Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco F5 Pro TWRP Recovery
Poco F5 Pro için Android 15 ve altında stabil çalışmaktadı.
TWRP Recovery Kurulumu:
İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir.
Bilgisayarınıza Minimal ADB indirin ve kurulumunu yapın.Minimal ADB
Dosyayı bağlantıdan indirin. İndirmiş...
Poco F5 Pro TWRP Recovery
Poco F5 Pro için diğer çıkan tüm twrp ve orangefox recoverylerde olmayan efs yedekleme ve geri yükleme özelliğini barındırmaktadır.
Ve gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır.
TWRP Recovery Kurulumu:
İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması...
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ama adamın konuşma tarzi bir değişikti zaten uzaktan yaptı işlemi ve 1 hafta içinde olması garibime gitti l.
Aklımdayken bir soru daha sormak isterim size şimdi 1 IMEI 2 telefona atıldığında ve btk bunu farkettiğinde o IMEI 1 ay veyahut belli bir zaman...
Merhabalar 3 hafta önce bir mondrian satın aldım global direnç kaydını çok temiz bir şekilde yapmışlar allah razı olsun sonra sıra geldi imei kaydına gün geldi adam imeiyi kayıt etti dedi kı klonlanırsa karışmam :D 2. si ücretli dedi zaten oradan anladım klonluyacağını neyse ben bu işlerden...
Arrow 12.1 e geçtim çok akıcı bazı yerlerde ufak takilmalar oldu bir kaç kez temiz kurulum yaptım. Dün akşam yükledim ve kurulumda format data yaptım ama forceencrypt disabler yüklemedim ve hiç bir twrp şifreyi çözmüyor MIUI de iken orangefox cozuyordu şimdi oda çözmüyor. Bunun için ne...
Arrow 12.1 e geçtim çok akıcı bazı yerlerde ufak takilmalar oldu bir kaç kez temiz kurulum yaptım. Dün akşam yükledim ve kurulumda format data yaptım ama forceencrypt disabler yüklemedim ve hiç bir twrp şifreyi çözmüyor MIUI de iken orangefox cozuyordu şimdi oda çözmüyor. Bunun için ne...
Pek fazla araştırmadım dedim zaten yanlış olsa bile çözülsün diye konu açtım yanlis yönlendirme yapmıyoruz doğrusunu arıyoruz?
1643546086
Teşekkür ederim yuklememiz yeterlimi herhangi bir ayarı varmı ?