katin kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru K20 pro qcn ile band20 aktif olur mu?

Selamlar k20 pro cihaza mi9t pro qcn si yüklendiğinde band 20 nin aktif olduğuna ilişkin birtakım görseller ve iddaalar var, konu hakkında bilgi paylaşabilecek biri varsa memnun olurum.
  2. K

Recovery Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı

soun çözüldü brusk hocamın verdiği sürüm çalıştı
  3. K

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

çok teşekkür ederim bu sürüm sorunumu çözdü merakımdan soruyorum bu problemin sebebi nedir?
  4. K

abuk subuk klasörler gösteriyor
  5. K

benden başka bu sorunu yaşayan var mı en azından sorun benim cihazdan mı kaynaklanıyor onu bileyim, miflash ile orjinal rom kurup üzerine twrp atıp o şekilde eu rom kurabiliyorum her seferinde bu işlemi yapmak çok saçma.ve eu miui11 android 10 rom kurulduktan sonra twrp bir daha kök dizinleri...
  6. K

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

şimdi sizin söylediğiniz twrp sürümünü de denedim sonuç aynı twrp kök dizini ısrarla görmemeye devam ediyor !
  7. K

android 10 twrp ile uyumlu görünmüyor sizin cihazlarınızda hangi twrp sürümü var ben bir türlü twrp ye cihaz klasörlerini gösteremedim
  8. K

Android 10 sürümünü yükledikten sonra twrp de kök klasör görmeme sorunu yaşayan var mı? Yoksa sadece bende mi problem oldu. Bir türlü twrp telefonun dosyalarını görmedi tekrardan twrp yükledim sonuç aynı.
  9. K

Android 10 sürümünü yükledikten sonra twrp de kök klasör görmeme sorunu yaşayan var mı? Yoksa sadece bende mi problem oldu. Bir türlü twrp telefonun dosyalarını görmedi tekrardan twrp yükledim sonuç aynı.
  10. K

Rom Resurrection Remix OS 7.0 çıktı.(Pie)

Bu romu kurdum gaps olarakda stock versiyon yükledim sonuç olarak kamera çalışmadı ve ekran açık kalma süresi 4 saat gibi gördüm, bu değer hiç hoşuma gitmedi tekrar orjinale miui 10 beta Roma döndüm
  11. K

Rehber Redmi 5 Plus için TWRP Kurulumu

Twrp yüklenmiş cihaza otadan güncelleme geliyor mu ? Güncelleme geldiğinde dşrek kurulabiliyor mu?
  12. K

İnceleme Redmi 5 Plus

Anlaşılan Neyin ne olduğu pek belli değil! Bu ülkeye göre farklı isimlendirme politikası olmamış. Anlaşılan Neyin ne olduğu pek belli değil! Bu ülkeye göre farklı isimlendirme politikası olmamış.
  13. K

İnceleme Redmi 5 Plus

Redmi note 5 romlar bizim cihaza olur mu yada deneyen var mı? Redmi note 5 redmi 5 plus aynı sonuçta
  14. K

İnceleme Redmi 5 Plus

Çin romunda Türkçe dil desteği mevcut mu? Birde Google aps ları nasıl entegre ediyoruz?
  15. K

Rom Amazfit STOCKfied ROM V.1.3.5 - 1.5 Multilanguage

Rom güzel fakat hava durumu widget inde güne tikladigimda hata veriyor. İngilizce olaninda hata Yok
Üst Alt