Katre.tuba kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Redmi note 6 pro/ s2??????

Çok teşekkürler
  2. K

Teşekkür ederim tr garantide IMEI sorunu yaşamam sanırım bı bilginiz var mı bu konuda ?
  3. K

Öneriniz için teşekkür ederim. Garanti için neden kötü dediniz ithalatçı garantili almıştım iade istendi o yüzden tr garantili daha iyi mi olur diye sormak istemiştim
  4. K

Yardım Redmi note 6 pro kullananlar?

Telefondan memnun musunuzz?
  5. K

Redmi S2 almıştım ama aldığım site telefonu geri istedi satıcı sorunluymus vs sizce aynı telefonu Xiaomi tr garabtili almalı mıyım yoksa note 6pro daha iyi mi ikisi de 64gb bir de Xiaomi tr garantili yazıldığında gerçekten öyle mi geliyor satıcılara güvenim kalmadi
  6. K

Soru Temperli cam mı Nano cam mı?

Önceki telefonumun da ekranı kırıldığı için bu konuda yardıma ihtiyacım var Tüm ekranı kaplayan ve sağlam olan hangisi?
  7. K

Yardım Redmi s2 güncellemeden sonra açılmıyor

Şu an bi sıkıntı yok yeni bir güncelleme gelir umarım yakın zamanda ki anlayabileyim. Yardımlarınız için teşekkürler.
  8. K

64 gb 1250 Bu sorun normal mi yani geçici midir yoksa tekrarlar mı acaba
  9. K

teşekkürler. Ben bu telefonu sıfır aldım internetten ithalatçı garantili sizce iade etmeli miyim 4.gününde böyle bi sorun olması normal mi
  10. K

garanti kapsamından çıkmaz değil mi bu şekilde
  11. K

Garantiden çıkmadan sıfırlayabilme şansım var mı acaba
  12. K

Son gelen güncellemeyi sabah indirdim ve yeniden başlat dediğinde başlattım ve yüzde yüz olmadan telefon açıldı ve cihazımı bul uygulamasının çalışmadığı bildirimi geldi defalarca ben ayarlara girmeye çalışırken şu ekran çıktı ve gitmiyor. Reboot yaptığımda da ana ekranimi görüyorum sonra tekrar...
Üst Alt