KARAKALEM kullanıcısının son içeriği

1. KARAKALEM

Yardım Huawei mate 10 lite imei

Merhabalar elimde yedek olarak kullandığım huawei mate 10 lite telefonum var imei süresi doldu imei atabilecek birileri var mı forumda acaba
  2. KARAKALEM

Soru Mi note 10

Merhabalar Ben mi note 10 cihaz sahibiyim ve global rom kullanıyorum Başka mi note 10 cihaz sahipleri Eu rom atıp deneyen var mı ve tavsiye eder misiniz
  3. KARAKALEM

Yardım mi note 10 rom

Merhaba mıuı hayranları cihazım mi note 10 şimdi bootloader kilidini açacağım tavsite ettiğiniz bu cihaz için en iyi rom bu dediğiniz rom hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. KARAKALEM

Yardım mi note 10 uçan imei

Merhaba mıuı hayranları ben yurt dışı mi note 10 almıştım şimdiye kadar imei ile ilgili uyarı gelmedi ama şuan şebeke yok 2 gündür sanırım imei uçmuş yalnız cihaz bootlader kilidi açık değil Bootloader kilidi açmak için mobil veri kullanılmıyor bu sorunu nasıl halledebilirim acaba
  5. KARAKALEM

Yardım Rom sonrası geri yükleme

Merhaba hayranları Cihazım mi note 10 ben bunu global rom dan Eu rom atmayı düşünüyorum şu an cihazda root yok tüm verilerimi nasıl geri yedeklerim titanium backup kullanmak için root gerekiyor bunun başka türlü nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  6. KARAKALEM

Yardım Note 10 hangi rom?

Merhaba mıuı hayranları Yola note 10 ile devam ediyorum şuan ki global rom dayım ama sıktı biraz Note 10 a en iyi hangi rom gider pil ve performans bakımı açısından
  7. KARAKALEM

Yardım İmei Atma ve Bootloader Kilidi

Merhabalar mıuı hayranları Note 8 pro cihazım ımeı den dolayı kapandı ımeı atmak için BOOTLOADER KİLİDİ haliyle açık olması lazım daha BOOTLOADER kilidini şuan açsam açabilir miyim
  8. KARAKALEM

Yardım Geri yedekleme

Merhaba mıuı hayranları Benim cihazım mi9t haftalık güncelleme yaptığımda veriler kalıyor ama uygulamalar siliniyor o yüzden titanium Back-Up kullanıyorum tüm verileri yedekliyor ama geri yüklediğimde hep Bir sorun çıkartıyor donup kalıyor ve çoğu uygulamayı,veriyi geri yüklemiyor nedenini bilen...
  9. KARAKALEM

Yardım Mac adresi sorunu

Merhaba mıuı hayranları Cihazım mi9t durduk yere set correct Mac addres yazısı çıkıp duruyor çeviri de yaptım doğru Mac adresi seçin diyor durduk yere çıktı ve sürekli art arda gösteriyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  10. KARAKALEM

Yardım mı9t ye root kurulumu

Merhaba mıuı hayranları titaniumbackup kullanmak için cihaza rot atmam gerekiyor mı9t ye uygun magist sürümü ve tam olarak nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabaliecek olan varmı
  11. KARAKALEM

Soru Güncelleme boyutları

Merhaba Xiaomi hayranları Aklıma çok garip bir soru takıldı şuanki romum 20.5.14 2.2 GB Güncel rom 20.05.21 de 2.2 GB Güncel rom indirip kursam sistemde katlanarak 4 GB şık alan mı kaplar yoksa ilk romun yerine mi geçiyor?
  12. KARAKALEM

MIUI 12 Mıuı 20.05.21

Güncelleme geldi 2.2 g boyutunda 20.05.14 kurdum kendisi de 2.2g boyutundaydı indirip kuran var mı?
  13. KARAKALEM

Soru Eu rom stabil 11. 0.6 ota güncelleme

Merhaba Xiaomi hayranları Yarın mıuı 12 dağıtılıyor Peki ben globalden eu geçtim bana otadan gelecek mi? Yoksa kendim mi indirip kuracağım Cihaz mi9t Eu 11.0.6 stabil rom
  14. KARAKALEM

Soru Eu rom ekran süresi

Eu rom da sarj biraz çabuk bitiyor gibime geldi sizde ekran süreleri nasıl
  15. KARAKALEM

Yardım Şifresi unutulan note 6 pro

Merhabalar uzun zamandır kullanmadığım note 6 pro cihazım elime geçti ve hiç bir şekilde şifresini hatırlamıyorum bunu sıfırlamadan mi asistandan yada başka bir şekilde şifreyi sıfırlamanın bir yolunu bilen var mı bildisi olan benimle paylaşabilir mi
Üst Alt