Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhabalar.
Kendi telefonumda fark ettiğim ve dikkatimden kaçan bir durumla ilgili öğrendikten sonra konu açmak istedim. Umarım birilerinin de işine yarar.
1) Orijinal adaptör kullanmıyorsunuzdur.
2) Biz aynı zannetsek de Usb Type-C kablo türleri var kimi veri aktarımında iyiyken...
Öncelikle iyi günler herkese.
3 yılın ardından mi 9t cihazımı değiştirmek istiyorum ve oneplus'ın saf android arayüzünden dolayı oneplus almak istiyorum.
Bütçeme uygun olabilecek Oneplus 9R gözüme çarptı.Türkiye'ye resmen gelmemiş sanırım yurt dışı cihaz olarak almak istiyorum.
Cihaz...
İnternet Download Manager kadar bilinmese de gayet iş yapar bir program JDownloader.
JDownloader İndirme Linki
JDownloader ücretsiz bir indirme yöneticisi. Dosya barındırma sitelerinden dosya indirmeyi kolaylaştırmak için üretilmiştir.
Kullanımı çok basit dosyanın olduğu site linkini bağlantı...
Ninite, kullanıcıların Windows işletim sistemleri için popüler uygulamaları otomatik olarak yüklemelerini sağlayan üyelik dahi gerektirmeyen işleri çok kolaylaştıran bir uygulamadır.
Web sitesine gidiyorsunuz yükletmek istediğiniz programları seçiyorsunuz ve başlatıyorsunuz.
Uygulama...
Nioh nasıl bir oyun?
Nioh oynarken amacımız bir İrlanda göçmeni olarak Japonya'da iç karışıklıkları destekleyen, Tokugawa'nın tahta çıkışının öncesindeki karmaşadan beslenen İngiliz simyacı düşmanımızı ve bir takım Japon ecinnilerini dövebildiğimiz kadar çok dövmek. Tabii bu hiç kolay olmuyor...
Arrow OS - Xiaomi Mi A2
Romda sorun yok.Official sürüm gibi topluluk kendisi yapıyor.2-3 günde güncelleme alıyor arrow os.
İki ayrı sürüm var.İlki Gapps (Google uygulamaları dahil) ikincisi vanilla(Google uygulamalarından arındırılmış)
Romun indirme linki :ArrowOS -...
Epic Store üzerinden kısa bir süre için ücretsiz olarak sunulan oyunlar köşemizde bugün Control var. Satış fiyatı 159 TL olan oyun, Epic Store üzerinde bir süre boyunca ücretsiz sunuluyor.
Oyun türü: Aksiyon macera
Oyun boyutu: 42 GB kullanılabilir alan
Fiyatı: 159 TL
Oyunun ücretsiz...
Epic Games bu hafta da bir sürpriz
ile karşımızda.
27 Mayıs 2021 saat 18.00'da gizemli oyunu açıklayacak.
Oyun açıklanınca konuyu ilk fırsatta düzenleyeceğim.
Güncelleme:Bedava verilen oyun Among Us oldu.Üzdün epic games bu oyun zaten bedavaydı.
Sharp Aquos R6, akıllı telefon pazarında çok ses getirecek bir model olarak karşımızda yer alıyor. Model ilk olarak modern bir tasarıma sahip.
Kavisli kenarlara sahip Aquos R6, ön kamerayı bir ekran deliğinde taşıyor ve çerçeveleri çok ince olmasa da şık görünüyor.
Telefonun tasarımından çok...
Seed4me 1 yıllık bedava vpn veriyor.
Windows ,mac ,android ve linux cihazlarınızda kullanabilirsiniz.
Yapmanız gereken kendi sitesine gidip
bilgilerinizle kayıt olmak.
Promosyon kısmına SHARE21 yazmalısınız.
Kampanya 25'i gibi bitecek sanırım.
6 aylık için TOOSHEH yazabilirsiniz.
Daha fazla...
Bugün itibariyla android 11 bazlı 18.1 sürümü 60 cihaz için yayınlandı.
İlerleyen günlerde daha fazla cihaz için destek gelecektir.Güncelleme (log kaydı) açıklaması linkini bırakıyorum.Desteklenen cihazlar yazıyor linkte.
https://lineageos.org/Changelog-25/
Futbol harici spor takip etmem , ilgimi çekmez.
O yüzden futbolcu seçeceğim.
Joshua Kimmich.Adam libero,bek,orta saha oynayabiliyor tam bir joker.İhtiyaç olsa kaleye bile geçer.
Sizin en sevdiğiniz sporcu(lar) kimlerdir?
Google, Android 12'nin ilk geliştirici önizleme sürümünü yayınladı. Yayınlanan sürüm, yaklaşmakta olan işletim sisteminin nasıl görünebileceğini de ortaya çıkardı.
Kaynak:Webtekno
Mi 9T/K20 Oxygen OS R Port V1
OnePlus 8 üzerinden port edilmiştir.
Sürüm: Beta 5
Yapı Adı: Yeni MooN ™
Oluşturan: Team Evelyn
RedMagic tarafından Davinci'ye uyarlandı.
Not: Herhangi bir şey yapmadan önce tüm verilerinizi yedekleyin.
Fw'ye gerek yok zaten dahildir.
4 Mayıs 2021 günü...
Konuları gezerken 2019 da böyle bir oylama yapıldığını gördüm.2 sene geçmiş yeni bir seçim yapalım foruma bir aktiflik gelsin istedim.
Her kullanıcı birden fazla yöneticiyi başarılı bulabileceğinden oy verme sayısını 2 olarak belirledim.
Gizli oy açık sayım ile foruma ileri demokrasi...