kasimturkmen kullanıcısının son içeriği

1. K

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Hocam bu 5K_Edition_14.0.6_hotfix romunu yükledim sms konumlandırma etkinleştirilemiyor bu sorunu çözen veya yaşayan oldumu. bu romla çalışan bana magisk ve lsposed link verebilirmisiniz bide sizden bişe rica etcem bu google sınırsız modlarını filan nerden bakıp buluyorsunuz marketcap gibi bişe...
  2. K

Recovery ile format data yaptım yes dedim romu yükledim sonra tekrar format data yapıp yeniden başlattım bir kez daha format data yaptım elektro kernel yükledim reboot ettim tüm işlem bu açıldığında ise telefon wifi ve hat gözükmüyor. sonrasında HyperCharlie hyperos romunu yükledim ondada aynı...
  3. K

5K_Edition_14.0.6_hotfix bu romu kurdum telefona ama sinyal yok ve wifi bağlantısıda yok modem dosyası ile ilgili galiba eea romu bildiğiniz modem dosyası varmı
  4. K

Rom 13.0.12 güncellemesi

kusura bakmayın sizide heycanlandırdıysam ama rom hoşuma gitti benim çok kullanışlı ve hata görmedim henüz.
  5. K

Rom 13.0.12 güncellemesi

evet telefona atıp da yüklüyorum 1661207225 bana güzel geldi rom stabil ve pilde çok uzun ömürlü
  6. K

Rom 13.0.12 güncellemesi

atacam hocam Download V13.0.10.0.SKFEUXM - Xiaomi Redmi Note 10 Pro (EEA) - Global Stable in MiFirm bunu fastboot olarak yükledim bunuda telefon hafızasına atıp flashladım sorunsuz kurulum için bazı birkaç ayar gerekiyo onlarıda anlatırım https://mifirm.net/downloadeu/9223 yüklediklerimi...
  7. K

Rom 13.0.12 güncellemesi

arkadaşlar ekran görüntüsü filan yüklediğim bağlantı filan hepsini atacam az sabredin işten güçten fırsat bulamadım full şarjla ekran süresi 8 saat alıyorum çok farklı bir kurulum yaptım anlatacam sizede
  8. K

Rom 13.0.12 güncellemesi

arkdaşlar ilk olarak eea nın 13.0.10 sürümünü flashladım sonra 13.0.12 sürümünü telefonun hafızasına attım ordan tel hafızasında romu kurdum sonra format reset yaptım modem dosyasını yükledim ve telefonu açtım google uygulamarı yoktu için gerekde duymadım içinde full miui arama var rom çok güzel...
  9. K

Rom 13.0.12 güncellemesi

arkadaşlar ben bu güncellemeye geçtim içinde mi arama mi mesajlar var
  10. K

Yardım Redmi Note 10 pro ahize problemi

Whatsappda olsun konuşmalarda karşı tarafa sesim boğuk gidiyor arka plandan geldiğini söylüyorlar bu sorunu çözümü varmı garantiye yollayamıyorum telefonu
  11. K

Yardım En güncel en iyi rom

Arkadaşlar telefonu güncelleyecem şuan global veya en stabil 13 lerde hangi romu atayım
  12. K

Yardım Cihaz sürekli açılıp kapanıyor

özelden yazamıyorum nasıl ulaşabilirim
  13. K

aldığım yere ulaşamaya bilir telefon inşallah ulaşırım. ücretli bir şekilde arka kapat açılmadan düzeltemezler mi
  14. K

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

REDMİ NOTE 10 PRO telefonum vardı bana gelirken rootlu gelmişti bootloader açıktı mi flash ile sürüm yükseltirken bootloader kapalı seçeneğini tıklamışım modem de atamadığım için telefon kitlendi. mi unlock da bana bu hatayı veriyor Couldn't Unlock Please add your account in MIUI's setting...
  15. K

bana cihaz direk rootlu geldi hazır geldi ben sürüm yükseltirken oldu böyle hesap gözükmüyordu bana geldiğinde bende oluşturmadım
Üst Alt