Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Ben mi note 10 cihaz sahibiyim ve global rom kullanıyorum
Başka mi note 10 cihaz sahipleri Eu rom atıp deneyen var mı ve tavsiye eder misiniz
Merhaba mıuı hayranları
cihazım mi note 10 şimdi bootloader kilidini açacağım tavsite ettiğiniz bu cihaz için en iyi rom bu dediğiniz rom hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba
mıuı hayranları ben yurt dışı mi note 10 almıştım şimdiye kadar imei ile ilgili uyarı gelmedi ama şuan şebeke yok 2 gündür sanırım imei uçmuş yalnız cihaz bootlader kilidi açık değil
Bootloader kilidi açmak için mobil veri kullanılmıyor bu sorunu nasıl halledebilirim acaba
Merhaba hayranları
Cihazım mi note 10 ben bunu global rom dan Eu rom atmayı düşünüyorum şu an cihazda root yok tüm verilerimi nasıl geri yedeklerim titanium backup kullanmak için root gerekiyor bunun başka türlü nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba mıuı hayranları
Yola note 10 ile devam ediyorum şuan ki global rom dayım ama sıktı biraz
Note 10 a en iyi hangi rom gider pil ve performans bakımı açısından
Merhabalar mıuı hayranları
Note 8 pro cihazım ımeı den dolayı kapandı ımeı atmak için BOOTLOADER KİLİDİ haliyle açık olması lazım daha BOOTLOADER kilidini şuan açsam açabilir miyim
Merhaba hocam ben 3 defa haftalık güncelleme yaptım aynen gösterdiğiniz şekilde yaptım ama hep uygulamaların tümü siliniyor.ama veriler kalıyor o kadar titanium backup kurdum yedek aldım ama onda da sıkıntı çıkıyor uygulamaların yarsını yüklemiyor hiç wipe yapmadan güncelersem sıkıntı olur mu