kdrngn kullanıcısının son içeriği

1. kdrngn

Çözüldü CabinSketch-Bold Yazı tipi TR destekli istek

Selam, bu yazı fontunu az önce keşfettim fakat bazı türkçe karakterlerde sorun çıkartıyor, tr desteklisini bulup paylaşabilirseniz çok memnun olurum..
  2. kdrngn

Tema POCO X3 Punch Hole Wallpaper-Kamera Deliğine Uygun Duvarkağıtları

Arkadaşlar merhaba, bu duvarkağıtlarını bir sitede buldum ve duvarkağıtları kamera deliğine uygun olarak tasarlandığı için güzel bir görüntü ortaya çıkıyor. Ben kilit ekranına da yapıyorum aynı zamanda. Örnek olması açısından birkaçtanesini aşağıya ekliyorum, tamamı da linkten indirebilirsiniz...
  3. kdrngn

Satış Redmi Note 8 4/64 Xiaomi Türkiye Garantili 17 Ay

Fiyat Sondur. Cihazımı nisan ayında amazon.com.tr den aldım yani 7 aylık cihazdır. Aldığım günden beri koruyucu ve kılıfla kullandığım için temiz cihazdır. Kutusu jelatini dahil her şeyini her zaman saklarım. Xiaomi Türkiye garantili. Mİ 9T ye geçmek istediğim için cihazımı satıyorum. Farklı bir...
  4. kdrngn

Yardım A2 Lite Hafıza Kartı Sorunu

Valla hiçbi fikrim yok satmıştım cihazı uzun süredir redmi note 5 kullanıyorum ve a2 lite da kullanamadığım hafıza kartı takılı bunda.
  5. kdrngn

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

İstanbuldayım şişlide çalışıyorum, redmi note 5 hayalet ekran sorunum var ekran değişimi için ücret alabilir miyim
  6. kdrngn

Çözüldü Youtube ana sayfada büyük ön izleme?

Evet sorun düzeldi birkaç gün bu şekilde kullandım ama sonra sanırım kendi kendine düzeldi son girdiğimde eski haline dönmüştü çünkü..
  7. kdrngn

Yardım Redmi note 5 rom

MIUI ROM for Redmi Note 5 Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
  8. kdrngn

Haber Redmi Note 5 Global Kararlı MIUI V10.3.2.0.PEIMIXM Güncellemesi

güncelleme bana bugün geldi arkadaşlar bilginize kontrol edin isterseniz..
  9. kdrngn

Umarım değişir çünkü göz yoruyor çok kocaman kocaman, böcek konusuna gelince geçen gün değiştirdim avatarı denk geldim bir yerde hoşuma gitti bugün bir arkadaş daha yazdı sizin gibi ekrandan böceği uzaklaştırmaya çalıştım diye :D
  10. kdrngn

arkadaşlar iki gündür bu şekilde kocaman ekranı kaplıyor ön izlemeler, ekran yakınlaştırma varsayılan olarak %100 de yani ekran yakınlaştırma ile alakalı bir durum değil, güncelleme falan mı geldi aynı durumda olan var mı nasıl düzeltebilirim bunu? Uzaklaştırma yapınca yazılar ufalıyor malesef..
  11. kdrngn

Haber Redmi Note 5 Global Kararlı MIUI V10.3.2.0.PEIMIXM Güncellemesi

Global kararlı 10.3.1.0 yüklü bende henüz gelmemiş bana
  12. kdrngn

Madalya 100'ler Kulübü Madalyaları

100 mesaj ve 100 beğeni alabilir miyim ben de :)
  13. kdrngn

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Eski temayı bilmiyorum fakat yeni tema gayet güzel :) Ayrıca sayenizde xaomi konusunda çok bilgi edindim, teşekkürler..
  14. kdrngn

Tema Yellowzone V10 ( Markette Yayında )

sen söleyince ben de baktım hocam bendeki spotify da görünmüyor dediğin gibi kilit ekranında
Üst Alt