KayzerSoze kullanıcısının son içeriği

1. KayzerSoze

Rom 14T Pro Android 16 Ota güncellemesi Geldi

Yine söylüyorum pili önemseyen yüklemesin. Düzeltilene kadar. Gerçekten hiç normal değil. İlk defa böyle birşeyle karşılaştım anormalinde üstü pil kaybı var özellikle denemek için gece uçak moduna aldım bütün işlevleri kapatıp. 8 saatte ekran kapalı %14 pil kaybı oldu
  2. KayzerSoze

Yardım Android 16 şarjı içiyor resmen

1 saattir eskiye dönmek için bootloader açmaya çalışıyorum. Girmediğim yabancı site kalmadı bypassda denedim ama yok olmuyor. Şu donanımdaki bir cihazı güncelleme ile maffediyorlar Xiaomi yine şaşırtmıyor. Diğer telefon markaları güncellemeden sonra yenilikleri olumlu şeyleri konuşur. Biz her...
  3. KayzerSoze

Yardım Android 16 şarjı içiyor resmen

Aynı sorun bende de var pişman oldum 2 defa şarj ederken artık 3 defa şarj ediyorum
  4. KayzerSoze

Rom 14T Pro Android 16 Ota güncellemesi Geldi

Benim tavsiyem yapmayın. Gününü 2 kere şarj ediyordum. Şimdi 3 defa ediyorum aşırı derecede şarj tüketimi var pişman oldum
  5. KayzerSoze

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

Olmuyor olmuyor. İki hesap var eski iki hesap ile denedim dediğinizi yapıp çıkış yapıp yeniden başlattım. Geliştirici seçeneklerinden başvurdum. Topluluğa yönlendiriyor.
  6. KayzerSoze

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

Ben yaklaşık 7 aydır açamadım. Forumda ücretli açan arkadaş var mı? Yardımcı olacak?
  7. KayzerSoze

Soru Batarya Hızlı Tükeniyor

Arkadaşlar bu normal mi son güncelleme ile sanki batarya emiliyor. Oyun felan oynamadım iş yerinde kullandım çok fazla kullanım olmadı yani. Hızlı doluyor diyede günde 3 defa şarj etmenin anlaöı yok oyun oynadığım zaman 3 ü buluyor çünkü. Sizde nasıl durumlar?
  8. KayzerSoze

Yardım WhatsApp bildirim gelmiyor

https://forum.miuiturkiye.net/konu/whatsapp-bildirim-sorunu-cozuldu.154085/#post-1560903
  9. KayzerSoze

Yardım Mi 14T Pro Bootloader kilidi açma

Olmuyor hocam ben 6 7 aydır kullanıyorum çok şey denedim aynı şeyi söyleyip duruyor olmuyor yani. Adamlar açtırmıyor
  10. KayzerSoze

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Bendede aynı hata veriyordu. Yabancı forumlarda yeni hesap ile çözüm bulmuşlar bende açtım. 15 gün oldu ay sonunda bakalım umarım açılır. Sizde öyle deneyin
  11. KayzerSoze

Yardım Whatsapp Bildirim Sorunu (Çözüldü)

Aşağıda ki sessiz bildirimler, diğer bildirimler ve arama bildirimlerinde ki titreşim kapalıydı. Onları açtım sorun düzeldi.
  12. KayzerSoze

Soru Hızlı şarjı deneyen var mı?

O şarj dolumu saniye gibi yükseliyor mu hocam. 120 w adaptörle hepsinde 120w yazıyor. Animasyondan kastım böyle taktığın zaman saniye gibi yükselmesi lazım şarjın animasyon olarak. O zaman gerçek hızı alıyorsunuz. Bendede farklı kablo kullandığımda 120w yazıyordu. Ama 1 saatte dolduruyordu...
  13. KayzerSoze

Rehber Mi 14T Pro Magisk Root (Rothko Global)

Çok istedimde açamadım hocam maalesef bakaşım önümüzdeki günşerde tekrar deneyeceğim.
  14. KayzerSoze

Yardım Whatsapp Bildirim Sorunu (Çözüldü)

Açık titreşime dair herşey açık uygulamadada, normal ayarlardada
Üst Alt