Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, bu duvarkağıtlarını bir sitede buldum ve duvarkağıtları kamera deliğine uygun olarak tasarlandığı için güzel bir görüntü ortaya çıkıyor. Ben kilit ekranına da yapıyorum aynı zamanda. Örnek olması açısından birkaçtanesini aşağıya ekliyorum, tamamı da linkten indirebilirsiniz...
Fiyat Sondur. Cihazımı nisan ayında amazon.com.tr den aldım yani 7 aylık cihazdır. Aldığım günden beri koruyucu ve kılıfla kullandığım için temiz cihazdır. Kutusu jelatini dahil her şeyini her zaman saklarım. Xiaomi Türkiye garantili. Mİ 9T ye geçmek istediğim için cihazımı satıyorum. Farklı bir...
Umarım değişir çünkü göz yoruyor çok kocaman kocaman, böcek konusuna gelince geçen gün değiştirdim avatarı denk geldim bir yerde hoşuma gitti bugün bir arkadaş daha yazdı sizin gibi ekrandan böceği uzaklaştırmaya çalıştım diye :D
arkadaşlar iki gündür bu şekilde kocaman ekranı kaplıyor ön izlemeler, ekran yakınlaştırma varsayılan olarak %100 de yani ekran yakınlaştırma ile alakalı bir durum değil, güncelleme falan mı geldi aynı durumda olan var mı nasıl düzeltebilirim bunu? Uzaklaştırma yapınca yazılar ufalıyor malesef..