kdr_87 kullanıcısının son içeriği

1. K

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

hocam mi 13 fake rom bl kapalı açmaya izin vermiyor hem server kaydı hemde fake romdan kurtarabilir miyiz
  2. K

Yardım Mi 13 Ultra Çin ROM'u dışında farklı bir ROM ile bootloader kilidini kapatmak

hocam mi 13 fake romda şuan yetkili hesap olması gerekiyor deniyordu şuan durum nedir fake romdan kurtabilirmiyiz
  3. K

Yardım Xiaomi 13 fake rom

Yabancı site biraz anlasmam zor olucak bu işlere aracı olacak bizden biri olsa ya keşke;)
  4. K

Banada yol gösterir misin ne yapmam lazim
  5. K

Sizin problem neydi cihazda sorunu çözdüler mi
  6. K

formda fake rom ile ilgili çok yardım talebi var hiçbiri sonuçlanmamış bu işin bir çözümü yok mu ?
  7. K

Evet orjinal global hale gelmesini istiyorum bl kapalı açmaya izin vermiyor
  8. K

Merhaba arkdaslar.cihazim çin.ama fake rom atılmış global görünüyor bu yüzden ne güncelleme alabiliyorum ne bl kilidi açmaya izin var.çozumu nedir
  9. K

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

1739306400 Arkadaşlar sürüm ile OS sürüm farklı görünüyor bende neden böyle.benimkide mi fake rom acaba o yüzden mi güncelleme yapamiyorum
  10. K

Rom Hyperos 2.0 EEA güncelleme

1739301607 Telefon çin cihaziymis fake rom yüklenmiş o yüzden güncelleme yapılmıyor fake romdan nasıl kurtarabiliriZ
  11. K

Yardım Redmi Note 13 Pro+ Güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok

Hocam var mı öneriniz cozumunuZ ne yapmam lazim H.kadioglu
  12. K

Hocam telefon kayıtsız ağustosa kadar kullanabiliyorum herhangi bir mudehale yapılmadı cihaza global cihaz bölgeyi anlık değiştirip denedim gunboyu değil birde öyle deneyim
  13. K

Değil ama acmayada izin vermiyor
Üst Alt