KARAKALEM kullanıcısının son içeriği

1. KARAKALEM

Yardım Huawei mate 10 lite imei

Merhabalar elimde yedek olarak kullandığım huawei mate 10 lite telefonum var imei süresi doldu imei atabilecek birileri var mı forumda acaba
  2. KARAKALEM

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

İndirme linki var mı
  3. KARAKALEM

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Merhaba mi note 10 kullanıcıları Aranızda custom rom kullanan var mı Varsa ise önereceğiniz rom var mı?
  4. KARAKALEM

Rom Mi Note 10 / CC9 Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.19 Beta / v11.1.1.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Şuan global de 12.5 sürümdeyim eu Roma bakayım dedim mıuı 11 i gördüm Yeni sürümü yokmu?
  5. KARAKALEM

Soru Mi note 10

Merhabalar Ben mi note 10 cihaz sahibiyim ve global rom kullanıyorum Başka mi note 10 cihaz sahipleri Eu rom atıp deneyen var mı ve tavsiye eder misiniz
  6. KARAKALEM

Yardım mi note 10 rom

Merhaba mıuı hayranları cihazım mi note 10 şimdi bootloader kilidini açacağım tavsite ettiğiniz bu cihaz için en iyi rom bu dediğiniz rom hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum
  7. KARAKALEM

Yardım mi note 10 uçan imei

EVET SÜRE dolmuş ama hiç uyarı gelmemesi garip,şuan bootloader kapalı açmak için mobil veri gerekiyordu şuan yapamıyorum bu işlem nasıl gerçekleşicek
  8. KARAKALEM

imei numaraları çıkıyor e devletten sorgulayınca yurt dışı olduğu tespit dilen imei diyor
  9. KARAKALEM

Merhaba mıuı hayranları ben yurt dışı mi note 10 almıştım şimdiye kadar imei ile ilgili uyarı gelmedi ama şuan şebeke yok 2 gündür sanırım imei uçmuş yalnız cihaz bootlader kilidi açık değil Bootloader kilidi açmak için mobil veri kullanılmıyor bu sorunu nasıl halledebilirim acaba
  10. KARAKALEM

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

mi note 10 telefonum sanırım imeisi sanırım uçtu ama bootloader açık değil buna imeiyi ne kadara atarsınız
  11. KARAKALEM

Yardım Rom sonrası geri yükleme

Merhaba hayranları Cihazım mi note 10 ben bunu global rom dan Eu rom atmayı düşünüyorum şu an cihazda root yok tüm verilerimi nasıl geri yedeklerim titanium backup kullanmak için root gerekiyor bunun başka türlü nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  12. KARAKALEM

Yardım mi9T cihaz sıfırlama

Merhaba dostum benim cihazı dediğin yollar ile sıfırlayacağım IMEI gider mi böylelikle
  13. KARAKALEM

Yardım Note 10 hangi rom?

Merhaba mıuı hayranları Yola note 10 ile devam ediyorum şuan ki global rom dayım ama sıktı biraz Note 10 a en iyi hangi rom gider pil ve performans bakımı açısından
  14. KARAKALEM

Yardım İmei Atma ve Bootloader Kilidi

Merhabalar mıuı hayranları Note 8 pro cihazım ımeı den dolayı kapandı ımeı atmak için BOOTLOADER KİLİDİ haliyle açık olması lazım daha BOOTLOADER kilidini şuan açsam açabilir miyim
  15. KARAKALEM

Rehber Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme

Merhaba hocam ben 3 defa haftalık güncelleme yaptım aynen gösterdiğiniz şekilde yaptım ama hep uygulamaların tümü siliniyor.ama veriler kalıyor o kadar titanium backup kurdum yedek aldım ama onda da sıkıntı çıkıyor uygulamaların yarsını yüklemiyor hiç wipe yapmadan güncelersem sıkıntı olur mu
Üst Alt