Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun resimlerini yükledim. Elden tercihimdir. Uygun fiyata bırakıyorum zaten. Mesaj atın geri dönüş hemen yaparım. Cihazın performansına diyecek yok zaten. cihaz uçuyor. nakite ihtiyacım var. Cihaz kayıtlıdır. bundan ucuzunu bulan alsın.
Bursa Nilüfer içi elden. Havale sonrası kargo olur.
Hepinize selamlar. Yurtdışı telefon alacağım. Bu fiyatlar aralığında önerileriniz nedir teşekkürler.
1634711356
1550 lira civarına mi 9 var. ama bataryası önerilmiyor pek.
arkadaşlar iyi akşamlar. Cihazım Redmi Note 8 Pro. pil için rom öneriniz var mı ? Şu an global 12.5.3 deyim. Çok akıcı. Ama kendi kendine şarjı gidiyor resmen. önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar selamlar. Telefonum Redmi Note 8 Pro Çin modeli. Yüklü ROM : MIUI 12.5.3 Global. Netflix HD izleyemiyorum paketim UHD olmasına rağmen. Bunu nasıl çözerim. BL kilidim açık.
Arkadaşlar selamlar. Lineage OS 18.1 sürümünü yükledim. Telefona bluetooth kulaklığımı bağlıyorum. Ancak herhangi bir ses açtığımda ses telefon hoparlöründen geliyor. Hiçbir şekilde kulaklıktan gelmiyor. TWRP'den format data yapmak istediğimde ise resimdeki hatayı alıyorum. Ne yapabilirim ...
Selamlar. TWRP kurarken hep daima sorun yaşıyorum. TWRP'yi kuruyorum sistem açılmıyor. Wipe data yapıyorum sistem açılıyor. Sonra eu rom yükleyeyim diyorum bin bir zorlukla yüklüyorum. Bu sefer de TWRP siliniyor. Yani ne yapsam bilemiyorum. Şimdi TWRP yeniden yükleyeceğim yine telefon...
arkadaşlar selamlar. Redmi note 8 pro kullanıyorum. Dün gece video izleyip telefonu kenara bırakıp uyudum şarjı yüzde 20lerde idi. Sabah uyandığımda ise telefon kapanmış. Açma tuşuna basınca Miui yazısına kadar geliyor ve geri kapanıyor.
Redmi Note 8 Pro MIUI 12.5.1 global.
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Ben Redmi Note 8 Pro Çin romu miui 12.0.5 kullanıyordum. Bu konuyla beraber telefonumu Çin romu miui 10.4.4 sürümüne düşürdüm. Rehber - Bootloader Kilidi Açmadan Sürüm Düşürme/Değiştirme Yöntemi
Ancak telefonu kurarken sim kartı algılamadı. Zaten daha önce sadece...
Merhaba arkadaşlar. Telefonum cin romunda. Dolayısıyla telefonun kendi romunda ki mı kumanda uygulamasında bizim Türk uydu alıcıları çıkmıyor. Sizden Global ROMun mi kumanda apk'sını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Telefonum hard brick olmuştu ve bootloader kapalıydı. Telefona yetkili hesap ile Çin romu attık ancak arka kamerayla fotoğraf çekerken bulanık çıkıyor.
1604321194
Bir de şunu fark ettim arkadaşlar. Kamera 1x ve yukarısındayken çok bulanık. Ama 0.9x ve aşağısını seçtiğimde düzeliyor.
Merhabalar. Redmi Note 8 pro telefonuma twrp kurarken telefon açılmadı ve kendi kendine reset atmaya başladı. Şimdi yine stock rom kurdum. Ama tekrar twrp atarsam telefon Hard brick olur mu?