Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12.0 da böylemiydi hatırlamıyorum AOSP romdan direkt olarak 12.5.1 e geçtim sistem launcherı dışında bir şey yüklersem tam ekran modunda kenardan çekme hareketleri falan çalışmıyor alt navigasyon menüsü olunca da son kullanılanlara girerken animasyon kapanıyor rootlu cihaz systemless...
Kısaca başlıkta ki gibi komple kapatmak istiyorum yüklediğim her uygulama nın karanlık moda zorlanmasını istemiyorum ki hiç iyi bir iş becerememişler defaul ayar on ve komple açma kapatma yok 12.5 de getirirler diyodum getirmemişler 12.5.1 sürümündeyim rootlu cihazım tam olarak hangi apk yapıyor...
Merhabalar, NGcam kullanıyorum ve gayet güzel her işlevi yerinde güzel çalışıyor gayet de kaliteli ancak fotoğrafları 48MP de çekmenin bir yolunu bulamadım diğer Gcam versiyonlarına da baktım hepsinde aynı sorun. Bendeki versiyonda 12/48 butonunu göster diye bir buton dahi yok ancak olanlarda da...
Merhabalar, Resurrection remix rom kullanıyorum fazla özelliğe zaten ihtiyacın yok ama bi kaç hata var ve rahatsız ediyor indirdiğim diğer launcherlardada animasyonlarda problem oluyor. Sizler AOSP Romdayken hangi launcherı kullanıyosunuz ?
Şuan Resurrection Remix AOSP ROM kullanıyorum. ROM'un yanında gelen kamera zaten çöp. GCam leri denedim ancak stock rom kamerasının yanından geçmiyor. Baya sıkıntılılar açıkcası. Stock kamera nın apk sı var ancak düz bi şekilde kuramıyorum. Root atılı data/app kısmına attım ama yeniden...
Elimde Mi 9t Pro 6gb ram 128gb var. Antutu 3D benchmark da 340k puan alıyor normal haline baktığımda 380k puanı var telefonun forjmda 440k+ görenler olmuş kernel vs ile. Ana menü animasyon geçişleri vs bana o akışkanlığı vermiyor sebebi nedir çözemedim
miui 12.0.2 global rom kurulu kernel ise...