Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende çalışıyor, şifre korumalıydı bende uygulama gizleme, hiçbir ayar yapmadım hatta backup almıştım pc ye kopyalayarak onunla geri yüklemiştim otomatik almış onu da hatta format sonrası hiç ayarlamadan otomatik çalıştı sorunsuz.
1663267211
bende yedekten geri yüklediğim için poco var ama...
Poco x3 nfc cihazımda denemek isterdim fakat orjinal imei nin efs yedeği yok malesef.. repair olduğu için orjinal imei ye nasıl dönülür bilmiyorum.. sim 1 de ''0'' sim 2 de imei olduğu için bu şekilde kullanıyorum. Dönme şansım varsa orjinal her iki imei ye risk almaya değer mi ki.. Bootloader...
Hello haylou uygulamasını indir daha iyi, tema indirip kolayca yükelenebiliyor.. hem de daha kısa sürüyor yükelemesi kendi uygulamasından çok daha iyi.
Bu arada görselin orjinal halini paylaşıyorum sakıncası yoksa.
Boyut 28.5 MB. 4500x4500 piksel.
https://stsci-opo.org/STScI-01G7JJADTH90FR98AKKJFKSS0B.png
Sonsuz bir evrenden söz ediyorsak şayet ben de tek yaşamın dünyada olduğuna inanmıyorum.. Diğer türlüsü mantıksız geliyor çünkü.. Koskoca kainatta tek yaşam dünyada olamaz bence.. Düz mantık :)
Hello haylou uygulamasını indirin arkadaşlar kesinlikle daha iyi, tema indirip kolayca yükelenebiliyor.. hem de daha kısa sürüyor yükelemesi.. ben pro sürümü satın aldım 30 tl verip..