Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 3 hafta önce bir mondrian satın aldım global direnç kaydını çok temiz bir şekilde yapmışlar allah razı olsun sonra sıra geldi imei kaydına gün geldi adam imeiyi kayıt etti dedi kı klonlanırsa karışmam :D 2. si ücretli dedi zaten oradan anladım klonluyacağını neyse ben bu işlerden...
Arrow 12.1 e geçtim çok akıcı bazı yerlerde ufak takilmalar oldu bir kaç kez temiz kurulum yaptım. Dün akşam yükledim ve kurulumda format data yaptım ama forceencrypt disabler yüklemedim ve hiç bir twrp şifreyi çözmüyor MIUI de iken orangefox cozuyordu şimdi oda çözmüyor. Bunun için ne...
Redmi Note 8 Global Stabil V12.5.1.0 RCOMİXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) MiFlash...
Arkadaşlar, selamlar sizlere rom yükleme hakkında bir sorum olucak redmi note 8 kullanıcısıyım ve bildiğiniz üzere twrp şifrelemeyi çözmüyor.
bende bu yuzden ilk rom yuklerken mesela eu beta ilk yukleyişimde format data yapıyorum + 4 wipe yapıp kullanıyorum. haftalık güncelleme geldğinde ise...
Merhaba arkadaşlar EU beyanın 21.2.4 sürümünü kullanıyorum MIUI 12.5 sürümlerinin hep aynıydı ama şuan kullandım sürüm bu ve pil optimizasyonu kısmında bazı uygulamaları idm,vancad microg vb gibi uygulamadı optimize etme olarak seçiyorum yeniden başlatıyorum ama hiç bir işe yaramıyor sanki hiç...
Arkadaşlar eu beta 21.1.28 kullanıyorum e-devlet ve YouTube vanced uygulamaları internete bağlanmıyor bağlantı kısmından ikisininde wlan ve mobil verileri açık defalarca silip yüklememe rağmen düzelmedi çıldırmak üzereyim.
Arkadaşlar ben 1 sene önce kaçak olarak redmi note 8 aldım aldıktan 6 ay sonra imeiler kapandı ama kapanmadan önce ben orjinal efs yedek aldım neyse. Sonra orjinal efsden qcn çıkarıp IMEI repair yaptım 4 ay kadar böyle kullandım. Geçen gün orjinal efssini yanlışlıkla restore edip telefonu açtım...
Herkese selamlar en başta
Eu beta MIUI 12 kullanırken Dolby kullanıyordum hiç bir sıkıntı çıkmadan dün stabile geçtim Dolby yükledim başarıyla yüklendi açmaya çalıştığımda tekpkisiz kalıyor ve 5 10 saniye sonra ise otomatik reboot atıyor. Yardımcı olabilecek varmı?
Arkadaşlar konu zaten forumda mevcut o yüzden linkini atıcam görmemiş olabilirsiniz diye burada paylaşıyorum.
Ben denedim ve gayet sağlıklı sonuç aldım eskisinden çok daha iyi oldu ama eskiye göre 1 tık daha fazlada ısındığını söylemek isterim.
Link burada...