Karb10 kullanıcısının son içeriği

1. Karb10

Soru Mondrian Klon İmei

Merhabalar 3 hafta önce bir mondrian satın aldım global direnç kaydını çok temiz bir şekilde yapmışlar allah razı olsun sonra sıra geldi imei kaydına gün geldi adam imeiyi kayıt etti dedi kı klonlanırsa karışmam :D 2. si ücretli dedi zaten oradan anladım klonluyacağını neyse ben bu işlerden...
  2. Karb10

Rom ArrowOS

Arrow 12.1 e geçtim çok akıcı bazı yerlerde ufak takilmalar oldu bir kaç kez temiz kurulum yaptım. Dün akşam yükledim ve kurulumda format data yaptım ama forceencrypt disabler yüklemedim ve hiç bir twrp şifreyi çözmüyor MIUI de iken orangefox cozuyordu şimdi oda çözmüyor. Bunun için ne...
  3. Karb10

Yardım Magiski banka uygulamalarından gizleme.

Magisk 23 sürümünden 24.1 sürümüne geçtim ve hide seçeneğinin kalktığını gördüm banka uygulamalarını şuan kullanamıyorum ve magiskide kullanmak istiyorum ne gibi çözümler buldunuz?
  4. Karb10

MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Global Stabil V12.5.1.0 RCOMİXM İndirme Bağlantıları

Redmi Note 8 Global Stabil V12.5.1.0 RCOMİXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3) MiFlash...
  5. Karb10

MIUI 12.5 Son Eu beta 24.11.21

Redmi Note 8 eu beta olarak miladını doldurmuştur arkadaşlar. 😂
  6. Karb10

Soru Rn8 global 12.5.3

Arkadaşlar bu güncelleme tahminen nezaman gelir sizce çin sürümü 1,2,3 çıktı globale yok. Yada gelirmi?
  7. Karb10

Yardım Rom yükleme incelikleri?

Arkadaşlar, selamlar sizlere rom yükleme hakkında bir sorum olucak redmi note 8 kullanıcısıyım ve bildiğiniz üzere twrp şifrelemeyi çözmüyor. bende bu yuzden ilk rom yuklerken mesela eu beta ilk yukleyişimde format data yapıyorum + 4 wipe yapıp kullanıyorum. haftalık güncelleme geldğinde ise...
  8. Karb10

Yardım Eu beta pil optimizasyonu

Merhaba arkadaşlar EU beyanın 21.2.4 sürümünü kullanıyorum MIUI 12.5 sürümlerinin hep aynıydı ama şuan kullandım sürüm bu ve pil optimizasyonu kısmında bazı uygulamaları idm,vancad microg vb gibi uygulamadı optimize etme olarak seçiyorum yeniden başlatıyorum ama hiç bir işe yaramıyor sanki hiç...
  9. Karb10

Soru Uygulamalar internete bağlanmıyor

Arkadaşlar eu beta 21.1.28 kullanıyorum e-devlet ve YouTube vanced uygulamaları internete bağlanmıyor bağlantı kısmından ikisininde wlan ve mobil verileri açık defalarca silip yüklememe rağmen düzelmedi çıldırmak üzereyim.
  10. Karb10

Soru IMEI geri geldi!

Arkadaşlar ben 1 sene önce kaçak olarak redmi note 8 aldım aldıktan 6 ay sonra imeiler kapandı ama kapanmadan önce ben orjinal efs yedek aldım neyse. Sonra orjinal efsden qcn çıkarıp IMEI repair yaptım 4 ay kadar böyle kullandım. Geçen gün orjinal efssini yanlışlıkla restore edip telefonu açtım...
  11. Karb10

Soru Twrp depolama bağlanamadı

Mouronofrio nun son twrpsi yüklü ve sürekli biseyler yukledikce bu hatayı veriyor sizce niye önemli bir hatamı?
  12. Karb10

Mod Eu stabil MIUI 12 Dolby atmos

Herkese selamlar en başta Eu beta MIUI 12 kullanırken Dolby kullanıyordum hiç bir sıkıntı çıkmadan dün stabile geçtim Dolby yükledim başarıyla yüklendi açmaya çalıştığımda tekpkisiz kalıyor ve 5 10 saniye sonra ise otomatik reboot atıyor. Yardımcı olabilecek varmı?
  13. Karb10

Sohbet Instagram'da yazı yazarken pop-up çıkıyor

Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz pop-up niye çıkar sadece Instagram'da çıkıyor klavyeyle alakalı değil instagramı kaç defa silip yükledim yok.
  14. Karb10

İpucu Redmi note 8 pubg 60 sabit fps

Arkadaşlar konu zaten forumda mevcut o yüzden linkini atıcam görmemiş olabilirsiniz diye burada paylaşıyorum. Ben denedim ve gayet sağlıklı sonuç aldım eskisinden çok daha iyi oldu ama eskiye göre 1 tık daha fazlada ısındığını söylemek isterim. Link burada...
  15. Karb10

Soru Redmi Note 8 Eea rom

Bizim cihaz için eea rom varmı arkadaşlar bilginiz varmı?
Üst Alt