Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Donanımda olmayan bir band yazılım ile aktif edilip test programında da çalıştığı görünmesi bana pek mantıklı gelmedi , anladığım kadarıyla band20 donanımda var ama yazılım ile pasifize edilmiş.
Aynı soruyu bende sormuştum ama olduğunu söylüyorlar, belki biz yanlış biliyoruz,belkşddy k20 pro da yazılımsal olarak band20 kısıtlandırılmıştır.daha önce Xiaomi daha önce buna benzer işler yaptı yanlış hatırlamıyorsam Çin sürümü olup yazılım ile band20 aktif olabilen modeller vardı
Selamlar k20 pro cihaza mi9t pro qcn si yüklendiğinde band 20 nin aktif olduğuna ilişkin birtakım görseller ve iddaalar var, konu hakkında bilgi paylaşabilecek biri varsa memnun olurum.
ben kurdum twrp mevzusunu bir şekilde hallettikten sonra romun stabil olmadığını söyleyebilirim, oyunlarda takılma mevcut, restart çalışmıyor, yeni tip kontrol menüsünde donmalar mevcut v.s v.s, iyi yanı şarj tüketimi azalmış
Öncelikle bu saatin çin versiyonu için en üretici herhangi bir update ile sunmadığı sürece çince dışında bir dil olmayacak, yazılım ota update yoluyla Bluetooth üzerinden atılıyor yani saatin şarj pini ikili olduğu için bilgisayara bağlama şansımız yok dolayısıyla modifiye yazılım mümkün...
Yok sanıyordum fakat ayarlar arama bölümüne kontrol merkezi olarak aratınca çıkıyor oradan aktif ediyorsunuz yeni kontrol merkezini. Eskiden durum çubuğu olarak isimlendirilen kısım yeni sürümde kontrol merkezi olmuş