kaydol4455 kullanıcısının son içeriği

1. K

Çözüldü xiaomi mi 9 se fast bootta kalıyor sürekli yardım lütfen

onu bilmem ama mi2016.04.01 de flash all deyince depolamayı sildiğini tecrübe etmiş oldum :))
  2. K

şükür gitmemiş başta siz ve pendroz olmak üzere ilgilenen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim.sorunum olumlu bir şekilde çözüldü :)
  3. K

şuan mi flash ile yükledim imei gitmiş midir ?
  4. K

şuan indi videodaki herşeyi yaptım 5 dk kadar oldu tamamlanmıyor sanırım sol altta device is busy... diyor 1565648939 bunu yaparsam twrp ile yükleyebilir miyim
  5. K

2.8 gblık dosyanın farklı bir linki var mı sanırım bu linkte hız sınırı var 27 mbps hızda 100-400 kb hızla indiriyor
  6. K

wipe yapınca tekrar wipe yapabiliyorum gitti mi bilimyorum ama sorun hala devam ediyor 1565645332 denediğim portlar usb2.0 farklı port da denedim başka bir yolu var mı yoksa anormal bir durum mu
  7. K

dediğinizi yaptım fakat indirdiğim eu zip dosyası cihazıma yüklenirken daha %0 dan %1 e ilerlemedi farklı bir durum mu var cihazımda?
  8. K

bunu mi flash tool ile mi yüklemek zorundayım ? 1565644266 anladım hocam mi flash tool burada işe yaramıyor sanırım
  9. K

flash tool indirdim eu rom indirdim adımları tam olarak bilmiyorum ama sanırım pendroz hocam ayrıntılı anlattı yapabilirsem iyi olur 1565644092 ona nereden bakacağımı bilmiyorum
  10. K

g global versiyon bootloader açık.fastboot yazısından kaldı şuan bootloader açık olduğu için twrp yi yükleyebildim.
  11. K

çok teşekkür ederim ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum mi flash tool indirmiş durumdayım.ama nasıl rom kuracağımı bilmiyorum
  12. K

global version yazıyor benim cihazımın kutusunda global olması daha iyi sanırsam,bir de sormak istediğim şeyler ; imeilerim silindi mi,silinmediyse güncel son sürümü yüklemem sorun olur mu? şimdiden çok teşekkürler 1565642916 eu eu romu global versiyona kurmakda bir sakınca var mıdır eu rom...
  13. K

çok teşekkür ederim yükledim twrp 3.3.0 ne yapmam gerekiyor şuan
  14. K

daha önce açılıyordu dediğiniz gibi yapınca TWRP ama şuan ses açma ve güç tuşuna basınca da gelmiyor artık.sadece fastboot yazısı var
  15. K

twrp yüklüydü global 4/64 rom yüklüydü.çift hat imeiliydi
Üst Alt