Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, cihazında 12.0.7 endo rom var. 12.5.1 romunu indirdim otadan manuel güncellemeye çalıştığımda bu şekilde hat alıyorum. Doğru romu indirdim. Kendi güncellemeyi otomatik olarak almıyor cihaz, manuel olarakda yükleyemiyorum. sebebi ne olabilir ? Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, bir rom önerisi istiyorum. Telegraöda bir arkadaş ücretli oxygen romda Netflix Hdr özelliğinin çalıştığını söyledi. Cihazımda endo 12.0.7 var. Bildiğiniz custom rom var mı bu özelliği aktifleştiren, play storeda sertifikalı olan bir rom ? Teşekkürler. Saygılar...
Merhaba arkadaşlar, telefonun parmak izi sensörü darbe aldı içine göçtü. Kısa devre oldu aşırı derecede ısınma oluyordu ve çalışmıyordu. Telefoncudan iptal etmesini söyledim şuan sadece kilit açıp kapatıyor tuş olarak kullanıyorum. Yedek parçasını bulamadım cihazın. Var mı sizin bildiğiniz bir...
Geri bildirimden yetkili kişi 2. Çeyreğin sonuna kadar güncelleme alacağını duyurmuş cihazın. Ancak ikinci çeyrek bitti halen bir haber yok. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı? ne zaman gelecek cihaza güncelleme
Arkadaşlar miuı 12.5 güncellemesi ne zaman gelir pocoya çoğu model için yayınlamışlar betayı ? Bilgisi olan var mı ? ben baktım birkaç siteye ama göremedim
Arkadaşlar ben film ve dizileri telefondan izliyorum artık alışkanlık haline geldi. Bildiğim kadarıyla telefon hdr destekliyor. Bir film var 30 gb bunu telefona indirip izlemek istiyorum 4k olarak. İzlemem için ek bir ayar açmam gerekiyor mu ? Özellik otomatik devreye giriyor mu ?
Arkadaşlar cihaz hdr10 destekli ama netflix full HD olarak gözüküyor ve öyle izliyorum. Netflix planım hdr, 4k. Sorun neden olabilir Netflix uygulamasından mı yoksa cihazdan mı?
arkadaşlar cihaz sadece kendi hattımı okuyor. miui 12 stable yüklü. başka kimsenin hattını görmüyor. modem dosyası yükledim yine aynı. sadece benim hattı mı okuyor böyle saçmalık olabilir mi ? 3 farklı hat denedik isim yazıyor ama şebeke yok yardımcı olabilir misiniz ?
merhaba arkadaşlar. telefonu aldıpğımdan beri whatsapp, messenger gibi sohbet uygulamalarında ses kaydetmiyor. ve bu uygulamalarda birini aradığım zaman haporlöre vermezsem sesim gitmiyor. ne yapabilirim ? sorun sizce yazılımsal mı. normal görüşmelerimdede bazen oluyor bu hata bazen olmuyor.
Arkadaşlar şarjı iyi giden, rahat ve stabil uzun süre kullanabileceğim bir rom arıyorum. Lütfen deneyimlerinizi ve önerinizi paylaşın. Yoksa bıktım artık telefonu parçalayacağım. Aldığıma pişman oldum. Yalan yok donanımı iyi ama yazılım konusunda berbat. Bekliyorum önerilerinizi
Arkadaşlar bir oyun felan oynarken böyle oluyor şebeke gidiyor ekran kilidi kilitleniyor. Artık can sıkıcı hal almaya başladı. Yardımlarınızı bekliyorum.
1584082649
Bu arada 2 farklı modem dosyası kurdum sorun halen devam ediyor.
Arkadaşlar telefonda şebeke birden gelip gidiyor. Sım kartı çıkarıp takmış gibi. Modem dosyasını flashladım. Ama yinede devam ediyor. Özellikle oyuna girdiğim zamanlar oluyor. Pubg, car drift rasing gibi top eleven gibi oyunlarda. Ne yapmam lazım. Mi room 11.0.3 yüklü.
Arkadaşlar en sıkıntısız sorunsuz mi room hangisi. Android 10 u yükledim stabil olanı. Sıkıntılar var. Sürüm farketmez akıcı olsun şarjı iyi olsun. Teşekkürler..