karayel811 kullanıcısının son içeriği

1. K

xioami mi4c

Merhaba arkadaşlar mi4c telefonum var sadece sim card okumuyor buda aliexpreste 10 tl civarı alıp ortalama 1 ay bekleyıp takmanızla sorun hallolacaktır fakat iş sebebiyle o kadar bekleyecek vaktim yok bu halde telefonumu satmak istiyorum.ilgilenen arkadaşlar siteden mesaj yoluyla ulaşabilirler...
  2. K

Alış xioami mi4c sim card slot

Xioami mi4c sim card slotu olan varmı arkadaşlar?Satın alınacaktır.
  3. K

Spec Theme

aynen linkte birşey bulunamıyor
  4. K

Yardım Mİ4c miui8 yüklerken sorun

tamam sizin dediklerini şuanda yapmaya başladım bakalım inşallah halledebilirim teşekkürler şimdiden sizi haberdar edeceğim
  5. K

http://en.miui.com/thread-295111-1-1.html burdan yükledim
  6. K

birde bütün işlemlerimden device is locked hatası alıyorum rom flashlamak ıstıyorum aynı hata twrp yüklerken aynı hata bunun sebenıde aynımı?
  7. K

china rom derken miui8 romu mi4c için onu yüklemeye kalktım twrpden ama sızın dedıklerını suan uygulamaya calısacagım teşekkürler
  8. K

yardım edebılecek kimse yokmu fastboot ile rom flashlamaya calısıyorum bu swferde devıce ıs locked dıyor
  9. K

selamün aleyküm china develop mui 8 yüklicektim mi4c me twrpye geldım temızle dedım normal sonra miui 8 i kurdum ama mi ekranında ileri gitmiyor telefon acılmıyor ne yapmam gerekır?eski miui7 yedeğim telefon hafızasında ve pcde mevcut fakat twrpye gıremedımden gerıyükleme yapamıyorum mi4cde...
  10. K

Xiaomi Mi4c Güncel Türkçe Rom Dosyaları

Merhaba arkadaşlar Telefon üzerinden v7.2.3.0 güncelleme gelıcekmı?
  11. K

Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

Muhammed kardeşimden sipariş etttiğim mi4c elime ulaştı eksiksiz ve tam muhammed işini adam gibi yapan nadir insanlardan teşekkürler :)
  12. K

Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

Aynen Muhammed kardeşimle inşallah güzel bir alışveriş olacak şimdiden yardımlarını öngörebiliyorum :D
  13. K

Alış Xiaomi 4 4c 4s alınır

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi mi4 -4c-4s telefonlarından birini almak istiyorum elinde temiz olan varsa bana ulaşabilir teşekkürler.bu telefonlarında mümkünse en az 32gb ve 3gb ramlisini istiyorum.
Üst Alt