Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu ana kadar olan deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. magisk ve magisk deltada olmadı. ben de apatch ı denedim. bonusflaşı çalıştırmamı sağlayan yol hail uygulamasından root hide ı seçip apatch uygulamasını gizleyince bonusflaş çalıştı. magiski yükleyip hail den magiski sakladım olmadı. apatch...
S.a hocam apatch ı ilk defa deniyorum. Hiçbir modül kurulu olmaksızın yine de bu bonusflaş görüyor sanırım. Sizde de bu hatayı alıyor musunuz?
1766699366
Magisk deltayı denedim ama nafile. Magisk ten magisk deltaya geçerken , bi uygulamaya gireyim dedim ve gerçekten çalıştı. Cihazda o an root...
🥲. Usta bunu heralde bi 50 kere yapmışımdır. Magiskte ya da lsposed de modül aktif inaktif ederken yaptım. Lsposed modüllerini söylemeyi unuttum🤦♂️ bu da modüllerim
1764688305
Bootlooaderspoof a bonusflaş ı ve paraf ı ekleyince direk açılmadan kapatıyorlar
Cihazım için kernelsu yokmuş bende telefon tuğla olur diye uğraşmak istemedim valla hocam 🥲
1764682904
Hangi uygulamada hocam?
1764683002
Denedim hocam olmadı. Dns olarak mullvad kullanıyordum kapattım, adaway de kapattım , bonusflaş ı ve paraf ı sıfırladım yeniden girdim aynı. İşin tuhafı...
S.a arkadaşlar, şöyle bir problemim var. Cihazım da son 1 2 aydır garanti bonusflaş a alttaki hatayı veriyor. Altta geri tuşuna basınca gidiyordu. Fakat sürekli soruyordu. Dün güncelleme yaptım uygulama bu sefer hatadan çıkmıyor. Dün ayrıyaten gördüğüm şu rehberde play integrity sorununu...