kardes4 kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

dirty flash kurdum sorun görünmüyor
  2. K

Soru Rendmi note 12 Pro Ruby NvData

redmi note 12 pro 5g (ruby) de twrp var mı
  3. K

Yardım mi12 direnç değişimi sonrası update sorunu oluyor mu

kaynak nedir hocam. kullandınız mı
  4. K

Soru Xioami 12 imei atma

direnç değişimi sonrası twrp - custom rom kurulumu- update vb. sıkıntı oluyor mu?
  5. K

Yardım mi12 direnç değişimi sonrası update sorunu oluyor mu

mi 12 almak üzereyim. direnç değişimi yapılmış ancak herkes bir şeyler söylüyor kafam karıştır. direnç değişimi sonrasında twrp kurulumu- update-sürüm düşürme-custom rom kurma sıkıntı çıkartıyor diyenler oldu (mi11 t pro için söylendi gerçi ama) durum nedir. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
  6. K

Yardım mi 5x için miui 8 china developer rom lazım

hocam imei silme ve yazma işlemi yapılan china developer rom oluyor miui 8 arayüzlü.
  7. K

Yardım mi 5x için miui 8 china developer rom lazım

elimdeki yedekler hdd ile gitti. netten bulamadım yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.
  8. K

Soru k20 pro cihaza xiaomi.eu rom kurulumu nasıl

türkçe dili mi seçiyorsunuz derken? mevcutta ki android sistem türkçe twrp ingilizce onun dışında yeni kurulan sistemde dil seçecek kadar ilerleyemiyorum. Ana ekran görünüp kaybaluyor. açılıp kapanmaya başlıyor
  9. K

Soru k20 pro cihaza xiaomi.eu rom kurulumu nasıl

k20 pro cihazda global 10.3.1 DFKMIXM kurulu halde iken twrp ile xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V10.4.4.0.QFKCNXM_v10-10.zip romu atmaya çalıştığımda rom atıldıktan sonra açılışta cihaz döngüye kalıyor ve açılmıyor. xiaomi rom atmak için ayrı bir yöntem mi var bulamadım.
  10. K

Soru mi 5x için modem partition numaraları nedir bilen var mı?

mi 5x için modem partition numaraları nedir bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
  11. K

unlock yapmadan mi5 e global rom yükleme mümkün mü?

unlock yapmadan mi5 e global rom yükleme mümkün mü? edl mode, çinçe pcsuite ve fastboot ile olan tutorial ları denedim ama netice alamadım. yolu varsa yardımcı olabilecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
Üst Alt