Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Yurtiçi kayıtlı Redmi Note 8 4/64 kullanıyorum. Telefondan genel anlamda memnunum. İşimde kolaylık olması için bluetooth kulaklık aldım Lenovo he05 sorun olarak müzik dinlerken filan herhangi bir sorun yok arama esnasında ise ben karşının sesini hemen duyuyorum...
Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım. Üzerinde xiaomi.eu 11.0.2 stabil kurulu sorunum mobil internet kullanır iken örneğin score match diye bir oyun var oyunu bir süre oynadıktan sonra telefon birden kilit ekranına dönüyor bakıyorum şebeke komple gitmiş çok fazla sürmeden turkcell yazıyor net...
cihaz amcamın kullandığı cihaz daha önce sıvı temasından onarım oldu 1 senedir kullanıyordu şimdi cihazı düşürmüş cihaz açılmıyor. Şarj aletini takınca beyaz led ışığı yanıyor ama ekranda bir şey çıkmıyor batarya soketini söküp 1 saat kadar beklemiştim taktım açmayı denedim mi logosu geldi 15...
Merhaba arkadaşlar Redmi Note 3 Snapdragon almıştım üzerinde custom rom vardı arkadaşımın yardımı ile global rom yükledik fakat ilk yüklemeden itibaren bazen sürekli bazende yarım günde bir herhangi bir işlemde bu birisini aramak istediğindede olabiliyor bir uygulama açmak istediğindede...
bu romu kullanan arkadaşlara soruyorum ekran parlaklığı nasıl açık havada güneşte kullanabiliyormusunuz ve kernel auditor kullanarak ekran parlaklığı ince ayarlarını kullanabiliyormusunuz.
Merhaba arkadaşlar Redmi Note 3 Mtk kullanıyorum Açık havada güneş altında telefonun ekranını zerre göremiyorum üzerinde eu rom yüklü bunu aşmanın yolu nedir eşimin kullandığı zenfone 6 ile ev içerisinde karşılaştırdığımda da zen 6 nın ekran parlaklığı note 3 e göre iki kat daha parlak.