Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yurtdışı 12T cihaz aldım. Henüz hat takmadım. Cihaza pek alışamadım. Sıfırlayıp arkadaşıma vereceğim ama sıfırladığım vakit IMEI gider mi bilmiyorum. O çekiniyorum. Sıfırlayınca IMEI gider mi?
Arkadaşlar yurtdışı 12T cihaz aldım. Henüz hat takmadım. Cihaza pek alışamadım. Sıfırlayıp arkadaşıma vereceğim ama sıfırladığım vakit IMEI gider mi bilmiyorum. O çekiniyorum. Sıfırlayınca IMEI gider mi?
Cihazımda 13.2 Spark OS ROM var. Android 13 tabanlı olduğundan galiba, bu işlemler bende çalışmıyor hocam.
1671067736
Sizden rica etsem, bana uyguladığınız adımları tek tek gösterebilir misiniz?
Arkadaşlar selam. Ben K20 PRO cihaz kullanıyorum ancak yalnızca tek bir oyun oynamak için kullanıyorum. Onun dışında kullandığım F2 PRO cihazımda var. Diğer bütün işlemlerimi onunla gerçekleştiriyorum. Şimdi asıl konuya gelmek gerekirse ben Pubg mobile oynarken istemsiz de olsa durum çubuğunu...
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Mİ 9 SE cihazıma eu veya stock rom yükleyemiyorum. Tam açılırken, altta düğmeler görünürken bir anda tekrar başlatıyor cihazı. Dolayısıyla Aosp rom yüklemek zorunda kaldım. Burada da wifi açılmıyor. Wifi uygulamasını açtığım zaman telefon donuyor. Persist...
Arkadaşlar selam. Ben Syberia romu kullanıyorum. Pubg Mobile oynarken 4 parmağımı kullanıyorum. 2 parmağım da oyun sırasında üst tarafta olduğu için istemsizce de olsa bildirim çubuğunu indiriyorum ve bu oyun deneyimimi inanılmaz derece düşürüyor. İçerik ürettiğim platformlara video atarken de...