kdrsvm kullanıcısının son içeriği

1. kdrsvm

Soru Mi 11 lite kaynağını bilinmeyen uygulamlar olup olmadığını kontrol edin ?

merhaba arkadaşlar yurt dışından yeni getirtmiş olduğum yeni telefonumu kullanamaya basladım, banka uygulamalarında başlıkta belirttiğim gibi kaynagı bilinmeyen uygulamalar olup olmadıgını kontrol edin uyarısı alıyorum telefona şuana kadar root atılmadı ve bootloader kilidi de açılmadı saf...
  2. kdrsvm

Soru Xiaomi telefonlarda bildirim sorunu çözümü ?

merhaba arkadaslar baslıkta belirttiğim gibi bildirim sorunu yaşayan vardır sanırım çözümü var mı acaba , mesela instagramdan mesaj alıyorum uygulama içine girmeyene kadar göremiyorum yazılan mesajı ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim telefonum mi 9 se
  3. kdrsvm

Yardım Yakınlık sensörü sorunu

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar öncelikle Bir kaç yazılım değiştirdim yakın zamanda Sensorumun düzensiz çalıştigini fark ettim kullanmış olduğum custom rom lardan olabilecegini düşünerek global roma geçiş yaptım sorunum hala devam ediyor, problemin mekanik olduğunu düşünmeye...
  4. kdrsvm

Yardım Twrp yedegi geri yuklerken alinan hata

Merhaba arkadaşlar aldığım yedeği geri yüklerken hata alıyorum yardımci sebebi nedir bilen var mi
  5. kdrsvm

Çözüldü Redmi note 8 şebeke sorunu

Merhaba herkese elimde bir note 8 var şebeke düzenlemesi yapılmış şebeke 4.5g olarak çekiyor arama yapılabiliyor fakat aranma düşmüyor çoğu zaman düzenleme işlemi bir kaç defa sıfırdan yapıldı problem belli bir süre sonra kendini yeniliyor problemle ilgili şurda yanlış yapıyorsunuzdur diyecek...
  6. kdrsvm

Yardım Twrp yedek alırken hata

Merhaba arkadaşlar konu hakkinda bilgisi olup yardımcı olabilecek var ko acaba
  7. kdrsvm

Yardım Mi9se Twrp ekranında yedek alma

merhaba arkadaşlar telefonumun komple yedeğini almak istiyorum fakat sürekli hata alıyorum yanlış yaptığım bir yer mi var acaba apple itunes üzerinden a dan z ye herşey rahatca yedeklenebiliyor xiaomi de böyle bir uygulama var mı şimdiden teşekkürler
  8. kdrsvm

Çözüldü mi9t bölge değişimi

merhaba arkadaşlar elimde mi9t china cihaz var bölge değişimi yapmıyor geri atıyor sebebi nedir acaba bilen var mı
  9. kdrsvm

Yardım mi9se bootloader kilidi açma

merhaba arkadaşlar elimde kayıtsız yasal izin süresi dolmuş mi9se var şuan her iki sim yuvasıda şebeke vermiyor bootloader kilidi miunlock dışında açabileceğim bir yöntem var mı acaba miunlock cihaz şebeke almadığı için şuan işe yaramıyor
  10. kdrsvm

MIUI 11 Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı

geri tuşlarında sorun var basıyorum menüye atıyor
  11. kdrsvm

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Mi9se Avrupa sürümü yüklü cihazıma ota güncellemesi geldi
  12. kdrsvm

Yardım mi9se magisk yükleme sonrası twrp ye atma/ çözüldü

merhabalar magisk root yükleme işleme sırasında twrp ye atma sorunu yaşıyorum daha önce yaptıgım sey böyle bir sorunla karsılasmamıstım atladıgım birsey mi var acaba
  13. kdrsvm

Yardım Arama sırasında şebeke 3g ye düşüyor

normal bir durum telaş etmenize gerk yok
  14. kdrsvm

Yardım Aynı gün bootloader kilidi açılması

Bunu yapabilmem mümkün mü acaba
  15. kdrsvm

Yardım Aynı gün bootloader kilidi açılması

Aynı gün açılmış miydi?
Üst Alt