Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Nfc özellikli xiaomi marka bileklik yada saatleri kullanarak z temassız ödeme özelliğini kullanabilen z temassız ödeme yapıp alışveriş yapabilen arkadaşlarımız var mı ? Saatlerde çalışmayacağını varsayıyorum çünkü Google pay ile ödeme henüz yok ama bazı bileklik ve saatlerde...
Merhaba arkadaşlar. Mi band 5 bilekliğimi yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Son bir ayda sarjı 3 gün gibi komik bir süreye düştü. Sadece saat olarak kullandığım halde. Telefona bağlamıyorum nabız kapalı sadece saat olarak kullanıyorum. Normalde 14-15 gün falan giderdi pili. Bilekliği fabrika...
Redmi note 9 pro cihazımda dark mod düzgün çalışmıyor. Kullanan arkadaşlar belki farketmiştir. Dark moda aldığımda, bazı uygulamalarda bazı bölümleri göremiyorum çünkü ikisi de siyah.
Örnek olarak şöyle açıklayayım. Ekte Netflix ekranından bir ss var. Arama kısmını gören oldu mu? Ben netflix...
Askere gideceğimden dolayı satılıktır. Kutu fatura ve tüm aparatları mevcuttur. Ankara içi elden teslim satış yapılacaktır. Fotoğraflarda sadece kutu fotoğrafı yoktur onu da ekleyeceğim bir kaç güne, şuan şehir dışındayım.
Cüzi bir miktar pazarlık olabilir
Bende de şöyle bir sorun var. Telefon titreşimde iken biri beni aradığında telefon titremiyor. Arama sonlandığında bir kere uyarı vermek için titriyor o kadar. Sorunu çözemedim.
Aynı sorun bende de var. Hikaye paylaşıyorum. Yükleme ekranında kalıyor. Öyle olduğunda donmalar ve uygulamadan atmalar oluyor. Hikayeyi silince yada hikaye yüklenince düzeliyor
Konu silinebilir PC yok şuan ve uğraşmak istemiyorum. Bl kilidini aç. Anti rollbacki Kontrol et. Neden bu işleri kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyorlar anlamadım. Benim için bu serüven bitmiştir en kısa sürede satacağım. Telefon mı aldık dert mi belli değil
Herkesin de bildiği üzere son güncelleme bayağı bi sorunlu ve benim cihazımda da sorunlar var. Biraz araştırma yaptım ve kafam karıştı çok karışık bi anlatım vardı. Sizlere basitçe soracağım. Herhangi bir düşük sürümü indirip, güncelleme paketini seç diyerek yükleyebilir miyim? Bilgisayar...