Kdrtrnc kullanıcısının son içeriği

1. Kdrtrnc

Rehber Xiaomi Root Yapma Rehberi [Magisk ile]

Miuipro'yu kurdum, bu romda otomatik rootlu kuruluyor sistem, sorunum çözüldü, teşekkürler. ben bir kaç gündür kullanıyordum, evet pili, bir önceki versiyona göre biraz daha hızlı tüketiyor. ama yinede gayet iyiydi.
  2. Kdrtrnc

hocam resmi sitedeki global beta romunu yüklemiştim. şimdi miuipro sitesindeki son versiyonu yüklüyorum, birde öyle deneyeceğim. hanginde sıkıntısız oluyor bu root anlamak için deneme yanılma yapmaktan başka şansımız yok sanırım. indirdim hocam birde onu deneyeceğim.
  3. Kdrtrnc

Hocam dediğinizi yaptım yeni rom yükledim, telefon açıldı, root durumunu kontrol ettim, root yok diyor. Kısır döngüye döndü iş, hiç bir iş anlamadım ben bu işten :) Hocam dediğinizi yaptım yeni rom yükledim, telefon açıldı, tekrar magisk yükledim yine aynı şekilde logo da kaldı. Romu 2. kez...
  4. Kdrtrnc

hocam peki yeni bir rom flashlayınca root gidiyor mu kalıyor mu?
  5. Kdrtrnc

dediğiniz işlemleri yaptım, hafızayı 0 mb olarak görüyordu, wipe yaptım, hafızanın şifresi çözüldü, magisk.zip flashladım, sistemi yeniden başlat dediğimde telefon Mi ekranında öylece kaldı. Ne yapmam gerek lüften yardım edin.
  6. Kdrtrnc

Rom MIUI Pro 7.11.9 Türkçe kimler yükleyecek?(yayınlandı)

Yedek alıp bir deneyeyim kardeşim teşekkür ederim.
  7. Kdrtrnc

Rom MIUI Pro 7.11.9 Türkçe kimler yükleyecek?(yayınlandı)

Arkadaşlar bir iki sorum olacak cevaplarsanız çok makbule geçer. 1) Bu romda xposed kurunca Türkçe kullanabiliyor muyuz romu? (Global romdaki tek sıkıntım bu) 2) Bir diğeri uygulama gölgeleri özelliği var fakat gölgeler beyaz sanırım. Çok kötü duruyor siyah gölge ekleme özelliği yok mudur...
  8. Kdrtrnc

Yardım Mi6 rehber sorunu çözümü

Kayıtlı kişilerin numarasının başına +9 koyup öyle kayıt ediniz. Düzelmesi gerekiyor.
  9. Kdrtrnc

Mi Max 3/64 GB 20(800) bandı

GSM/WCDMA OTOMATİK
  10. Kdrtrnc

Uygulama Telefonunuzun Ekranı S8 & G6 gibi Ekran Köşeleri Oval Olsun

Teşekkürler hocam. Ayrıca bu köşe yumuşatma programları son uygulamalar kısmında görünmüyor. Görünseler kilitleyeceğim. Şu anki haliyle bı süre sonra kapanıyor kendiliğinden.
  11. Kdrtrnc

Uygulama Telefonunuzun Ekranı S8 & G6 gibi Ekran Köşeleri Oval Olsun

Temanın ismi nedir hocam oda çok sıkmış
  12. Kdrtrnc

Yardım Dual apps yedekleme klasörü nerde

Arkadaşlar whatsapp'ı kopyalayarak kullanmaya başladım. ikinci whatsappımın yerel yedeği nereye kaydediliyor acaba?
  13. Kdrtrnc

Yardım Google Klavye Öğrenilen Kelimeler Sorunu..

Hocam yenilik konusunda nası. Aslında ilerisi için Google klavyeye geçtim. Sürekli yenilikçi ve güncel olur diye. Bu denemek isterim ama :)
  14. Kdrtrnc

Yardım Google Klavye Öğrenilen Kelimeler Sorunu..

Kimse kullanmıyor mu ya google klavye :)
  15. Kdrtrnc

Yardimci olurmusunuz arkadaslar

hocam değiştirdim derken nasıl değiştirdiniz. BL kilidi açıkmıymış. Bende xiaomi sevdamdan sevgilime bu telefondan aldım geri tuşuna basıyoruz sürekli son kullanılanlar çıkıyor. Telefon benim olsa her türlü hallederim de kız arkadaşımın olunca riske etmek istemiyorum, garanti gitmek istiyorum :)
Üst Alt