Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki pubg için hangi telefonları önerirsiniz Sony Xperia xa1 ultra falan sıkıntı çıkarır mı olmadı bunu satıp yeni bi telefon alacağım anlaşılan yada root ile sorun çözülür derseniz root attırayım
Ama işte sorun daha düşük özelliklere sahip telefonlar oynuyor sorunsuz bak yukarıda yazdı arkadaş aynı telefonla sorunsuz orta ayarlarda oynuyormuş redmi S2 de oynuyor sorunsuz ama özellikleri düşük
Evet
Evet var hocam ben anlamadım donanımsal bir hatadan olduğunu düşünmeye başladım hayalet ekran vardı garantiye yolladım hallettiler şuan yok henüz karşıma çıkmadı ama kasıyor işte ben mtk falan bilmiyorum şuan bu telefonda 10 çekirdek işlemci görünüyor sistem bilgilerinde
YouTube üzerinde bu telefonla pubg testleri yapılmış videolar var bilgisayardan iyi oynuyorlar bu özelliklere sahip bir telefonun kasması gerçekten ilginç 10 çekirdek işlemci ne kadar kötü olabilir ki redmi S2 özellikleri daha düşük olmasına rağmen çok iyi oynuyor bu telefondan daha düşük...
Redmi Note 4x telefonla pubg oynayamıyorum oynuyor ama berbat bir şekilde ve daha düşük grafikli oyunları bile kasarak oynuyorum lütfen yardımcı olur musunuz format attırdım garantiye yolladım yine aynı lütfen bildiğiniz bir teknik arıza falan veya cihaz içi yapılacak bişey varsa söyleyin...