundan sonra dedi (kasa açmayı gerektirmeden yapılacağını söyledi orada teknik şeyler vardı da hatırlamıyorum). Yani düzgün imei atılsa çözülür sorun doğru mu anladım
çekimde sorun yok 4-5 çubuk çekiyor ama bazen çektiği halde internete girmiyor bazen gidip geliyor. Şu an 3gde kullanıyorum zaten yavaş ama en azından hep çekiyor. Kolay çözüm olsa yaptıracağım sorun nerede onu da bilmiyorum, dediğiniz gibi roota zaten kendim bulaşmam hiç bilmiyorum
Yok zaten yeni aldım bir uygulamayla goruluyormus galiba ama root gerekiyormuş. Hiç de anlamam bu işlerden root nasıl yapılır. Bunu gösteren video falan varsa atar mısınız yapmalı mıyım root
Bilmiyorum ki 4.5g açığimda kesiliyor yavaşlıyor bazen hiç çekmiyor. 3gde ise sorun yok ama yavaş 3g sonuçta. Araştırdığımda band20 sorunu gibi geldi bana o yüzden
Merhaba yeni ikinci el telefon aldım. Mi 9 lite ya da cc9 emin değilim. Telefon güzel ama 4.5gde sorun yaşıyorum. Sim2ye IMEI kayıtlı. Okuduğum yerlerde band20 hatası vardır diyorlar ama hiç bir bilgim yok telefonla ilgili. Yardımcı olabilecek var mı acaba?