karizma6080 kullanıcısının son içeriği

1. karizma6080

Yardım Mi 8 Bildirimlerin Geç Gelme Sorunu

Sıkıntı telefonda değil gmail de. Eşimin s7 edge inede bildirim gelmiyor gmail i açıp bakmazsan, açınca geliyor mailler MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. karizma6080

Mod İos anımatıon

Ben mi 6 eu miui 10 da denedim sıkıntısız çalıştı. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. karizma6080

Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

Yüklü uygulamalar bölümünde sağ üst köşedeki 3 noktaya tıklayıp tüm uygulamaları göster derseniz çağrı yönetimini görebikşrsiniz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. karizma6080

Mod Son uygulamalar Pencerelerini Yuvarlak Yapma [Miui8-9]

Neyse hallettim hocam süper oldu böyle teşekkürler tekrar. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. karizma6080

Mod Son uygulamalar Pencerelerini Yuvarlak Yapma [Miui8-9]

Hocam çok güzel olmuş ancak bunu uygulayınca durum çubuğu simgelerini büyütme gidiyor. İkisi de theme defaulta aynı dosyayı eklediği için birinden vazgeçmek gerekiyor. İkisini birleştirip bir mod yapmanız mümkün mü acaba? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. karizma6080

MI 6 Genel sorunlar

Aynen hocam oda yazılımsal miui 8 ilk sürümlerde sorun yoktu. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. karizma6080

MI 6 Genel sorunlar

Kesinlikle katılıyorum kardeş. Bende s7 edge den geçtim ve herşeyiyle memnun etti beni mi6. Kamera hariç her yönden daha iyi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. karizma6080

Xiaomi Mi6 VolTe sorunsalı

Uzun bir süre xiaomi.eu romdaydım 7.11.12 sürümüne kadar sıkıntı yoktu sonrasında başladı bu sıkıntı. Magisk hiç kullanmadım hep supersu ile root yaptım. Bakalım sorun çöüzlene kadar stabil ile devam edicem gibi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. karizma6080

Xiaomi Mi6 VolTe sorunsalı

Bende işe yaramıyor bu kod. Aktif oldu yazıyor kodu girince ama değişen birşey olmuyor. Mecburen stabil sürümleri kullanıyorum bu yüzden. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. karizma6080

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Sevindim hocam sorunuzun çözüldüğüne. Her telefonda farklı birşeyler olabiliyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. karizma6080

Hocam garantiye alın bu kez fastboot romu indirin ve miflash ile yükleyin. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. karizma6080

Hocam telefonunuza uygun olan dosyayı indirdiyseniz hata yoktur, yada eksik indirmediyseniz. Birde scorpi hocamın dediği gibi twrp görüntüsünü atabilirmisiniz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. karizma6080

Wipe cache dalvik yap sonra reboot yap hocam inşallah açılır MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. karizma6080

Twrp silinmiş olabilir twrp yüklemeyi denediniz mi fastboottan MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. karizma6080

Hocam bu dediklerimi yapmadan önce romu tekrar kurmayı denermisiniz. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt