kayaoffizziel kullanıcısının son içeriği

1. kayaoffizziel

Yardım miui SES optimizasyonu sorunu

Hocalarım,adminlerim öncelikle selam miui romlarda bulunan çoğu romda çalışan çoğu romda çalışmayan özelliği düzeltmenin yolu varmıdır acaba. Sorunum miui ses optimizasyonu ekran fotoğrafı ekledim bazı romlarda çalışıyor bazılarında çalışmıyor bu benim için önemli,çok kullandığım bir özellik...
  2. kayaoffizziel

Mod iphone 14 çentiği android için

iyi geceler arkadaşlar biliyorsunuz baş düşmanımız apple🤣 iphone 14 ile beraber yeni çentik getirdi.Dynamic island telegram da magisk modüle isimli 1.5k abonesi olan gruptan buldum bu uygulamayı ve modülü sanırım stabil çalışması için root gerekli yani magisk modülünü yüklemek lazım.Gerekli...
  3. kayaoffizziel

Çözüldü custom miui romlar 90hz

Arkadaşlar selam çoğu romlarda 90hz çalışmıyor var ama 120hz de iken 90hz ye çekince 120 de kalıyo 60 da iken 90 ı seçince 60 a geri dönüyor çözümünü bulan var mı 1663111328 yiaaaceren romu sizden görmüştüm bir bilginiz var mı bu konu hakkında
  4. kayaoffizziel

Rom miui mint poco x3 pro rom

Arkadaşlar selam müthiş bir rom ile karşınızdayım rom geniş açıda 1080p 60fps 4k da ise 60 fps destekliyor pili oldukça ideal hızlı şarjı da var eski sürümleri gibi google yedekleme sorunu yok performansı da iyi herhangi bir kasma donma sorunu yaşamadım her neyse ssleri paylaşıyorum tavsiye...
  5. kayaoffizziel

Rom poco android 13 Elixir rom

Arkadaşlar poco x3 pro için daha önceden de piksel tabanlı olarak en iyi olarak gördüğüm project Elixir'ün/in android 13 beta versiyonu geldi dün gece elime geçtiği için deniyemedim vaktim olunca ss bırakırım link: Chandler's ROMs | Poco X3 Pro - Browse /13/Beta/ProjectElixir at SourceForge.net...
  6. kayaoffizziel

Rom poco x3 pro aosp rom akım kesme sorunu

Arkadaşlar selam aosp romdan iyisi yok bu belli ama abartısız ne kadar aosp rom varsa hepsini denedim fakat hiçbirinde miuida ki gibi şarj fullendikten sonra akımı kestiğini görmedim miui da gece takıp sabaha kadar rahat uyurken aosp romda korkudan bırakamaz oldum çünkü akımı asla kesmiyor var...
Üst Alt