katip38 kullanıcısının son içeriği

1. katip38

Soru Miuipro elinde en son sürüm olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

Evet arkadaşlar miuipro en son sürümü paylaşırsa çok makbule geçer
  2. katip38

Çözüldü [Mİ8SE] Kamera portre modu yeşil ekran sorununun çözümü (Yeni Sorunsuz Modem Dosyası )

Mi8 Se kullanan arkadaşların rom yükledikten sonra şebekenin gelmesi için modem yükledikten sonra kamerada potre modunda yeşil renk sorunu ile karşı karşıya kalıyorduk. Ancak kendi deneme yöntemleriyle bu sorunu çözdüm. Aşağıda anlattığım şekilde yaparsanız sizde bu sorundan kurtulmuş...
  3. katip38

Soru farklı bir rom yüklersem şebeke veya herhangi bir sorun yaşarmıyım yada rom yüklerken nelere dikkat etmeliyim

farklı bir rom yüklersem şebeke veya herhangi bir sorun yaşarmıyım yada rom yüklerken nelere dikkat etmeliyim
  4. katip38

Soru Mibox işe yarayan uygulamaları toplu bir yerden yükleyebileceğimiz bir yöntem var mı

Mibox işe yarayan uygulamaları toplu bir yerden yükleyebileceğimiz bir yöntem var mı
  5. katip38

Soru Mibox S 4K farklı romlar yüklenebilir mi yüklenirse nerede ve nasıl yapabiliriz

Mibox S 4K farklı romlar yüklenebilir mi yüklenirse nerede ve nasıl yapabiliriz
  6. katip38

Satıldı Redmi Note 9 Pro Yurtiçi Türkiye Garantili

Merhaba arkadaşlar , Ürün çok temizdir . 6 ay önce alınmıştır Faturalı , Xiaomi Türkiye garantilidir Özellikleri ise ; 124 gb LTE (4G) destekli 6.67 inch ekran İşlemci hızı 2.30.GHZ Ekran özellikleri IPS LCD Pil gücü 5020 mAh Ram boyutu 6 GB Hızlı şarj özelliği mevcuttur Üründe en ufak...
  7. katip38

Yardım bootloder kilidini kapatırsak bir sorun yaşar mıyız

Arkadaşlar cihazım yurt içi daha önce bootleder kilidini açmıştım şimdi kapatsam bir sorun olur mu? Kapatmayı nasıl yapabilirim bootloder kilidini kapatırsam cihazın brick olma ihtimali var mı? Bir de tekrar açarsam hemen açılırmı yoksa 168 saat beklemek zorunda kalır mıyım? bootloder kilidin...
  8. katip38

Tema Miui12 uyumlu Türkçe iOS teması paylaşabilir misiniz

Miui12 uyumlu yüzde yüz Türkçe olacak ve en son hatasız iOS teması paylaşabilir misiniz
  9. katip38

Çözüldü Google asistanı hey Google olarak kullanılması

Google asistanı hey Google olarak ingilizce dil seçmeden nasıl kullanabilirim 1607336012 Magisk modülü vardı konu ile ilgili bilgisi olan yok mu
  10. katip38

Yardım Note 9 Pro Batarya kalibrasyon sorunu

Şarj %100 dolduktan sonra kullandim. Ancak pil kullanım istatistiklerine baktığımda 5 saat kullandıktan sonra şarj%50 kalıyor daha sonra baktığımda hem istatistik%100 başlamadığı gözüküyor ve 1 saat 15 dakikaya %30 şarj kullanılmış gözüküyor sizce sorun ne olabilir ve varsa çözüm öneriniz nedir?
  11. katip38

Anket Redmi Note 9 Pro özel sürüm desteği hakkında

Arkadaşlar Redmi Note 9 pro özel sürüm desteği için nasıl bir yol var. İnanın global romdan sıkıldım eu romda miui11. Ben özel sürüm için bağış talebinde bulunmaya hazırım benim gibi düşünen arkadaşlar varsa kaç kişiyiz?
  12. katip38

Alış Mi6 sağlam anakart arıyorum

Mi6 sağlam anakart arıyorum
  13. katip38

Soru Redmi Note 9 Pro joyuese alternatif yazılım nasıl yüklenir

Cihaza yakın bir cihazın çin sürümü kullanılarak MIUI yazılımı yapılabilir mi?
  14. katip38

Soru Redmi Note 9 Pro ekran koruyucu öneri

Merhaba arkadaşlar redmi Note 9 Pro arama yapınca ekran kararıyor meğer sorun ekran koruyucusundaymis eski kullandığım ekran koruyucu kenarları siyah kalındı o da büyük ihtimal sensöre denk geldiği için arama sırasında ekran kararıyordu ekran koruyucusu kaldıktan sonra bu sorun çözülmüş oldu...
  15. katip38

Yardım Redmi Note 9 Pro arama yapınca ekran kararma sorunu

Merhaba arkadaşlar çok sık telefon ile arama yapınca konuşma esnasında ekran kararıyor sensör ile ilgili kalibrasyon yaptım ama yine çözüm olmadı bilgisi olan var mı 1604174800 Arkadaşlar yok mu çözüm inanın telefondan soğudum 1604176611 kullandığım ekran koruyucu sensörü engellediği içinmiş...
Üst Alt