kdrngn kullanıcısının son içeriği

1. kdrngn

Yardım Class 0 Mesajı ve Spam Sorunu

turkcell kullanıyorum stk yı adb komutu ile bilgisayardan sildim fakat hala gelmeye devam ediyor ben de bıktım bu illetten artık yok mu çözümü
  2. kdrngn

Rom POCO X3 NFC (surya) Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SJGIDXM

endonezya için bugün bana 13.0.3.0 bildirimi geldi 200 mb boyutunda güvenlik güncellemesi
  3. kdrngn

romdan olabilir evet ama bilen biri net bir cevap verirse daha iyi olur yanlış yönlendirmiyim.
  4. kdrngn

bende çalışıyor, şifre korumalıydı bende uygulama gizleme, hiçbir ayar yapmadım hatta backup almıştım pc ye kopyalayarak onunla geri yüklemiştim otomatik almış onu da hatta format sonrası hiç ayarlamadan otomatik çalıştı sorunsuz. 1663267211 bende yedekten geri yüklediğim için poco var ama...
  5. kdrngn

Bana ota yolu ile geldi öğlen ve indirip yükledim. Peki hard format a gerek var mı malum yeni android sürümü miui sürümü
  6. kdrngn

İpucu IMEI repair yaptırmadan ömürlük kullanım (çift hatlı cihazlar için)

Poco x3 nfc cihazımda denemek isterdim fakat orjinal imei nin efs yedeği yok malesef.. repair olduğu için orjinal imei ye nasıl dönülür bilmiyorum.. sim 1 de ''0'' sim 2 de imei olduğu için bu şekilde kullanıyorum. Dönme şansım varsa orjinal her iki imei ye risk almaya değer mi ki.. Bootloader...
  7. kdrngn

Soru Poco X3 NFC cihazımda 8 GB ram var

Ayarlar/Telefon hakkında kısmı ve Ayarlar/Telefon hakkında/Tüm özellikler kısmının ekran görüntülerini de paylaşırsan daha net bilgi verilebilir..
  8. kdrngn

Rehber Haylou Solar (LS05) Güncelleme Almayan Cihazı Güncelleme (RH192I-V000854)

Hello haylou uygulamasını indir daha iyi, tema indirip kolayca yükelenebiliyor.. hem de daha kısa sürüyor yükelemesi kendi uygulamasından çok daha iyi.
  9. kdrngn

Sohbet James Webb Uzay Teleskobu tarafından çekilen ilk tam renkli uzay fotoğrafını yayınladı

Bu arada görselin orjinal halini paylaşıyorum sakıncası yoksa. Boyut 28.5 MB. 4500x4500 piksel. https://stsci-opo.org/STScI-01G7JJADTH90FR98AKKJFKSS0B.png
  10. kdrngn

Sohbet James Webb Uzay Teleskobu tarafından çekilen ilk tam renkli uzay fotoğrafını yayınladı

Sonsuz bir evrenden söz ediyorsak şayet ben de tek yaşamın dünyada olduğuna inanmıyorum.. Diğer türlüsü mantıksız geliyor çünkü.. Koskoca kainatta tek yaşam dünyada olamaz bence.. Düz mantık :)
  11. kdrngn

Rom POCO X3 NFC (surya) - Endonezya Kararlı MIUI v12.5.6.0 RJGIDXM

12.5.7.0 güncellemesi gelmiş 205 mb boyutunda
  12. kdrngn

Rehber Haylou Solar (LS05) Güncelleme Almayan Cihazı Güncelleme (RH192I-V000854)

Hello haylou uygulamasını indirin arkadaşlar kesinlikle daha iyi, tema indirip kolayca yükelenebiliyor.. hem de daha kısa sürüyor yükelemesi.. ben pro sürümü satın aldım 30 tl verip..
  13. kdrngn

MIUI 12.5 Poco X3 NFC (surya) Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

https://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-nfc-surya-endonezya-kararli-miui-v12-5-6-0-rjgidxm.126568/
  14. kdrngn

MIUI 12.5 Poco X3 NFC (surya) Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

12.5.6 geldi bugün endonezya romuna güncelleme kanalıyla.
  15. kdrngn

Rom POCO X3 Pro – Türkiye Kararlı Rom V12.5.4.0.RJUTRXM

x3 nfc için tarih belli mi acaba? 12.5.3 de pil bariz çabuk bitiyor :(
Üst Alt