kavrama kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Redmi note 10 pro, model bilgisi

Merhaba redmi note 10 pro 6/128 gb cihazım var. Eu rom yükleyeceğim, bu konuda sweet ve sweetin farklı başlık ve yazılar var, benim cihazın kodu m2101k6g yazıyor. Şimdi ben twrp için hangisini seçmeliyim? Sweet yoksa sweetin? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
  2. K

Yardım Bu telefonun çok büyük bir Bildirim göstermeme sorunu var

Bu arada arkadaşlar, telefonu miflash ile rom yüklerken kazara cleen all and lock seçeneğini işaretlemişim. hemde 2 ayrı zamanda 2 kez. yani cihazı bl kilidini açtıktan sonra geri kilitliyor program ve brick olmadı. miflash 20180528 sürümü kullandım. Bir çok mi cihazda o seçenek cihazı brick...
  3. K

Benim kafaya taktığım ekran işte bu. herşey doğru ama neden sizdeki ile aynı ekran çıkmıyor ? bu kısım farklı olunca haliyle başka şeylerdede farklılık olabilir diye düşünüyorum. eu roma geçmeden önce global V10.3.2.0.PFGEUXM sürümü yüklüydü. bundan kaynaklı farklı görüntü yani vendor bilgileri...
  4. K

eu rom doğru şekilde kurdum sorun yok ama bende şu ekrandaki gibi cihaz bilgileri kısmı çıkmıyor düz liste var. İşlemci pil kamera bilgilerini veren kısım yok. Rom doğru xiaomi.eu_multi_HMNote7_V10.3.1.0.PFGCNXM_v10-9_2 bunu indirip kurdum ama kurarken her şeyi sildim hafıza kartından kurulum yaptım
  5. K

eu sürüme geçtim. ama seninkinden farklı 1558665442 mi flash tool ilede denedim. twrp kurup denedim sonuç aynı. sen romu indirdiğin linki paylaşırmısın romun adına baksana miui_LAVENDEREEAGlobal_V10.3.2.0.PFGEUXM eea yazıyor 1558667963 tamam hocam haklısın ben yanlış rom kurmuşum. lingeage os...
  6. K

Merhaba. Hocam sizin kullandığınız tema veya icon paketi bende çıkmıyor. Bölgeyi ne seçtiniz mesela ? Birde ikinci resimdeki cihazım menüsü bende bu şekilde değil düz liste gibi. miui_LAVENDEREEAGlobal_V10.3.2.0.PFGEUXM bu romu kurdum ama aynı değil gibi. google uygulamaları kayboldu demişsin...
Üst Alt