Kaynsenju1 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Brick cihaz

beyler sp flashtool ile yapıyorum her sey oluyor download da kısmında 2 dakika bekletip error veriyor neden olabilir
  2. K

Yardım Bypass olmuyor

telefon hardbrick oldu ne yaprsam yapayım böyle driverlar kurulu
  3. K

Yardım note 8 pro bypass

note8 pro bypass yapmaya çalısşırken su hatayı alıyorum
  4. K

Yardım Note 8 pro mi flash ile rom yukleyemıyorum hata verıyor

iyi akşamlarben mıuı 11 android 9 a dusmek istiyorum fakat 3 4 defa denedım sureklı bı hata verıyor birisinde no chekpont birisinde command failed hatası aldım yardımcı olurmusunuz
  5. K

Soru Android sürüm düşürme

Arkadaslar pc yanimda yok ama telefonda twrp var android 13 aosp rom var android 9 a düşmek istiyorum böyle bişi mümkün müdür?
  6. K

Rom Rom onerisi

Arkadaslar miui tabanli guzel romlar var mi redmi note 8 pro icin santoss romlarini denedim sarj hizli bitiyor miuipro yukledim xiaomi service framerework hatasi.veriyo greeshan denedim deodex denedim sizin bildiginiz baska miui tabanli rom.var mi
  7. K

Yardım Android 10 twrp hata veriyor

Android 10 twrp kuruluyor fakat wipelamaya calistigimda failed to mount /cunt hatasını alıyorum
  8. K

Yardım note8 pro bootloop

telefona rom atarken mı flaşh uygulamasında clean all and lock ibaresi seciliymiş farketmedim rom yüklendi dedi ama telefonu açmaya calıştıgımda ise rom yoktu main recovrye gırıryorum the mıuı versıon cant be ınstalled yazıyor şuan telefonun sarjı bıttı sarja takıyorum pil gostergesi surekli...
  9. K

Yardım acil yardım mi flashtan clean all and lock yaptım

telefona endonezya rom atttım fakat mi flaşh toolda clean all and lock barı seçiliymiş tel kilitlendi ama fastboot ve main recovrye giriyor ama kendim twrp yada rom atmaya çalıştııgmda error veriyor bl kilidi açıktı kitlendi galiba suan
  10. K

Yardım note 8 pro cihazım açılmıyor ne fastboot nede ekran var

yanlış rom yüklediğimi farkettimde geçti telefon hiçbir türlü açılmıyor ne fastboot mod açılmıyor yardım edin lütfen
Üst Alt