karizma6080 kullanıcısının son içeriği

1. karizma6080

Rom Poco F3 XiaomiEu Android 13 MIUI 14

Bu saat olayına çok takılmayın herkeste aynı olması imkansız. Kullanım senaryoları farklı, kullandığınız uygulamalar oyunlar farklı ve hatta hattın çekim değerleri bile farklı. Örneğin ben hiçbir romda ( aosp dahil ) 6 saatten fazla görmedim, ama önceki telefonlarımla kıyaslayınca bu benim için...
  2. karizma6080

Rom Poco F3 XiaomiEu Android 13 MIUI 14

Bende de tam tersi, 1 ay kadar dev sürümünü kullandım ve hem batarya hem akıcılık olarak miui 13 ten çok daha iyi. Geçen hafta da kararlı sürüm çıktı onuda format atmadan üzerine update olarak yükledim şu an yine canavar gibi maşallah.
  3. karizma6080

Yardım Poco F3 MİUİ Kamera sorunu

Apkmirror dan kameranın son sürümünü indirip yükleyin belki çözülür. Bende 4.5.000780 sürümü yüklü ve şu an denedim hata vermiyor. Bu arada bende de xiaomieu stabil rom yüklü.
  4. karizma6080

Uygulama Dynamic Spot,Apple'ın Dynamic Island Özelliğini Android Cihazlara Kurma.

Tıklayınca uygulamayı açıyor. Biraz basılı tutarsan büyütüyor.
  5. karizma6080

Yardım POCO ROM'a Mi Serisi Launcher Yükleme

ESki derken F3 ten bahsetmedim hocam, daha eski ve donanım olarak düşük olan cihazlara V4 sürümünü vermez xiaomi.
  6. karizma6080

Son yayınlanan sürüm alttaki ancak onda miui launcher özellikleri yok. Üstteki muhtemelen beta olarak devam etmekte o yüzden stabil olanda halen güncelleme almakta. Zaten eski telefonların birçoğuna 4 sürümünü vermezler resmi olarak, 2 serisi yine güncellenmeye devam eder.
  7. karizma6080

Yardım Poco f3 sorunları

Bende f3 kullanıyorum ve sürekli gece yatarken şarja takıp sabah çıkartıyorum. Şarj süresinin azalmasının bununla alakalı olacağınız zannetmiyorum. Ancak batarya kalibre etmek için, telefon şarjını komple bitirin telefon kapanana kadar. Sonra kapalı halde tam şarj edin ve kabloyu çıkarmadan...
  8. karizma6080

Rom Mi Max3 için CrDroid 8.8 Android 12L

Skorpi hocam o kadar övdün ki bende poco f3 üme denemek zorunda kaldım romu :) Eski telefonlarımda aosp romları kurduğum gibi geri kaldırıyordum çok yavan geliyordu miui ye göre. Zaten biraz da yaşın ilerlemesi ile rom kurma işlerinden baya bi uzaklaşmıştım. Ancak bu kez olmuş gibi gerçekten...
  9. karizma6080

Çözüldü Şebeke sorunu

Gördüğün IMEI leri Btk dan sorgulatırsan kayıtlı yada değil öğrenirsin. Sanırım E devletten sorgulatılıyordu. M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. karizma6080

Tema Jiyan Colourful V3 MIUI 11/12/13 / 14/ HyperOS Uyumlu

Hocam size zahmet bende mtz dosyasını rica edebilir miyim? Eu romdayım mağazadan indiremiyorum. M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. karizma6080

Aynen bu daha ilk beta eksikler illa ki vardır. M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. karizma6080

Gülerek kullanın, bir kaç güncelleme sonra daha da özellikler eklenir mutlaka. M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. karizma6080

Çok araştırdım zamanında ancak mümkün değil maalesef. Sırf bu yüzden bootloader kilidi açıp rom yükledim. Ama artık pocolauncher a miui launcher özellikleri eklenecek. Hatta beta sürüm yayınlanmıştı animasyonlar dahil miui launcherın tüm özelliklerine sahip galiba. Deneyip sonucu yazar mısın işe...
  14. karizma6080

Çözüldü POCO F3 Random Reset Sorunu

9 ay stock rom kullandım, son 1 aydır da xiaomi.eu dayım daha bir kez bile reset atmadı şeytan kulağına kurşun. M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. karizma6080

Yardım Poco f3 ısınma sorunu

Bazıları çok ısınıyor diyor bazıları ısınmıyor, telefondan telefona fark mı var anlayamadım doğrusu. Ben 9 aydır kullanıyorum aşırı memnunum, günlük 3-4 saat pes oynuyorum ılımadan fazlası olmuyor. Hatta bundan önce iphone xs kullanıyordum onun yanında buz gibi kalıyor diyebilirim.
Üst Alt