katip38 kullanıcısının son içeriği

1. katip38

Rom Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM

hocam trwp den yüklenmiyor hangi trwp den yüklediniz 1681556363 ne trwp den ne de orangafoxtan yükleyemiyorum şu kurulumu sade bir şekilde anlatabilecek var mı
  2. katip38

Soru Miuipro elinde en son sürüm olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

hocam nasıl ödeme yapılıyor
  3. katip38

elinde patched rom olan arkadaş paylaşabilir mi 1642437712 miuipro roma en yakın rom ve stabil olan rom var mıdır hocam
  4. katip38

Evet arkadaşlar miuipro en son sürümü paylaşırsa çok makbule geçer
  5. katip38

Çözüldü [Mİ8SE] Kamera portre modu yeşil ekran sorununun çözümü (Yeni Sorunsuz Modem Dosyası )

bende şebeke sorunu olmuyor. Özellikle portre modunda yeşil ekranın sorunu kalkması çok iyi oldu
  6. katip38

Çözüldü [Mİ8SE] Kamera portre modu yeşil ekran sorununun çözümü (Yeni Sorunsuz Modem Dosyası )

Hocam vaktim olmadığı için video çekemedim sorularınıza gelince; 14 wipe aynı sizin yazdığınız dalvik system cache data ve format data bunlar temiz bir kurulum için bunu yaptıktan sonra rom silinir tekrar bilgisayara tel bağlayıp rom dosyasını ve tekrar telefona atmanız gerekecektir format...
  7. katip38

hocam olmamasına imkan yok kaç rom yüklediysem hepsinde oldu. Nasıl yaptığınızı anlatırsanız yardımcı olurum
  8. katip38

Hocam ben bu çözümü yeni kurduğum romda denedim o yüzden bilemiyorum
  9. katip38

Hocam modem yükledikten sonra kameranın portre kısmında yeşil oluyordu ya benim yukarıda anlattığım şekilde kurarsanız portre kısmında yeşil sorunu ile diğer sorunlar kalkmış oluyor
  10. katip38

Mi8 Se kullanan arkadaşların rom yükledikten sonra şebekenin gelmesi için modem yükledikten sonra kamerada potre modunda yeşil renk sorunu ile karşı karşıya kalıyorduk. Ancak kendi deneme yöntemleriyle bu sorunu çözdüm. Aşağıda anlattığım şekilde yaparsanız sizde bu sorundan kurtulmuş...
  11. katip38

Soru farklı bir rom yüklersem şebeke veya herhangi bir sorun yaşarmıyım yada rom yüklerken nelere dikkat etmeliyim

farklı bir rom yüklersem şebeke veya herhangi bir sorun yaşarmıyım yada rom yüklerken nelere dikkat etmeliyim
Üst Alt