Kareas61 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Müzik playerın kapanması

Arkadaşlar arka planda calisan uygulamalarda müzik playerı kapatinca müzikte kapaniyor. Diger android telefonlarda boyle degildi. Herhangi bir ayarı var mı bunun? Telefon mi5s android 6.0.1 miui 8.0.3.0 global kararlı sürüm.
  2. K

Yardım Mi5s şarj problemi

Merhaba arkadaşlar gece telefonum %73ken sabah %20 ye düşmüştü. Arkaplanda hic bir uygulama acik degildi. Mobil veri ve wifi de kapaliydi. 5 gecedir ilk defa böyle oldu sorun sizce nedir? Miui 8.0.3.0 kararli surum.kullaniyorum. android 6.0 yüklü
  3. K

Yardım İnstagram'da bildirim çubuğu sorunu

Sadece bildirim cubugu hocam
  4. K

Yardım İnstagram'da bildirim çubuğu sorunu

Ayni durumu bende yasiyorum cozebilirsen banada anlatirmisin
  5. K

Soru Mi5s kullanan kişiler toplansın

Hocam android ve miui surumunuzu ogrenebilir miyim?
  6. K

Soru Mi5s kullanan kişiler toplansın

Mi5s kullanan arkadaşlar, telefonunuz kac derecede calısıyor? Benim şuanda 36°de hic bir uygulama acik degil, sadece forumda geziyorum.
  7. K

Yardım Xiaomi mi5s ısınma problemi

Gpu cpu kullanimlari bu şekilde
  8. K

Benim telefonda android 6.0.1 yuklu android 7.0 guncellemesi gelince durum duzelir mi acaba?
  9. K

Şuanda bile hic birsey yapmadan telefon 37° de calisiyor. Bulundugum ortamda hava sicak bile degil
  10. K

Çözüldü Mi 5S Kamera Dalgalanması Sorunu

Titresimi 50hz ye alin sorun cozuluyor
  11. K

Hic oyun oynamadigim halde sadece facebook instagramda takilirken 35° de calisiyor. Bu rakam.bana biraz fazla geldi. Guncellemeden kaynakli olabilir mi acaba
  12. K

Uygulamalarda bu şekilde. Telefonu zorlayan bir uygulama yok. Çin girisli prizi normal prize çeviren aletin icindeki parcaları yamuk. Bunun etkisi varmidir acaba?
  13. K

Arkaplanda hic bir uygulama calismiyor. Hic ellemeden şarjda iken 45° yi gördü daha sonra düstü. Şuanda 32 derecede.
  14. K

Telefonum sarjdayken hic ellemeden 40-45° yi goruyor. Normal mi bu? Android 6.0.1 ve miui global 8.0 kararlı 8.0.3.0 surumunu kullaniyorum.
  15. K

Satış Redmi Note 4, Redmi Note 4X ..Kutulu Uygun Satış..

5s icin almak istiyorum hocam varsa bi fotograf atarmisin cihaz uzerinde. Ekrani tam kaplıyor ise siparis vereyim hemen
Üst Alt