kartal21 kullanıcısının son içeriği

1. kartal21

Yardım Mi Mix VoLTE hakkında (Türk Telekom)

Volte nedir ki ? Mod Edit: 4.5G ile birlikte, sesin de 4.5G data teknolojisi ile birlikte taşınmasıdır. Voice Over LTE nin kısaltmasıdır. LTE 4.5G teknolojisi ile sesin taşınmasıdır. - Normal ses görüşmelerinden veya IP ses görüşmelerinden (whatsapp, skype vb) daha kaliteli ve yalın bir görüşme...
  2. kartal21

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Ahiretlik devam mı cihaz satışına ? redmi 4 prime lazım nasıl yardımcı olacaksın ?
  3. kartal21

Satış Xiaomi Redmi Note4 ve Redmix

Hocam redmi 4x in fiyatında bir ikramınız olur mu ? İstanbuldan teslimat ne şekilde oluyor ?
  4. kartal21

Sellduman - Koray Güvenilir mi?

İletişimi son derece kısıtlı, arkadaşı her zaman arayamazsınız, belli kuralları var, o kurallara uymak zorundasınız, yoksa asla iletişime geçemezsiniz. Özellikle cumartesi tam gün ve hafta içi 6 dan sonra ailesi ile vakit geçirdiği için ulaşmanız imkansızdır, diğer zamanlar da ise yoğunluğu...
  5. kartal21

Kardeşim merhaba REDMİ 4X 3/32 BLACK ---------------590 yazmışsın, varmı getirtme şansınız ? global olan model mi bu acaba ?
  6. kartal21

Bu selduman çok tehlikeli, acilen bu adamın asılsız mesajlarını silip fatih arkadaşımızı temize çıkarmak lazım. Allahtan bu adamı attılar siteden, yoksa daha kimlerin canını yakacaktı, adamı görende telefon satmıyor, uçak satıyor sanır, yok cumartesi arama tatil günüm, yok akşam arama ailemle...
  7. kartal21

Alış Ön Ödemeli Mİ6

Kardeşlerim ön ödemeli mi6 almak istiyorum, bütçem 1650 tl , bana buradan ulaşabilirsiniz.
  8. kartal21

Satış KORAY : mi6 siparişleri açtım. mi5s plus mi note2 ZTE zuk lenovo LeTV LeEco Samsung

Selduman kardeş cevap yok mu ? ön ödemeli ürün satışı hakkında
  9. kartal21

Haber 19 Nisanda resmen tanıtılıyor. ''Xiaomi Mi6''

Hadi hayırlısı, belki bu sefer bi mi telefon sahibi oluruz.
  10. kartal21

İnceleme Xiaomi Mi Mix Teknik Özellikler ve Resimler

Bu mi mix in fiyatları iyice düştü, global rom da çıktı, alınır mı sizce ? sahibinden com da da birsürü ekranı kırık kasası kırık mi mix satılıyor, bu da korkutuyor beni kardeşlerim.
  11. kartal21

Satış KORAY : mi6 siparişleri açtım. mi5s plus mi note2 ZTE zuk lenovo LeTV LeEco Samsung

Selduman kardeş, şimdi senden bii telefon almak istiyorum ön ödemeli olarak ama geçmişteki olaylar korkutuyor beni, nasıl yapacağız, paranın tamamını mı vereceğiz ? gerçi geçen olaylarda sorumsuz davranmış olsanız bile arkanızda mağdur insan bırakmadınız, yakından takip ediyorum.
  12. kartal21

Haber Xiaomi Redmi Note4 Snapdragon 625’le Güncellendi

bellimi çıkış tarihi cihazın ?
  13. kartal21

Satış Tamir, yedek parça, servis, NANO KAPLAMA, Cam değişimi

Hocam keşke arkadaşın diğer konularını okuyup da cihaz yollasaydınız. Ciddi iletişim sıkıntısı olan bir arkadaş kendisi , kesin elektirikleri gitmiştir yine...
  14. kartal21

Alış Redmi note 4 64 gb

güncel kardeşlerim
  15. kartal21

Alış Redmi note 4 64 gb

Bir inceleyeyim bu modeli de. Resmi varmı satıştaki ürününüzün ?
Üst Alt