KayraBey kullanıcısının son içeriği

1. KayraBey

Çözüldü Yeni bir font isteği

İnstagram'da denk geldim. Aradım bulamadım. Resimden font çıkarma sitesi falan da işe yaramadı. agit77 yine sana iş çıkardım 🙈
  2. KayraBey

Çözüldü Türkçe karakter desteği

Agit hocam sevgiler. Bu fonta Türkçe karakter koymayı unutmuşlar ☺️halledebilir misin
  3. KayraBey

Çözüldü Bu yazı tipinin adı nedir?

Agit hocam saygılar :) Resimdeki fontu beğendim. Adını biliyor musun?
  4. KayraBey

Çözüldü Bu yazı tipinin adı nedir?

Ekran görüntüsündeki yazı stilini daha önce kullanıyordum ama sildim yanlışlıkla. Adını da hatırlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
  5. KayraBey

Çözüldü Eurostar Yazı Tipi

Evet yine ben Yine bir hava durumu widgetinde gördüğüm bir yazı tipi var. Adı Eurostar olarak geçiyor. Görseli bırakıyorum. Mağazaya yüklenebilir ise kullanılabilir
  6. KayraBey

Çözüldü Monabella yazitipi

Başlıkta da belirttiğim gibi bir uygulamada Monabella isminde bir yazı tipi gördüm Çok hoşuma gitti. Mağaza da yok malesef. Agit hocam el atabilir misin acaba? Telefonum Note 8 pro ve Global romdayım. Mağazada olması şart. Mtz falan bana uymuyor :)
  7. KayraBey

Çözüldü Revel Yazı Tipi

Arkadaşlar merhaba... Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Telefonda bölgeyi Hindistan yapıp yazı tipi yüklüyorum ama istediğim yazı tipinin Türkçe karakter desteği yok. Yazı tipinin adı Revel. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  8. KayraBey

İnceleme Redmi Note 8 Pro Teknik Özellikleri ve Çıkış Fiyatı

8+128 fiyta bak 1.500 tl. bizde 3000'e denk gelir. Yalnız yeşil olan çok güzel duruyor.
Üst Alt