Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yine söylüyorum pili önemseyen yüklemesin. Düzeltilene kadar. Gerçekten hiç normal değil. İlk defa böyle birşeyle karşılaştım anormalinde üstü pil kaybı var özellikle denemek için gece uçak moduna aldım bütün işlevleri kapatıp. 8 saatte ekran kapalı %14 pil kaybı oldu
1 saattir eskiye dönmek için bootloader açmaya çalışıyorum. Girmediğim yabancı site kalmadı bypassda denedim ama yok olmuyor. Şu donanımdaki bir cihazı güncelleme ile maffediyorlar Xiaomi yine şaşırtmıyor. Diğer telefon markaları güncellemeden sonra yenilikleri olumlu şeyleri konuşur. Biz her...
Olmuyor olmuyor. İki hesap var eski iki hesap ile denedim dediğinizi yapıp çıkış yapıp yeniden başlattım. Geliştirici seçeneklerinden başvurdum. Topluluğa yönlendiriyor.
Arkadaşlar bu normal mi son güncelleme ile sanki batarya emiliyor. Oyun felan oynamadım iş yerinde kullandım çok fazla kullanım olmadı yani. Hızlı doluyor diyede günde 3 defa şarj etmenin anlaöı yok oyun oynadığım zaman 3 ü buluyor çünkü. Sizde nasıl durumlar?
Bendede aynı hata veriyordu. Yabancı forumlarda yeni hesap ile çözüm bulmuşlar bende açtım. 15 gün oldu ay sonunda bakalım umarım açılır. Sizde öyle deneyin
O şarj dolumu saniye gibi yükseliyor mu hocam. 120 w adaptörle hepsinde 120w yazıyor. Animasyondan kastım böyle taktığın zaman saniye gibi yükselmesi lazım şarjın animasyon olarak. O zaman gerçek hızı alıyorsunuz. Bendede farklı kablo kullandığımda 120w yazıyordu. Ama 1 saatte dolduruyordu...