Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gri - füme birbirine çok yakın renkler ilan fotoğraflarında da belirtmemize rağmen istediği renk olmadığını söyledi. Hemen gönderin iadesini alalım dedik fakat müşterimiz tarafından dönüş yapılmadı. Daha sonra bir şekilde kendimiz ulaşıp ücretini son kuruşuna kadar iade ettik.
İsminizi bilmediğim için hitap edemiyorum kusura bakmayın . İMEİ repair ücreti uzaktan yapılan çoğu modelde mevcut fakat bazen o anki piyasa / fiyat durumuna göre ücreti almıyoruz. Çoğu müşterimiz cihazı aldıktan sonra repair yapılacağı zaman ‘ücret size aitti öyle konuşmuştuk ’ dediği an bunu...
Merhaba sevgili forum üyeleri ,
hatalı ilan kategorileri sebebiyle sahibinden.com yönetimi mağazamızı geçici bir süre için kapatmıştır. 1-2 haftaya kadar tekrar açılacaktır.
Güncel fiyatlar hakkında bilgi almak isteyen müşterilerimiz facebook grubumuz üzerinden ulaşabilirler.
Ayrıca çok kısa...
Bende size o yüzden ispatıyla birlikte paylaşıyorum.
Hatta müşterinin izni olursa numarasınıda özelden paylaşıp görüştürebilirim. Lütfen bu yaklaşım şeklinizi değiştirin. Burası bir forum sitesi isteyen herkes üye olup yorum yazabilir.
Hocam sizin bizimle alıp veremediğiniz nedir ? Bir yanlışımız olduysa söyleyin düzeltelim. Foruma yıllardır üye kişilerde var neden hakkımızda yorum yapan kullanıcılara fake hesap muamelesi yapıyorsunuz ? “Xiaomi Elbistan” nick li müşterimiz bizden Note 9 Pro ve Note 8 almıştır. Note 9 Pro da...
Metin Bey , Xiaomi cihazlarının bazı versiyonları Bootloader açık olarak gelmektedir. Kilidi açık versiyonlara her türlü yazılım ile müdahale edebiliyoruz. Fakat Bootloader kilidi kapalı olan versiyonları 1 hafta kullandıktan sonra kilidiniz kalkıyor. ( başvuru yapıldığını farzedersek ) Bu...
Öncelikle Merhaba , hepinize iyi forumlar ...
Karaçay Teknoloji firmasının sahibiyim konuda ismim geçtiği için müdahil olmak istedim. “Mystico” kullanıcı adlı müşterimiz bizden Mi 9T almıştır. Cihazı teslim aldıktan sonra bir teşekkür yerine direk bu ürünün sarj aleti “ SAHTE” diye bildirim...