Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıkıntı telefonda değil gmail de. Eşimin s7 edge inede bildirim gelmiyor gmail i açıp bakmazsan, açınca geliyor mailler
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüklü uygulamalar bölümünde sağ üst köşedeki 3 noktaya tıklayıp tüm uygulamaları göster derseniz çağrı yönetimini görebikşrsiniz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam çok güzel olmuş ancak bunu uygulayınca durum çubuğu simgelerini büyütme gidiyor. İkisi de theme defaulta aynı dosyayı eklediği için birinden vazgeçmek gerekiyor. İkisini birleştirip bir mod yapmanız mümkün mü acaba?
Kesinlikle katılıyorum kardeş. Bende s7 edge den geçtim ve herşeyiyle memnun etti beni mi6. Kamera hariç her yönden daha iyi
Uzun bir süre xiaomi.eu romdaydım 7.11.12 sürümüne kadar sıkıntı yoktu sonrasında başladı bu sıkıntı. Magisk hiç kullanmadım hep supersu ile root yaptım. Bakalım sorun çöüzlene kadar stabil ile devam edicem gibi
Bende işe yaramıyor bu kod. Aktif oldu yazıyor kodu girince ama değişen birşey olmuyor. Mecburen stabil sürümleri kullanıyorum bu yüzden.
Hocam telefonunuza uygun olan dosyayı indirdiyseniz hata yoktur, yada eksik indirmediyseniz. Birde scorpi hocamın dediği gibi twrp görüntüsünü atabilirmisiniz