Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu saat olayına çok takılmayın herkeste aynı olması imkansız. Kullanım senaryoları farklı, kullandığınız uygulamalar oyunlar farklı ve hatta hattın çekim değerleri bile farklı. Örneğin ben hiçbir romda ( aosp dahil ) 6 saatten fazla görmedim, ama önceki telefonlarımla kıyaslayınca bu benim için...
Bende de tam tersi, 1 ay kadar dev sürümünü kullandım ve hem batarya hem akıcılık olarak miui 13 ten çok daha iyi. Geçen hafta da kararlı sürüm çıktı onuda format atmadan üzerine update olarak yükledim şu an yine canavar gibi maşallah.
Apkmirror dan kameranın son sürümünü indirip yükleyin belki çözülür. Bende 4.5.000780 sürümü yüklü ve şu an denedim hata vermiyor. Bu arada bende de xiaomieu stabil rom yüklü.
Son yayınlanan sürüm alttaki ancak onda miui launcher özellikleri yok. Üstteki muhtemelen beta olarak devam etmekte o yüzden stabil olanda halen güncelleme almakta. Zaten eski telefonların birçoğuna 4 sürümünü vermezler resmi olarak, 2 serisi yine güncellenmeye devam eder.
Bende f3 kullanıyorum ve sürekli gece yatarken şarja takıp sabah çıkartıyorum. Şarj süresinin azalmasının bununla alakalı olacağınız zannetmiyorum. Ancak batarya kalibre etmek için, telefon şarjını komple bitirin telefon kapanana kadar. Sonra kapalı halde tam şarj edin ve kabloyu çıkarmadan...
Skorpi hocam o kadar övdün ki bende poco f3 üme denemek zorunda kaldım romu :) Eski telefonlarımda aosp romları kurduğum gibi geri kaldırıyordum çok yavan geliyordu miui ye göre. Zaten biraz da yaşın ilerlemesi ile rom kurma işlerinden baya bi uzaklaşmıştım. Ancak bu kez olmuş gibi gerçekten...
Gördüğün IMEI leri Btk dan sorgulatırsan kayıtlı yada değil öğrenirsin.
Sanırım E devletten sorgulatılıyordu.
M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok araştırdım zamanında ancak mümkün değil maalesef. Sırf bu yüzden bootloader kilidi açıp rom yükledim. Ama artık pocolauncher a miui launcher özellikleri eklenecek. Hatta beta sürüm yayınlanmıştı animasyonlar dahil miui launcherın tüm özelliklerine sahip galiba. Deneyip sonucu yazar mısın işe...
9 ay stock rom kullandım, son 1 aydır da xiaomi.eu dayım daha bir kez bile reset atmadı şeytan kulağına kurşun.
M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazıları çok ısınıyor diyor bazıları ısınmıyor, telefondan telefona fark mı var anlayamadım doğrusu. Ben 9 aydır kullanıyorum aşırı memnunum, günlük 3-4 saat pes oynuyorum ılımadan fazlası olmuyor. Hatta bundan önce iphone xs kullanıyordum onun yanında buz gibi kalıyor diyebilirim.