kartal60 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Orijinal mi5 ekran

Orijinal mi5 ekranı arıyorum elinde olan var mı? İlk defa konu açıyorum yanlış bir şey yaptıysam yönetici düzenlerse sevinirim.
  2. K

Yardım Servis Yok

Evdeki Xiaomi cihazlarımda Türk Telekom şebeke yok ama emektar Nokia 6230i cihazım da sıkıntı yok. Gelde gülme. Binlik cihazlar al yapması gereken görevi yapmasın ama 50 tllik cihaz yapsın. Mevkii Tokat Merkez.
  3. K

Yardım Şebeke sorunu

Kusura bakmayın hocam ama elimde 3 tane xiaomi cihaz var 2 tane samsung 1 tane Nokia 6230i telefon var şuan sadece xiaomi cihazlarda sorun var hatların tamamı Türk Telekom. Xiaomi cihazlar mi5, Mi6, mi a1.
  4. K

Soru Xiaomi Telefonlar İçin Orjinal Yedek Parça Nerede Bulunur?

Bende mi a1 için arka kamera arıyorum. Elinde yedek parça olan varsa iletişime geçelim.
  5. K

Diğer Note 6 pro

Playstorenin verilerini temizleyin sorun düzelecektir. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. K

Yardım Wifi dakikada kopuyor

Modem arayüzünden güvenlik seviyesini Web olarak deneyin hocam. Firmwareden dolayı kopmalar meydana gelebiliyor. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. K

Yardım Mi6 menü reklam engelleme

Olumlu veya Olumsuz geri dönüş sağlarsanız iyi olur hocam. Ben 3 tane xiaomi telefonumdan aynı yöntemle reklamlardan kurtuldum. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. K

Yardım Mi6 menü reklam engelleme

Miui hidden settings uygulamasını google playdan indirip, manage applicationsa girin. MSA uygulamasını bulup güncellemelerini kaldırın. Ayriyeten MSA uygulamasının bilinmeyen uygulamaları yükle seçeneğini de izin verilmedi yapınız. Sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum hocam ben bu şekilde...
  9. K

Uygulama Netflix

Ayarlar- Yüklü uygulamalar- Google play store- verileri temizle. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. K

Uygulama Netflix

Play store ön belleği temizleyin hocam böyle bir sorunla genellikle bu şekilde çözüm oluyor. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. K

Rehber Miui ve Xiaomi yazılımları hakkında tartışma

Telefonunuzda messenger uygulaması yüklüyse sorununuz bununla alakalı hocam. Messengeri silip messenger lite yüklerseniz sorununuz düzelecektir. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. K

Diğer Salla Kazan Hilesi

Yukarıdaki verilen sürümde sürpriz nokta olmakta hocam. Önce geliştirici seçenekten sahte konumu hola sahte gpsyi seçeceksiniz. Sonra sahte konumu ayarlarken ilk başta gps yi kapalı tutun. Hola gpsye gelip sürpriz nokta olan yere konumunuzu işaretleyip go deyiniz. Daha sonra bip sürpriz nokta...
  13. K

Yardım Sms gönderme sorunu

Numaralar +90 ile başlamıyor olabilir hocam. Mi5 ile 1 defa başıma geldi, numaraların tamamını +90lı yapınca ve simkartında hiç isim bırakmayınca sorunum düzelmişti. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. K

Çözüldü Mi 8 lite google play

Play storenin verilerini temizleyin hocam. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. K

İnceleme MIUI 10 - 8.12.13 Global Beta Değişiklikleri ( Yayınlandı - Linkler Eklendi )

Maalesef mi5'i öldürdüler, global sürümünde daha güncelleme verilmeyeceğini dün forumda yazmışlardı. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt