Kasım Akçay kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Kemara kalite düşmesi.

Arkadaşlar Stock rom dışında diğer romlarda ön kamera 5 mp kalitesinde çekim yapıyor ve çok kötü iş çıkarıyor. Aşağıya ön kamerayla çekilmiş bir fotoğrafın detayını ve Stock romda iken çekilmiş farklı bir fotoğrafın detayını bırakıyorum pixelleri çarpınca 5 mp çekim yaptığı ortaya çıkıyor daha...
  2. K

Yardım Kamera pixel düşme sorunu

Arkadaşlar Stock rom dışında diğer romlarda ön kamera 5 mp kalitesinde çekim yapıyor ve çok kötü iş çıkarıyor. Aşağıya ön kamerayla çekilmiş bir fotoğrafın detayını ve Stock romda iken çekilmiş farklı bir fotoğrafın detayını bırakıyorum pixelleri çarpınca 5 mp çekim yaptığı ortaya çıkıyor daha...
  3. K

Çözüldü Note 6 Pro Ön Kamera Sorunu

Arkadaşlar Pixel experience plus fan edition romunu yükledikten sonra ön kameram aşırı bulanık çekmeye başladı global roma tekrar dönmeme rağmen düzelmedi ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz. İlk fotoğrad arka kamera ikinci foroğraf ön kamera ile çekildi.
  4. K

Uygulama (İSTEK) Gboard t9

Arkadaşlar google klavye için türkçe dil destekli 3*4 düzenli klavye modlanabilirmi? Touchpal kullanıyorum ama sürekli reklam çıkmasından çok sıkıldım artık yapabilen veya nasıl yapabileceğimi anlatan olursa çok memnun olurum.
  5. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Hocam 3 noktalı kısma dokununca sadece bu seçenekler geliyor. Güncelleme paketi seçemiyorum.
  6. K

Yardım Note 6 pro diag port açılmıyor !

Malesef antiroll back var hocam
  7. K

hocam onlarada dikkat ediyorum zaten ama olmadı şimdi tekrardan stock rom kuruyorum. 1565991217 Yeniden rom kurdum twrp ve root işlerini hallettim hocam cmd kodlarını yazınca halen donanım kaldırma sesi geliyor ve qpst configuration üzerinde görünmüyor. Hocam tüm driverleri tekrar yükleyince...
  8. K

İzin veriyorum hocam ama yine aynı
  9. K

hocam diag port açabildinizmi? Telefon açıkken cmd kodlarını girdiğimde donanım kaldırma sesi geliyor sadece.
  10. K

Yardım Bootloader Kilidini Açamıyorum.

Teşekkür ederim hocam miflash_unlock-en-3.3.525.23 sürümüyle sorun çözüldü. 167 Saat bekleme verdi maalesef. :(
  11. K

Evet hocam hesabı kaldırdım ardındanda o sekmeden tekrar hesap ekledim.
  12. K

Cihazda hesap açık olduğu için tekrar oturum açmamı istemedi. Oturumu kapatıp tekrar açtım ama durum aynı.
  13. K

Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - BootLoader Kilidi Açma [ANLATIM] Hocam cihaz note6 pro diye bu adımları uyguladım. Ve bu aracı kullandım.
  14. K

Dün aldığım redmi note6 pro cihazımın bl kilidini açıp gcam yüklemek istiyorum ama mi unlock uygulaması ile hesabıma giriş yaptığım zaman hesap uygulama alanı sorgusu başarısız oldu diye hata alıyorum. Bu arada cihazda pie sürümü yüklü.
Üst Alt