Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI web sitesinin Endonezya versiyonunda yer alan bilgilere göre Xiaomi, gelecek ay on yedisi Redmi markalı olmak üzere
23 akıllı telefona MIUI 12 güncellemesi yayınlayacak.
Güncelleme listesi ilk olarak Endonezya’da ortaya çıktığından güncellemenin ilk yayınlanacağı ülkenin de burası olması...
Merhabalar, cihazım yeni sayılır yaklaşık iki aylık bir kullanıcıyım. Instagram hikaye modunda özellikle video çekerken kamerada aşırı derecede kasma oluyor. Çekilen video 144p 10fps gibi oluyor resmen. Mi 9 SE'den önce iPhone kullanıcısıydım oradaki kamera kalitesi ile karşılaştırdığımda sonuç...
Merhabalar, öncelikle telefonun kendi uygulaması olduğu için burayı düşündüm ama emin değilim umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Kusur olduysa affola.
Şöyle bir durumla karşı karşıyayım; örneğin herhangi bir sosyal medyada gezerken gördüğüm videoyu kaydetmek için ekran kaydediciyi açıp kayda...
Herkese merhabalar, öncelikle yeni olduğumu ve bir miui sever olarak aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Soruna gelecek olursak dün gece gelen güncellemeyi yükledim videoya çekmeye çalıştım. Videoya Buradan Ulaşabilirsiniz
Özetle herhangi bir an herhangi bir uygulamadan ana...