kartalhalil kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Bluteeoth kulaklık sorunu ve Rom seçimi

Merhaba arkadaşlar. Yurtiçi kayıtlı Redmi Note 8 4/64 kullanıyorum. Telefondan genel anlamda memnunum. İşimde kolaylık olması için bluetooth kulaklık aldım Lenovo he05 sorun olarak müzik dinlerken filan herhangi bir sorun yok arama esnasında ise ben karşının sesini hemen duyuyorum...
  2. K

Yardım Şebeke sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım. Üzerinde xiaomi.eu 11.0.2 stabil kurulu sorunum mobil internet kullanır iken örneğin score match diye bir oyun var oyunu bir süre oynadıktan sonra telefon birden kilit ekranına dönüyor bakıyorum şebeke komple gitmiş çok fazla sürmeden turkcell yazıyor net...
  3. K

Soru Note 5 a prime

cihaz amcamın kullandığı cihaz daha önce sıvı temasından onarım oldu 1 senedir kullanıyordu şimdi cihazı düşürmüş cihaz açılmıyor. Şarj aletini takınca beyaz led ışığı yanıyor ama ekranda bir şey çıkmıyor batarya soketini söküp 1 saat kadar beklemiştim taktım açmayı denedim mi logosu geldi 15...
  4. K

Yardım Durduruldu Hatası

Onuda yaptım ama Gine aynı
  5. K

Yardım Durduruldu Hatası

Stable olan vardı telefonda bu sefer developer olanı kurdum hata çok çok azaldı ama Gine oluyor
  6. K

Yardım Durduruldu Hatası

miflashdan yüklenebilecek rom varmı başka yoksa twrp mi yüklemek gerekiyor
  7. K

Yardım Durduruldu Hatası

o şekilde 2 sefer kurdum ama durum gine aynı VSM hocamın dediği gibi donanımsal ise birşey yapılabilirmi
  8. K

Yardım Durduruldu Hatası

hocam mi flashdan flash all yapıyorum ama başka yapmam gereken birşey varmı temiz kurulum nasıl oluyor biraz cahilim bu konuda kusura bakmayın
  9. K

Yardım Durduruldu Hatası

donanımsal olursa tamiri mümkün değil yani değilmi
  10. K

Yardım Durduruldu Hatası

yok hocam denemedim global rom iyi dendiği için onu yükledim sadece
  11. K

Yardım Durduruldu Hatası

hocam mi flash ile flash all olarak sıfırdan rom atmama rağmen gine aynı
  12. K

Yardım Durduruldu Hatası

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 3 Snapdragon almıştım üzerinde custom rom vardı arkadaşımın yardımı ile global rom yükledik fakat ilk yüklemeden itibaren bazen sürekli bazende yarım günde bir herhangi bir işlemde bu birisini aramak istediğindede olabiliyor bir uygulama açmak istediğindede...
  13. K

Rom EPİC ROM PLUS Hennesy_7.3.30_v5.0.2_Twrp_ Xiaomi Redmi Note3 Mtk

bu romu kullanan arkadaşlara soruyorum ekran parlaklığı nasıl açık havada güneşte kullanabiliyormusunuz ve kernel auditor kullanarak ekran parlaklığı ince ayarlarını kullanabiliyormusunuz.
  14. K

Yardım Ekran Parlaklığı

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 3 Mtk kullanıyorum Açık havada güneş altında telefonun ekranını zerre göremiyorum üzerinde eu rom yüklü bunu aşmanın yolu nedir eşimin kullandığı zenfone 6 ile ev içerisinde karşılaştırdığımda da zen 6 nın ekran parlaklığı note 3 e göre iki kat daha parlak.
  15. K

Redmi Note 3 Güncelleme

sms doğrulama yapıyorum sms gelmiyor o yüzden konu açamadığımdan buraya yazıyorum güneşte ekran gözükmüyor eu rom yüklü bunu nasıl aşabilirim
Üst Alt