Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar k20 pro cihaza mi9t pro qcn si yüklendiğinde band 20 nin aktif olduğuna ilişkin birtakım görseller ve iddaalar var, konu hakkında bilgi paylaşabilecek biri varsa memnun olurum.
benden başka bu sorunu yaşayan var mı en azından sorun benim cihazdan mı kaynaklanıyor onu bileyim, miflash ile orjinal rom kurup üzerine twrp atıp o şekilde eu rom kurabiliyorum her seferinde bu işlemi yapmak çok saçma.ve eu miui11 android 10 rom kurulduktan sonra twrp bir daha kök dizinleri...
Android 10 sürümünü yükledikten sonra twrp de kök klasör görmeme sorunu yaşayan var mı? Yoksa sadece bende mi problem oldu. Bir türlü twrp telefonun dosyalarını görmedi tekrardan twrp yükledim sonuç aynı.
Android 10 sürümünü yükledikten sonra twrp de kök klasör görmeme sorunu yaşayan var mı? Yoksa sadece bende mi problem oldu. Bir türlü twrp telefonun dosyalarını görmedi tekrardan twrp yükledim sonuç aynı.
Bu romu kurdum gaps olarakda stock versiyon yükledim sonuç olarak kamera çalışmadı ve ekran açık kalma süresi 4 saat gibi gördüm, bu değer hiç hoşuma gitmedi tekrar orjinale miui 10 beta Roma döndüm
Anlaşılan Neyin ne olduğu pek belli değil! Bu ülkeye göre farklı isimlendirme politikası olmamış.
Anlaşılan Neyin ne olduğu pek belli değil! Bu ülkeye göre farklı isimlendirme politikası olmamış.