Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi8 Se kullanan arkadaşların rom yükledikten sonra şebekenin gelmesi için modem yükledikten sonra kamerada potre modunda yeşil renk sorunu ile karşı karşıya kalıyorduk. Ancak kendi deneme yöntemleriyle bu sorunu çözdüm. Aşağıda anlattığım şekilde yaparsanız sizde bu sorundan kurtulmuş...
Merhaba arkadaşlar ,
Ürün çok temizdir .
6 ay önce alınmıştır
Faturalı , Xiaomi Türkiye garantilidir
Özellikleri ise ; 124 gb LTE (4G) destekli
6.67 inch ekran İşlemci hızı 2.30.GHZ
Ekran özellikleri IPS LCD
Pil gücü 5020 mAh
Ram boyutu 6 GB
Hızlı şarj özelliği mevcuttur
Üründe en ufak...
Arkadaşlar cihazım yurt içi daha önce bootleder kilidini açmıştım şimdi kapatsam bir sorun olur mu? Kapatmayı nasıl yapabilirim
bootloder kilidini kapatırsam cihazın brick olma ihtimali var mı? Bir de tekrar açarsam hemen açılırmı yoksa 168 saat beklemek zorunda kalır mıyım? bootloder kilidin...
Şarj %100 dolduktan sonra kullandim. Ancak pil kullanım istatistiklerine baktığımda 5 saat kullandıktan sonra şarj%50 kalıyor daha sonra baktığımda hem istatistik%100 başlamadığı gözüküyor ve 1 saat 15 dakikaya %30 şarj kullanılmış gözüküyor sizce sorun ne olabilir ve varsa çözüm öneriniz nedir?
Arkadaşlar Redmi Note 9 pro özel sürüm desteği için nasıl bir yol var. İnanın global romdan sıkıldım eu romda miui11. Ben özel sürüm için bağış talebinde bulunmaya hazırım benim gibi düşünen arkadaşlar varsa kaç kişiyiz?
Merhaba arkadaşlar redmi Note 9 Pro arama yapınca ekran kararıyor meğer sorun ekran koruyucusundaymis eski kullandığım ekran koruyucu kenarları siyah kalındı o da büyük ihtimal sensöre denk geldiği için arama sırasında ekran kararıyordu ekran koruyucusu kaldıktan sonra bu sorun çözülmüş oldu...
Merhaba arkadaşlar çok sık telefon ile arama yapınca konuşma esnasında ekran kararıyor sensör ile ilgili kalibrasyon yaptım ama yine çözüm olmadı bilgisi olan var mı
1604174800
Arkadaşlar yok mu çözüm inanın telefondan soğudum
1604176611
kullandığım ekran koruyucu sensörü engellediği içinmiş...