kasimerin kullanıcısının son içeriği

1. K

HyperOS 13 T pro botloader kilidi açıldı ama güncelleme görünmüyor

Arkadaşlar bölgeyi hindistan Filipin yada amerika yapınca direk hyperos geliyordu ama botloader açtım güncelleme görünmüyor yardımcı olurmusunuz
  2. K

Yardım İndirme hatası Poco X3 NFC Global Stable ROM V12.5.3.0.RJGMIXM + MOD (Promeo)

CİHAZA romu indirecektim de bağlantı bozuk sanırım yardımcı olurmusunuz
  3. K

Yardım Mİ 10 T miui 13 rom yuklenme hatası

mi 10 t cihazıma twrp üzerinden indirdiğim romu kurmak istedim hata alıyorum sebebi nedir miui 13 romu acil yardım suan kullandığım rom eu weekly beta
  4. K

Soru Mi 11 İmei repair

Mi 11 cihazı almak istiyorumda İmei Repair varmı acaba atabilenn ona göre cihazı alacağım Teşekkürler
  5. K

Yardım MIUI 13 Mi 10 T

MIUI 13 geldimi stock rom olsun custom rom olsun FARKETMİYOR yada diğer cihazlara MIUI13 yayınlandımi bilgi verirmisiniz
  6. K

Çözüldü Redmi k40 gaming İmei Repair

Redmi k40 Gaming IMEI atılabiliyor mu ? Aktif Cihazım Mi 10T.
  7. K

Soru Mİ 10 T den Başka cihaza geçiş önerisi

Cihazım mi 10 t 8/128 modeli bı üst model yapmak istiyorum kayıt olabilen varmı bir tercihinniz bütçe maks 5000 aklımdaki cihazlar k40 gaming sizinde varsa önerinizi alabilirmiyim
  8. K

Yardım Mİ 10 T Oneos rommu yoksa Eu rom

Mi 10 t cihazım için en stabil ve en güzel rom hangisini önerirsiniz yorumlarınızı ve deneyimlerinizi alabilirmiyim eu ve one os romları arasında kaldım
  9. K

Yardım 168 saat sonra tekrar 168 saat booyloader kilidi sorunu

Cihazım mi 10 t geçen hafta başvuru yaptım şimdi yine yaptım yine 168 saat veriyor bu nasıl saçmalık ya
  10. K

Yardım Redmi Note 10 Twrp Sorunu

Twrp yükleyemiyorum failed hatası veriyor cmd ile eu rom yükledim eu rom güncellemesi geldi onu yapmam lazım ama twrp yok
Üst Alt