katin kullanıcısının son içeriği

1. K

MIUI 12.5 Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable

Rom gayet hızlı fakat nfc yok telefon var olan donanımı yazılımı olmadığı için kullanamıyor.
  2. K

Soru K20 pro qcn ile band20 aktif olur mu?

1625077820 Bu cihaz k20 pro
  3. K

Donanımda olmayan bir band yazılım ile aktif edilip test programında da çalıştığı görünmesi bana pek mantıklı gelmedi , anladığım kadarıyla band20 donanımda var ama yazılım ile pasifize edilmiş.
  4. K

Aynı soruyu bende sormuştum ama olduğunu söylüyorlar, belki biz yanlış biliyoruz,belkşddy k20 pro da yazılımsal olarak band20 kısıtlandırılmıştır.daha önce Xiaomi daha önce buna benzer işler yaptı yanlış hatırlamıyorsam Çin sürümü olup yazılım ile band20 aktif olabilen modeller vardı
  5. K

Selamlar k20 pro cihaza mi9t pro qcn si yüklendiğinde band 20 nin aktif olduğuna ilişkin birtakım görseller ve iddaalar var, konu hakkında bilgi paylaşabilecek biri varsa memnun olurum.
  6. K

Rom 9T Pro AbhiX ROG Edition 21.4.29 Miui 12 Rom

Kurulum için flaşlanması gereken ekstra dosya var mı yoksa normal rom dosyası ve magisk yeterli mi?
  7. K

Rom 9T Pro AbhiX ROG Edition 21.4.29 Miui 12 Rom

Android sürümü 10 mu 11 mi?
  8. K

MIUI 12 Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom

Aynen öyle temiz kurulum yaptım , hatta twrp ye kadar silip herşeyi sıfırdan kurdum
  9. K

ben kurdum twrp mevzusunu bir şekilde hallettikten sonra romun stabil olmadığını söyleyebilirim, oyunlarda takılma mevcut, restart çalışmıyor, yeni tip kontrol menüsünde donmalar mevcut v.s v.s, iyi yanı şarj tüketimi azalmış
  10. K

Yardım Amazfit T-rex check for updates sorunu

Öncelikle bu saatin çin versiyonu için en üretici herhangi bir update ile sunmadığı sürece çince dışında bir dil olmayacak, yazılım ota update yoluyla Bluetooth üzerinden atılıyor yani saatin şarj pini ikili olduğu için bilgisayara bağlama şansımız yok dolayısıyla modifiye yazılım mümkün...
  11. K

Yok sanıyordum fakat ayarlar arama bölümüne kontrol merkezi olarak aratınca çıkıyor oradan aktif ediyorsunuz yeni kontrol merkezini. Eskiden durum çubuğu olarak isimlendirilen kısım yeni sürümde kontrol merkezi olmuş
  12. K

Arayüz daha akıcı gibi, bilemiyorum biraz zaman vermek gerek , şarj durumu aynı
  13. K

Yeni sürümde yeni tip durum çubuğu yok, ayarlardan da aktif edilemiyor.
  14. K

MIUI 12 Mi 9 SE - MiRoom MIUI 12 20.7.9 Beta Rom

WhatsApp da kişi isimleri zaman zaman kayboluyor , çözümünü bulan var mı?
  15. K

Nasıl yaptınız merak ettim
Üst Alt